Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה גם מעדיף מזדה 3 על פני פורשה.... :D

הממשק של מוטורולה זוועה, אני לא מבין איך חברה כזאת גדולה ומכובדת לא יכולה לבצע קצת עבודת שטח,

סקרים, ניסויים ולהגיע לממשק נורמלי.

גם העיצוב של המכשירים והפיצ'רים פשוט נוראיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה אינטרס בטווח הרחוק לא בטווח הקצר.

האינטרס הוא להביא לקוחות חדשים לרשת החדשה , וגם למנוע עזיבת לקוחות ע"י העברתם לרשת החדשה.

לפי מה שנאמר לנו, יש כוונה להעביר את כולם לרשת החדשה עד סוף 2010.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סוני אריקסון ברשת פלאפון...

זבל של מכשיר בזבל של רשת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על סמך איזו מומחיות קבעת את הנ"ל?

המכשירים של SE נחשבים למכשירים מעולים, ומתחרים לא רע בנוקיה (לשאר אני אפילו לא מתייחס).

הרשת החדשה של פלאפון זהה כמעט לרשתות הקיימות של אורנג' (תאימות כמעט מוחלטת) וסלקום (ברמת הרדיו). אני מדבר על רשתות דור 3.

ההבדלים בין החברות יהיו בעיקר בשירותים המוספים ובשירות ללקוח.

פורסם

ממזר שמן , ידוע שפלאפון זבל.

אבל סוני אריקסון ?

היית רוצה!

לך לנוקיות שלך :D

פלאפון העדר..

על סמך מה הגעת לכזאת מסקנה תלושה ומנותקת ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אלוהים, אני שונא את המכשירים של נוקייה.

אין לי בעייה עם הממשק של מוטורולה, שכולם חושבים שהוא זוועתי משום מה.

אבל הממשק של נוקייה, לוקח לי שעה למצוא משהו. סיוט.

מתוך ניסיון ארוך עם מוטורולה ונוקיה, הממשק של נוקיה משמעותית יותר מהיר ויותר ידידותי למשתמש.

לאורך שנים היו לי טלפונים של נוקיה ומוטורולה לסרוגין, כשתמיד האחד החליף את השני (מוטורלה-נוקיה-מוטורולה-נוקיה וחוזר חלילה), השבוע שוב חזרתי לנוקיה אחרי תקופה עם מוטורולה V3 - והרגשתי כמו לחזור הביתה... נכון שהנוקיה במקרה הזה יותר צעיר (3120classic) מה-V3 הישן, אך אין ספק שנוקיה הוא מכשיר שהרבה יותר קל להבין אותו ולעבוד איתו. גם המכשירים הענתיקות של נוקיה שהיו לי היו משמעותית יותר מהירים מכל מוטורולה בן דורו - ולא רק מהירים אלא גם אמינים ועם ספיקר מצויין.

דעתי האישית כמובן... (אגב, אנשי חברת הסלולר בעצמה טוענים שהממשק של מוטורולה הוא הכי מחורבן, מעליו נמצא סמסונג ומעליו במקום הראשון הנוקיה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתה גם מעדיף מזדה 3 על פני פורשה.... :D

הממשק של מוטורולה זוועה, אני לא מבין איך חברה כזאת גדולה ומכובדת לא יכולה לבצע קצת עבודת שטח,

סקרים, ניסויים ולהגיע לממשק נורמלי.

גם העיצוב של המכשירים והפיצ'רים פשוט נוראיים.

זה בסדר, לא נצטרך לסבול את המכשירים שלהם עוד הרבה זמן.

ב- 2009 מוטורולה מחסלת את חטיבת הסלולר שלה.

בשנים שעבדתי בחברה סלולרית והיתה לי גישה לכל מכשיר, ממש ניסיתי לשבור את ההגמוניה של נוקיה.

ממש ניסיתי לאהוב את הממשק של מוטורולה, הייתי מוכן לסלוח לו על הרבה דברים...

אבל אין מה לעשות, זה פשוט לא זה!

נוקיה ו-SE הן השליטות הברורות בשוק הסלולר ההמוני, דריסת הרגל של SE בישראל לא פחות ממרשימה!

לטעמי (יש הרבה שיחלקו עלי), מערכת ההפעלה הטובה ביותר שמשלבת נוחות תפעול ואפשרויות הרחבה (מערכת פתוחה) והתאמה אישית היא סימביאן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
על סמך איזו מומחיות קבעת את הנ"ל?

על סמך ניסיון אישי איתם (היו שניים) - מכשירים מפוצצים בתכונות מיותרות, עם תפריטים מסורבלים וחוסר אמינות. גם נוקיה לא הרבה יותר טובים ב-5 שנים האחרונות.

לך לנוקיות שלך :D

פלאפון העדר..

אין לי נוקיה.

יש לי את פאר הטכנולוגיה הסלולארית - מוטורולה V3XX RAZR. נכון, הוא לא מושלם, אבל אין בו את החסרונות של נוקיה וסוני אריקסון (תפריט מסורבל וחוסר אמינות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מסתבך כל פעם שאני צריך לחקור תפריט של נוקייה. לעומת זאת במוטורלה הכל ברור ונהיר.

נכון, חסרים להם כמה אפשרויות, אבל לפחות אתה יודע איפה לחפש אותם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שמר,

זכיתי במכשיר הנ"ל היום.

איך לעזאזל זכית במכשיר?

אני כבר יומיים מחפש את הקוד SIM המחורבן הזה (בשעות של המשחק), אבל מלבד פרסומות למשחק בכל אתר עדיין לא ראיתי שום רמז לקוד.

מה גם ש2 דקות אחרי שעה עגולה הסבב כבר נגמר :-(.

רמזים בפרטי יתקבלו בברכה. :-P

פורסם
זה בסדר, לא נצטרך לסבול את המכשירים שלהם עוד הרבה זמן.

ב- 2009 מוטורולה מחסלת את חטיבת הסלולר שלה.

בשנים שעבדתי בחברה סלולרית והיתה לי גישה לכל מכשיר, ממש ניסיתי לשבור את ההגמוניה של נוקיה.

ממש ניסיתי לאהוב את הממשק של מוטורולה, הייתי מוכן לסלוח לו על הרבה דברים...

אבל אין מה לעשות, זה פשוט לא זה!

נוקיה ו-SE הן השליטות הברורות בשוק הסלולר ההמוני, דריסת הרגל של SE בישראל לא פחות ממרשימה!

לטעמי (יש הרבה שיחלקו עלי), מערכת ההפעלה הטובה ביותר שמשלבת נוחות תפעול ואפשרויות הרחבה (מערכת פתוחה) והתאמה אישית היא סימביאן.

אני חייב לציין שהסמסונג עם המסך טאץ' F480 או משהו כזה, מהווה קפיצת מדרגה בממשק של סמסונג מכל מה שהיה מוכר עד היום.

גם אני ניסיתי בכח לאהוב מכשירים אחרים : LG, סמסונג, סימנס,מוטורולה ולא משנה מה עשיתי, תמיד חזרתי לנוקיה.

סוני אריקסון גם הם טובים ובקו עליה מאוד חד בשנים האחרונות, אבל הנוקיה מרגישים פחות צעצוע ויותר סוסי עבודה,

והכי חשוב: הממשק והנוחות של נוקיה הוא משהו שכרגע אין לו תחליף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...