Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קר לי שאני מתקלח,ועכשיו חורף וזה ממש לא נעים.

הדלקתי את הדוד למשך שעה,הוא דלק והכל היה טוב..

חיכיתי עוד שעה אחרי שהדוד נכבה,והמים פושרים...

זה מצב תקין? ככה הוא אמור לעבוד?

תודה רבה לכל העונים!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מן הסתם קפוא בחוץ .. וכשדוד מלא מים אז שעה זה סביר בשבילו בשביל להתקלח באותו רגע וקצת אחרי..

אבל לא שעה כל המיים התקררו

פורסם

האמת שלא. אחרי שעה לא נראה לי נורמלי שלא יישארו כלל מים חמים. מילא אחרי מספר שעות...

תזמין אדם שמבין בנושא (לא יודע איך קוראים להם, גם לא ממש מעניין אותי :wink:), ותשאל אותו אם ייתכן שהחיבור שלך הוא לכל הבניין (לא יודע איך לנסח את זה במדוייק, אבל לנו קרה פעם, שיצא שהשתמשו במים שלנו גם דירות אחרות - לא בכוונה). בכל מקרה, לא אומר שזה המקרה, אבל משהו נשמע חשוד, במיוחד לאור העובדה שאחרי שעה אין כבר מים. אצלנו (לאחר התיקון), אחרי שעה שהדוד דולק, יש מים לכ-20-25 דקות +-. אם הוא לא דלק שעה, יש מים ל-10 דקות אולי פחות. אבל יש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תן לי לנחש שזה דוד בדירה עם קולטים על הגג.

אם זה המצב אז סגור את הברזים של מחליף החום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"כש..." לא "ש...".

כש...

כש...!

כש...!!!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תזמין אדם שמבין בנושא (לא יודע איך קוראים להם, גם לא ממש מעניין אותי :wink:)

לאנשים שמתעסקים בדודים קוראים דודאים יא עיוני!

dud_wa&91;1&93;.jpg

וברצינות, מה ששי ז. אמר נשמע די קולע. תבדוק את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
צביקה, מה זה היה משנה אם זה שמש או חשמלי?

דוד שמש דורש יותר זמן כשמפעילים את החימום החשמלי מאשר דוד חשמלי פשוט.

לשם הדוגמא, תחשוב על זה שהדוד שמש נמצא על הגג הקר בעוד הדוד החשמלי נמצא בתוך הבויידם החמים.

בנוסף, הצנרת החיצונית שרצה מהדוד שמש אל הדירה גם גורמת לאיבוד של כמה מעלות טובות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מתעלק על השרשור הזה ברשותכם במקום לפתוח חדש..

התקנתי בשנת 2004 דוד שמש+ קולטים חדשים של "כרומגן"- הכל נמצא על הגג, הדוד הוא 120 ל'.

בקיץ יש מים רותחים לכל היום מבלי להדליק את הדוד (הקולטים עושים עבודה מצויינת), אבל בחורף כשאין שמש אפילו שאני מפעיל את הדוד לשעות המים החמים נגמרים מהר.

כלומר- יש מים רותחים ממש אבל הם נגמרים לי מהר, אחרי 15 דקות ואפילו פחות. בקיץ זה לא קורה. חשוב לציין שלמים לוקחים הרבה זמן להתחמם, למרות שבקבלה רשום שהותקן "מאיץ".

עליתי למעלה והצצתי מתחת לדוד והכל שם סגור ואטום ע"י מכסה, הכוונה שלי היתה להגיע לטרמוסטט כדי לראות על כמה מעלות הוא מכוון. האם ההשערה שלי נכונה והטרמוסטט מכוון על טמפ' נמוכה? בדקתי גם נזילות ואין. איך אני פותח את מכסה הפלסטיק למטה? האם יש שם ברגים שלא ראיתי או שזה קליפסים? כי פחדתי לשבור שם משהו ועזבתי את זה.

תודה מראש..

פורסם

לא תרמוסטט. הפטנט המחורבן הזה עם המאיץ נסתם כל שנה שנתיים מקסימום :-(. צריך להחליף גוף חימום + מאיץ, ורצוי מאוד שיעשה את זה איש מורשה מטעם כרומגן (אחרת החארות טוענים שאין לך אחריות, מנסיון מר).

גם אם תחליט לעשות את זה לבד - שים לב שהפלאנג' של כרומגן שונה מהרגילים שנמכרים בחנויות ה-DIY ב60-80 שקל (סגירה קצת שונה).

במקרה הזה - אל תקנה תחליפי.

פורסם

מזכיר לי שלפני חצי שנה אני ואבא שלי החלפנו את המאיץ ואת הבגוף חימום + טרמוסטט,

העבודה לא דורשת ידע, לא מאמץ מי יודע מה, אבל צריך לזכור להוציא את כל המים מהמיכל לפני שמתחילים לעבוד...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

עדכון!

הדלקתי את הדוד לשעה וחצי,והתקלחתי בזמן שהדוד עדיין דלוק,אחרי שעה ורבע.

התוצאה?

מים חמים!! יצאתי ממש עגבניה!!

תודה רבה לכל העוזרים!!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

106devil, איפה הפתרון? כיוון שנטשת אני אתעלק על השרשור.

מעניין שאני מתחבט בבעייה דומה. המיים החמים נעלמים כשעתיים אחרי החימום.

בהמשך לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228192&highlight=%D7%A6%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%AA+%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%94

אצלי הדוד מותקן באותו גובה של הקולטים ואני חושד שהחום בורח דרך הקולטים. בדקתי בשעות הערב והצינור התחתון אל הקולט חם, והעליון קר. לא הצלחתי למצוא "שסתום צללית נמוכה" אבל אין לי מושג איך הוא נראה, אז אולי זו הסיבה.

erezfed ואחרים - עזרתכם נחוצה:

איך נראה "שסתום צללית נמוכה"?

האם היו אמורים להתקין לי שסתום כזה? המערכת הותקנה לפני כשנתיים, וכאמור, הקולטים אינם נמוכים מהדוד.

איפה ניתן להשיג אותו?

תודה!

:turn-l:
פורסם

לפי כרומגן ועוד מידע ברשת מדובר בשסתום אל חזור. כך גם אומר ההיגיון.

אני בטוח שאם תיגש לחנות אינסטלציה רצינית שמוכרת גם דודי שמש ואביזרים הם יוכלו לומר בוודאות וגם למכור לך שסתום מתאים.

• תוכן חדש...