Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודיופיל או IDMAX ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב אזכיר שכוח של מגבר לא נמדד ב RMS.

אלוהים, עשה שיהיה לי קצת יותר זמן פנוי ואוכל לתרגם את המאמר שיושב אצלי במחשב הרבה זמן? :type:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתמר , צר לי , אבל ד"ר טור לא קורא פה בפורום ..

לא יהיה לך זמן פנוי.

זה בדיחה

מתן , הבדיחה כאן היא שאתה מדבר על הספקים שהסאב יכול לקבל למרות שאין לך שום ניסיון עם הסאב הזה.

הבדיחה היא שאתה מדבר על אחד הסאבים הטובים שיש , סאב שהחיסרון לכאורה היחידי שלו זה שהוא לא מספיק חזק ואתה בוחר להעביר ביקורת על העובדה שהוא דווקא כן עומד בהספקים גבוהים יחסית ? לא קצת מצחיק ?

הבדיחה היא (למרות שזה דווקא לא כל כך מצחיק) היא שאתה בתור מי שמלומד , ומי שיש לו לכאורה ניסיון בתחום לא מצליח להבין איזה הבדל יש בין ביצועים של מגבר ברמה הזו לבין מגברים טובים אבל לא מעולים כמו הגנסיס. אם אתה לא מבין שיש הבדל עצום בין המשמעות של 50 וואט ממגבר של גנסיס ל 50 וואט של מגבר ברמה נמוכה יותר אז זה הרבה יותר מצחיק ממדיניות השיווק של מגברים של גנסיס שבהם כתוב מפורש מה ההספק בתעודת לידה של המגבר ולא סתם מפרסמים מספרים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בטח שג'נסיס יותר טוב ממגבר סיני אחר בעל אותם תכונות לכאורה ...... אבל לא יותר טוב ממגבר בעל תכונות יותר טובות שהוא לא ג'נסיס

אגב ... תעודת לידה ....

תראה לי מגבר אחד שיש לו תעודת לידה ונאמר שהוא מוצהר 50 RMS ובתעודה רשום 50 RMS

שתראה לי אני אוריד את הכובע בנתיים תהנה מהתעודת לידה ....

ומתי שתרצה אני מוכן לבוא עם כליי מדידה מתאמים ולבדוק את תאוריית העיסוס וההקצפה נתין לסאב אחד שלך 500 RMS מדודים ונראה כמה הוא יחיה אני מאמין שתסכים אם אתה מאמין על עיוור באמת שלך ....

לא התווכחתי על מה פחות טוב ומה יותר טוב ..... 50 זה 50 ..... 100 זה 100 ונרגילה זה לא ברווז .

מי שקונה מגבר גנסיס בגלל המושג ג'נסיס וואט הוא פשוט בור ...

מילא לדבר על נתוני אמינות או דינמיות .....

אגב לרוקפורד זה עבד טוב הרבה קונים מגברים של 50 RMS ומרגישים שהם נותנים 200..

פורסם

מתן , תודה , אבל אני לא צריך את כלי המדידה שלך . אני משתמש בכלים משלי (זוג אוזניים והמון ניסיון) והכלים שלי לימדו אותי המון.

גנסיס בכל מגבר שלה בניגוד למה שאתה בוחר להציג יש הספק מוצהר ויש הספק tipical שהוא מאוד קרוב למה שתקבל בתעודת לידה . אם זה נראה לך מטופש שיבושם לך. אם יש לך פילוסופיות בעניין תפנה לפורום שיווק ופרסום - שם זה המקום המתאים.

לגבי הסאבים , בניגוד אליך , אני מדבר מניסיון , אני יודע מה הם מקבלים אצלי ויודע מה אצל אחרים. אפשר להרוס סאב כזה עם 200 וואט באותה קלות שאפשר עם 600 . הכל תלוי איך ומה מכוונים. כך שההצעה שלך חסרת משמעות. מה שכן משמעותי זה לשמוע אותם. ואם היית רוצה היית בקלות יכול לשמוע אותם גם על DMX שנותן להם עוד יותר ממה שאנחנו מדברים פה. ו

שוב , אם היה לך קצת מידע ובטח שניסיון היית יודע שגנסיס עצמה ממליצה על הספקים של בין 200-500 וואט. תעשה קצת שיעורי בית לפני שאתה קופץ.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתן -

זה לא מדעים מדוייקים!

איך שלא תביט על זה איך שלא תסתכל על זה - מדובר כאן בתורת קאוס מוחלטת שמתנגשת בסופו של דבר עם חוש השמיעה האנושי שהוא אינדיבידואלי ושונה בין כל אדם לאדם.

נכון - 50 וואט זה 50 וואט - אין ספק בקשר לזה.

ליטר מים שוקל כמו ליטר חול או קילו נוצות - אין עוררין.

אבל בין שחור ללבן - יש המון, אבל ה-מ-ו-ן - אפור!

מה שחברה אחת עושה עם 50 וואט יכול להיות שונה לחלוטין למה שחברה אחרת עושה עם 50 וואט.

אם תוכל בבקשה להסביר לי איך פורשה 911 שיש לה איזה 100 כוחות סוס פחות מאוסטין מרטין - מנצחת אותה פעם אחרי פעם אחרי פעם במסלולי סללום - איך זה שחברה שיש לה פחות "וואטים" לצורך העניין מקבלת הישגים טובים יותר מחברה שיש לה הרבה "יותר".

נכנסים לכאן יחסי משקל, עיצוב אווירודינמי, עיצוב שאסי, אחיזת גלגלים ובלה בלה בלה ולבסוף גם נהג שכל חברה בוחרת להשתמש בו - החבילה הכוללת מכילה בתוכה המון "אפור" שגורם לנתונים ייבשים להיות חסרי משמעות לחלוטין.

מה שיש לג'נסיס על הנייר מבחינת הספק יכול להיות אותו הדבר אצל כל מגבר זבל סיני אחר - אבל מה אתה עושה עם ההספק הזה זה כבר עולם אחר לגמרי - וזה לא עולם מדוייק שאתה יכול לפסוק בו משהו לפי נתונים טכניים לצערי - הלוואי וזה היה כל כך פשוט - מגבר של ג'נסיס היה עולה כמו מגבר זבל סיני!

אז כן - וואטים של ג'נסיס - מושג מוטעה.

איכות של גנ'סיס - מושג מוצדק!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצדיק במאה אחוז את מה שאתה אומר

אדי ,

אבל בהסתכלות רק על נתון הRMS

מה שיש זה מה שיש יכול להיות יותר זרם התנגדות כניסה גבוה רכיבים איכותיים לאיזון טונאלי ...

אבל לא נראה לי נכון לייחס למגבר ניסים ונפלאות מ50 יצא 100 נס כד השמן

פורסם

וואט של ג'נסיס הוא בדיוק אותו וואט כמו של כל מגבר אחר.

ההבדל הוא באיך מודדים אתה וואט הזה. ג'נסיס נגיד מודדים אותו ב50HZ בעוד שבמגבר הסיני מודדים אותו נגיד ב100HZ(1 וואט כמובן ללא עיוות).

בתיכנון המגברים של ג'נסיס מושקעת גם הרבה מחשבה בנאמנות ושקיפות הצליל של המגבר, כך שהאות שעובר דרכו אך ורק יוגבר ולא יעבור שום שינוי ולוא הקטן ביותר.

זה ההבדל.

זאת לא חוכמה למשל להצהיר על 50 RMS כאשר בפועל המגבר הוא 100RMS נגיד ליציאה. ואז ה50W של ג'נסיס נשמעים הרבה יותר חזק.

זה כמו שאני אקח את הרוקפורד T4004 מוצהר 25RMS ליציאה. מה אפשר לצפות כבר ממגבר כזה? ואז פתאום הוא מפציץ לך את המערכת( ביחס למה שציפית) ואז, "וואו הוואטים של רוקפורד הרבה יותר חזקים משל אודיוסון" זה שטויות. המגבר פשוט בפועל מוציא 100RMS ליציאה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אף אחד לא אמר שזה חוכמה להצהיר חמישים שהוא בפועל מאה ואז להתרשם מזה שהוא חזק בתור חמישים.

קודם כל כמו שאמרתי , גנסיס לכל המגברים שלהם רושמים מה ההספק האמיתי ואחרי זה גם בתעודת לידה את ההספק המדוד , כך שזה הנקודת מדד.

וכמו שאמרתי , יצא לי לבדוק ולהשוות (לא מעט פעמים) מגברים שונים של גנסיס שהוחלפו ראש בראש מול מגברים שאף חזקים יותר מהגנסיס (ביחד לתעודת הלידה) וההבדל היה משמעותי (ולא מדובר במגבים סינים פשוטים.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...