Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טרנספורטר שנת 73'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשאיר לחצן התנעה בתא המנוע. זה יעיל.

(אני עומד לייצר כזה בעצמי)

אסף.

אסף, אוקיי אני לא אפרק בנתיים.

יש לכם מושג איך אני מפרק את המנוע מהדפרנציאל ? הכוונה, מהי הדרך הנכונה ? מצאתי רק שתי ברגים שמחברים בניהם, קצת לא הגיוני לי !.

בברכה אסף.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.ratwell.com/technical/EngineRemoval.html

זה יעזור לך.

יש שני ברגים למעלה (אחד מחבר את הסטרטר, השני מולו בצד שני) ושניים למטה. לפני זה שמים את המנוע על ג'ק מתאים ומפרקים תושבות מהשלדה. כל זה כמובן אחרי שפירקת את כל הצנרת , חיווט וכן הלאה, וכמובן גם פילטר אוויר, קויל, פתח מילוי שמן וכל מה שמעל גובה בית המניפה.

תיאורטית, שימוש בשני ג'קים והורדת המנוע עד הרצפה ממש, תאפשר לך לגלגל את האוטו קדימה והוא יעבור מילימטרים בודדים מעל המנוע. מעשית, יותר נוח להרים את האוטו באוויר ולהשתמש בג'ק אופנועים או ג'ק גירים או שולחן הידראולי.

אסף.

פורסם

כי לחצנים מכל מיני סוגים יש לי, ושני חוטים גם.

אבל חבל לחטוף את השרשור...

אסף.

פורסם

חברים,

אתמול בלילה המנוע הורד בהצלחה :-D, האטם בין המנוע לדפרנציאל היה קרוע ושמן הגיר + שמן המנוע התערבבו :|. וכמה משקעים בשמן זה פשוט לא ייאמן.

מבחינת הפרוק, אני חייב לציין שלהוריד מנוע זה אפילו כיף, כולה 8 ברגים והמנוע למטה, הייתי חייב לפרק את המניפה והכוהל בגלל שהיה חסר לי ס"מ על מנת להוריד את המנוע, הקיצור העיקר שעבר בהצלחה.

אגב, כשמסובבים את המניפה ( היא בקושי זזה ) שומעים רעש דחיסה בראשים :lol:, פסססססססס, פסססססססס :hihi: .

היום אני אצלם תמונות, הייתי נורא לחוץ אתמול מההורדה ושכחתי לצלם.

אני רוצה שוב להודות, לכל החברים שעזרו עם ההכוונה, הלך פשוט חלק !

במיוחד לאסף שהדריך אותי טלפונית ועזר לי המוןןן, אסף אתה אינקצלופדיה ל VW מהלכת. תודה ידידי :beerchug:.

בברכה אסף.

פורסם

כשאני רואה את התמונה של תושבת המנוע, אני מבין למה הוא לא זז אחורה. נראה שפתחת את הברגים שמהדקים את ה"שפם" לתושבת, ולא את התושבת לשלדה. (אבל אולי פתחת גם וגם ואז שכח מה שכתבתי)

אסף.

פורסם
כשאני רואה את התמונה של תושבת המנוע, אני מבין למה הוא לא זז אחורה. נראה שפתחת את הברגים שמהדקים את ה"שפם" לתושבת, ולא את התושבת לשלדה. (אבל אולי פתחת גם וגם ואז שכח מה שכתבתי)

אסף.

אסף, פתחתי גם וגם.

אוראל, התמונות כבר לא עדכניות, אתה מוזמן לעשות סט נוסף :-D.

ההתקדמות -

מאז הורדת המנוע פירקתי - קיר אש + טנק דלק, בידודים, כבלים ומערכת חימום.

השבוע הגיר יורד למטה !

בברכה אסף.

פורסם

אוראל, התמונות כבר לא עדכניות, אתה מוזמן לעשות סט נוסף :-D.

נבוא לבקר מחר או בחמישי :-P.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כל הכבוד אסף !

אני רוצה גם להוסיף כאן את תמונת השבוע שלי :-D

DSC_0918.jpg

גרשון, תמונת השבוע שלך ?, זאת התמונה שלי !, הבורה שלי על הצצצצד :lol:.

עדכונון -

אתמול פירקתי את הציריות, כבל של הגיר האוטומט, עשיתי קצת ניקיון, והיום בעזרת השם הגיר יורד למטה ביחד עם הדפראנציאל.

אז שיהיה לכולם יום טוב, ובערב עדכון נוסף !

אוראל, אל תדבר, פשוט תבוא !.

בברכה אסף.

פורסם
אוראל, אל תדבר, פשוט תבוא !

אסף, אתה יודע שזה מעט בעייתי להגיד לך - אני בא היום!

בצבא דברים משתנים מרגע לרגע... :roll:

ניהיה בקשר לקראת הצהריים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עדכון,

אין גיר, אין מנוע, נותרו שאריות -

IMG_4233800x600.jpg

IMG_4234800x600.jpg

הגיר נמצא בתוך קופסאת המתכת הגדולה -

IMG_4232800x600.jpg

פירוק הגיר ארך 10 דקות, לאחר פירוק ציריות :lol:, רכב פשוט קל להבנה ומלמד כמה דברים פשוטים יכולים להיות :rolleyes:.

אני אעדכן בהמשך .

בברכה אסף

• תוכן חדש...