Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודיופיל או IDMAX ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדרך היחידה לדעת זה לחבר את השני סאבים אצלך ולשמוע את ההבדל.

לטעמי האישי, IDMAX.

רק לפני חודש הייתי מקלל את הIDMAX, אבל אחרי מחשבה "ושמיעת הבדל בינו לבין האודיופיל חזרתי בדבריי.

ה- IDMAX לטעמי יותר מדויק.

פורסם

רועי,

מכיוון ש-IDMAX ואודיופיל לא דורשים את אותם הנפחים מה אתה מתכנן לעשות בעניין התיבה? הרי לא מזמן סיימת לבנות תיבה ל-IDMAX לא? עוד פעם תיבה חדשה? או הורדת נפח כלשהי לתיבה הקיימת? :shock:

לפני שאתה מחליף למשהו חדש תן לפחות להנות מתמונות של "הישן", איפה תמונות של הבאג'ז החדש שלך עם התיבה החדשה? ורצוי שיהיו הרבה תמונות. :-)

פורסם

תלך על ה IDפיל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני חושב שקשה ואולי אפילו לא נכון להגיד איזה סאב טוב יותר כי באמת מדובר בשני סאבים מצוינים ושונים.

אין ספק ששניהם מדויקים מאוד וזה אני אומר אחרי ששמעתי את שני הסאבים המון פעמים בהמון אפליקציות שונות וגם יצא לי לשמוע את שני הסאבים האלו על אותה ההתקנה אחד אחרי השני ולא פעם אחת .

האודיופיל - כסאב בודד הוא לא חלש מידי למי שרוצה שיהיה את כל הבאס שצריך לא יותר ולא פחות. האופי של הסאב הוא כזה שמשתלב במוזיקה ומנגן אותה בהרמוניה כזו שבמערכת שמותקנת ומכוונת כמו שצריך אתה יכול לשבת באוטו ולהגיד במקביל בלי לסתור את עצמך גם ש "לא שמים לב שיש סאב ברכב" וגם ש "לא חסר שום דבר בתחום הנמוך ויש סאב באס מצוין" . פעם חבר שלי שאל אותי איך אני מגדיר את הסאב האידיאלי (ל SQ) אז אמרתי לו "שאתה נכנס לרכב ומרגיש שלא חסר לך שום תדר של באס ובכל זאת אתה לא שם לב שיש סאב - זה אומר שהוא מעולה" .. וזה בדיוק מה שהאודיופיל עושה . מנגן את הבאסים.

מבחינת הספק - הוא מוצהר 250 RMS אבל יכול לקבל יותר. אפשר לראות בהרבה מקרים שהוא משודך למגברים חזקים מאוד. גם אצלי הסאבים מקבלים הרבה יותר מה 250 שהם מוצהרים. כמובן שצריך להיות מספיק מקצועי בשביל זה ואני לא ממליץ סתם לדחוף הספקים בלי כיוונים מקצועיים.

לגבי ה IDMAX -

גם הוא מאוד מדויק אבל בדרכו . הוא יותר נוקשה , יותר פאנצי ובעל נוכחות גדולה יותר . זה אופי שונה של באס ומתאים למי שרוצה יותר אימפקט באספקט של הפאנציות ובכלל בנוכחות של סאב.

כמו שבטח הבנתם וגם קראתם תגובות של כמה אנשים ששמעו אצלי , השילוב הזה של האודיופילים הוא לדעטי טעמי ולדעת רבים אחרים האפליקציה האידיאלית למי שרוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה :wink:

מה שכן , מי שרוצה ללכת על אודיופיל (ואני כמובן יותר ממליץ) רצוי שיעשה זאת כמה שיותר מהר , לפי מה שאני יודע היצור שלו נפסק כרגע כך שכדאי להזדרז ולקנות לפני שלא יהיה..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם הIDMAX וגם האודיופיל הם סאבים מעולים לכל הדעות.

אין בכלל מקום להשוואה בינהם כי זה אופי אחר לגמרי.

האודיופיל חלש יותר משמעותית ומעבר לסאב כזה מסאב של 1000 וואט RMS זה יכול להיות מאוד משמעותי.

רועי, אתה צריך לשמוע את האודיופיל אצלך ברכב, זה המבחן האמיתי.

יכול מאוד להיות שהתוצאה שיתן לך האודיופיל תהיה הכי קולעת לטעמך.

למרות שאני טוען, שזה הדבר האחרון שאתה צריך כרגע.

בוא תתמקד בשאר המערכת שלך, תתחיל בתיבות האטומות ותמשיך משם לכיוונים.

אם לבסוף לא תאהב את התוצאה הסופית עם הMAX אז תתחיל לחשוב על החלפתו.

בנתיים, אתה עוד לא יודע מה יש לך בכלל בידיים.

under construction..

פורסם

אז דבר ראשון עם אני הולך על על האודיופייל, אני לא הולך לבנות תיבה נוספת, אלה להוריד נפח בתיבה הקיימת...

דבר שני אני מקווה מאוד שאני אוכל שבוע הבא לשמוע את האודיופייל, לפני שאני מחליף.

אני ממש אוהב את הIDMAX ואני לא שומע חזק בכלל, אז בגלל זה אני חושב שאולי יותר יתאים לי ללכת על האודיופייל.

ניר כמו שאמרת "אתה לא יודע מה יש לך ביידיים"

זה נכון כי עדיין אין לי כיוונים בכלל, ויש כבר כל כך הרבה דברים שאני מרגיש שצרכים כיוון דחוף.

ואני לא שומע כמו שחשבתי שאני אשמע, אחרי כל ההשקעה הזו...(ומי כמוכם יודע כמה השקעתי)

בקיצור,אני יחכה לשבוע הבא, ואני אשמע את האודיופייל ואז אני אחליט.

פורסם

ניר צודק.

אין לך מושג מה יש לך בידיים.

תחפש ת'רד אחרי התחרות בעפולה אצל אפי 4*4 - רשמתי על המערכת של עופר שהרגשתי כמו מתנחל שמנסים לפנות אותו - לא רציתי לצאת מהרכב, זה היה ברכב הקודם שלו - הפולו.

את האודיופילים אני אוהב עוד יותר והם משתלבים יפה עם הלגטייה שיש לו מקדימה.

אם כי אהבתי הרבה יותר את ההורנים מהרכב הקודם - אבל שתי המערכות מבחינתי - להתנחל!

ההבדלים האמיתיים הם שמהרכב הקודם שלו יצאתי עם ראש מסתובב מעוצמת המכה של הIDMAX כאשר מהרכב הנוכחי עם שני האודיופילים - הייתי יכול להשאר ברכב שעות וגם ימים ועדיין היה לי נעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי, לדעתי, אתה לא יודע על מה אתה מדבר, תקרא את ההודעה האחרונה שלך שוב ונראה אם תבין. תשאר עם האיידימקס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלו וואטים ג'נסיסים משובחים..

אתה חייב להפסיק להשתמש במושג הזה אני רואה שאתה מכניס אותו בכל הזדמנות .....

זה בדיחה .. אחריי שנכניס לו 500RMS פחות "עסיסים ומשובחים"

נראה איך הוא יצא על המנגל.

• תוכן חדש...