Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגנזיום לאופל טיגרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

לאחר שעיינתי רבות בפורום הזה, ברצוני להתייעץ איתכם.

ברשותי אופל טיגרה שנת 98 אני מחפשת לה כבר הרבה זמן מגנזיום יפה וכמו שצריך

כל מקום שמצאתי מגנזיומים יפים הם אינם מתאימים לרכב שלי.

שמתי לב שפירסמתם את רכבכם וכן יש להם מגנזיום.

אז.. איפה אוכל למצוא מגנזיום יפה ושווה?

הכסף הוא לא הבעיה.

אבל תשתדלו לייעץ מקומות טובים ולא סתם לחרטט.

תודה רבה לעוזרים, שבת שלום :)

פורסם
נו היא מתכוונת לגנט

אני יש לי אסטרה כול גנט שהוא 4 ברגים מתאים צריך רק לסים מתאם

כל ג'אנט שהוא 4 ברגים אכן מתאים אבל כל אלה של ה4 ברגים מכוערים אש

פורסם

מכוערים אש? כאילו מרוב כיעורם נשרפו?:shock:

בבקשה השתמשי בשפה נאותה ולא שפת רחוב\אייסיקיו.

לגבי מידות של הג'אנט ופרטים נוספים את באמת יכולה להריץ חיפוש בגוגל או להירשם ולקבל ייעוץ מחברי מועדון אופל.

ועוד משהו לא חסרים ג'אנטים יפים לרכב שלך, את מוזמנת לחפש ב e-bay מבחר נורא גדול.

ג'נט שיש בו מגנזיום הוא קל יותר, חזק יותר, ומספק איורור לבלמים מה שמייעל את קירורם בעת שהם מתחממים משימוש רב בזמן קצר יחסית.

פורסם
הלו.. להירגע זו רק צורת ביטוי, ולהריץ חיפוש בגוגל כבר הרצתי ולא מצאתי שום דבר.

תודה בכל זאת

סליחה שניסיתי לשמור על הרמה בפורום:|

נ.ב, פיליפ אתה מכיר את בעל הטיגרה המצולמת? במידה וכן תנסה לברר מאיפה הוא השיג את הג'אנטים האלו הבחורה לא מוצאת כלום בגוגל על טיגרה בעלת ג'אנטים.:?

פורסם

אם את מאיזור המרכז תגשי לרח ריבל פינת המסגר בתל אביב, יש שם שתי חנויות שמחזיקות מלאי גדול של ג'אנטים(אחת ממש בפינה אחת קצת בהמשך רח ריבל) אני בטוח שהם יוכלו להתאים ואם לא אז להזמין גאנטים שיתאימו לך. בהצלחה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש בהמון מקומות מבחר טוב. את יכולה לקפוץ לאן שקודמי אמר או אפילו לצמיג ישיר בפ"ת (תריצי חיפוש בפורום) יש שם מבחר די גדול של ג'אנטים.

פורסם

אני מאיזור חדרה, בכל אופן תודה רבה לכל העונים, לגבי 2 החנויות שהעלתם כאן הייתי שם יש לו קטלוג ומבחר ענק ומתוכו אולי 5 דוגמאות שמתאימות לי :-o

פורסם
אופל טיגרה עם ג'אנט 16.

original.jpg

original.jpg

original.jpg

קרדיט לזאב על התמונות

רכב יפייפה, אבל לפי דעתי ג'אנט 16 זה מוגזם לרכב הספציפי הזה..

צריך לשמור על הקלאסה שלו

• תוכן חדש...