Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בTSI של גולף וג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעתי בגולף TSI 122. מדהים, אבל לא משהוא בזחילה בפקק.

הסבירו לי שזה בגלל שיש לה רק טורבו שנכנס בטורים גבוהים ובלי מגדש-על שאמור לשפר בטורים נמוכים ונמצא בגרסה בכירה יותר TSI 160.

לאומת זאת בג'טה שזולה ב8000 יש מנוע TSI140. מה ההבדלים בין שלושת המנועים האלה וגיר DSG שמשודך לשלושתם?

האם מישהוא גם יכול להסביר לי מה הבדל במחשב דרך ביניהם?

כמו כן יש ביד2 כמה גולף 5 TSI140 ברמת איבזור אמואשן שלא קיימת היום. מה רמת איבזור זאת כוללת?

תודה. 

פורסם

יש לך הרבה טעויות במספרים...

גולך 122 עולה 140K ש"ח

ג'טה 122 עולה 135K ש"ח

ג'טה 160 כ"ס עולה 146K ש"ח

אני לא יודע איך הגעת להפרש של 8K ש"ח???

לגבי ה140 כ"ס - מנוע זה היה משודך אך ורק לגולף 5 ולג'טה 08..

המנוע שודרג משעותית ביחד עם הגיר , במקום 6 היל' ל7 ועוד 20 כ"ס. ב2009..

אמושיין כולל -סאן רוף, חישוקי מגנזיום , פס קישוט וידיות בצבע הרכב +בתי מראות , חבילת כרום , מערכת HILL HOLD ובטח פיספסתי משהו ..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ואללה. עשית לי סדר.

מה בעניין טורבו ומגדש על?

דרך אגב, עומר. באתר VW.CO.IL הג'טה מופיע כ140 כ"ס. מזה הסקתי מסקנה שהיא עדיין נמכרת כ140.

פורסם
נסיעתי בגולף TSI 122. מדהים, אבל לא משהוא בזחילה בפקק.

הסבירו לי שזה בגלל שיש לה רק טורבו שנכנס בטורים גבוהים ובלי מגדש-על שאמור לשפר בטורים נמוכים

אתה זוחל בפקק וחסר לך כח? אחד המשפטים המוזרים.

עומר, למה הג'טה 122 עולה פחות מהגולף? זה לא הגיוני שהיא תהיה יקרה יותר? זה קשור איכשהו לאבזור\רמת גימור?

פורסם

גולף מגיע עם 7 כריות אויר וג'טה 6.

גולף מגיע עם מסך מגע+צנג'ר MP3+קריאת כרטיס SD+AUX - ג'טה מגיע עם ר"ד MP3+AUX

גוף מגיע עם מחשב דרך - ג'טה 122 בלי..

גולף מיוצרת בגרמניה -ג'טה במקסיקו.

גולף MK6 חדישה יותר ושקטה יותר (תא הנוסעים של גולף 6 הוא אחד השקטים בעולם , השקיעו הרבה מאוד בנושא הזה..)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אתה זוחל בפקק וחסר לך כח? אחד המשפטים המוזרים.

לא כשחושבים על זה. בנסיעה איטית אתה מלטף קלות את הגז כדי להתקדם. כאן לא קורה כלום. אפילו יש הרגשה שעוד מעט המנוע ידומם. כמו בגיר רגיל ש, ששכחו ללחוץ על קלאטץ'. אין לו מספיק כוח להילוך. בדיוק אותה הרגשה. צריך ללחוץ קצת יותר חזק כדי שהאוטו יזוז ושם יש בעיה שהוא "יקפוץ" על האוטו שלפניך. אני משאר שהכל עניין של הרגל.

פורסם

בתור אחד עם נסיון של 24 שעות עם גולף 160 - כמה הערות:

א. ליטוף של הגיר גורם לאיזה זעזוע קל באוטו. זה משמעותי בעיקר ברוורס בשיפוע. (פעם ראשונה שלי על DSG).

ב. בתחתית החלון הקדמי יש שיפוע כלפי מעלה שלמעשה לא מאפשר לראות את קצה הרכב. כשמתרוממים להסתכל חוטפים מכה מהתקרה - בדוק!

ג. הרכב שקט לחלוטין בכבישים שסלולים היטב. בשאר הכבישים הרעש היחידי שנשמע הוא מהצמיגים.

ד. ההבדל בין גרסת ההיליין לבין שאר הגרסאות משמעותי יותר משחשבתי. בשבוע שקדם לקבלת הרכב הייתי צמוד לטיגואן חדשה. הריפוד בגולף מרגיש משמעותית נעים יותר מהבד שבטיגואן (או ב-TSI122 לצורך העניין).

ה. האוטו הזה מהיר מאוד. מאוד מאוד. לקח לי 30 ק"מ מחוץ לעיר להבין שהקניה הבאה היא של ולנטיין ומערכת ל"א. כמה טוב שהאוטו הזה של אישתי. כשהיא תקבל שלילה לפחות לא נאלץ לריב מי נוהג. 

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...