Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודיופיל או IDMAX ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני כבר דיברנו על זה בשרשור הקודם, ואני אחזור על עצמי.

אני מודה לכם כי אני רק אחרי הכיוון אחליט.

עכשיו יש לי בעייה אחרת לגמרי.:x

קיבתי קצת נזופות, אני לא יכול להשיר את התיבה שבניתי לIDMAX היא עושה בעיות בעבודה.

אז כך או כך אני חייב להוריד פרופיל קצת בכל מה שנוגעה למערכת ברכב.:cry:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע באיידימקס 10? אתה יכול לשתף במידות החיצוניות של שני התיבות שבנית? צא מנקודת הנחה שמקס 10 על 600 וואט יהיה חזק כמו, ואף יותר מאודיופיל, על הנייר. בפועל לא נדע עד שנשמע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רועי,

תשאר עם התיבה הרגילה שהייתה לך וזהו, מה הייתה המטרה מלכתחילה של להוציא את הסאב מחוץ לתיבה? שמדובר ברכב עבודה הסיכוי שהסאב יפגע בטעות הוא סופר גבוהה.

פורסם
אתה חייב להפסיק להשתמש במושג הזה אני רואה שאתה מכניס אותו בכל הזדמנות .....

זה בדיחה .. אחריי שנכניס לו 500RMS פחות "עסיסים ומשובחים"

נראה איך הוא יצא על המנגל.

לא ממש הצלחתי להבין מה אתה מנסה להגיד כאן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתן,

מה שצביקה מנסה להגיד זה שמגברי ג'נסיס מוצהרים פחות ממה שהם באמת מוציאים, לדוגמא ST100 מוצהר 50W אבל בפועל מוציא כמעט 100, מה שלמעשה עושה את הוואטים "עסיסים ומשובחים". :)

פורסם

מה שצביקה רוצה לאמר זה שג'נסיס מייצרים מגברים טובים.

שבהספק שהם מספקים הם מבצעים תהליך הגברה נקי שלא משנה את התנהגות הרמקול וזה עדיף להרים רמקול עם קצת פחות הספק (שגם ככה ברוב המקרים זה לא הכרחי) אבל גם עם הרבה פחות הפרעות והרבה יותר שליטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשוב לי לכתוב כמה מילים, רועי.

חשוב לי שתדע שלמרות ה"דחקות" וההומור, זה לא אישי ח"ו, ועל חשבונך, אלא איתך.

ייתכן ויכול להיות שאחרי השורות הללו שאכתוב, יהיו שיאמרו, וכי מה אכפת לך? אתה מממן זאת? זה יוצא לך מהכיס? אבל אני בכל זאת חושב שיש לך גם לא מעט אחריות כלפי הפורום. ולכן קח זאת כדברים היוצאים מן הלב ואקווה שייכנסו ללב.

המרדף המוטרף והאינסופי שלך אחר משהו שאין לך מושג כלל מהו, אינו חתירה לשלמות. אינו חתירה לסאונד חלומי. אינו חתירה לנירוונה ושלווה ממוסיקה איכותית ונעימה. זוהי אובססיה. אובססיה במובנה הפשטני והמילולי.

דווקא יצא לי להיפגש איתך מספר פעמים, ואף שוחחנו בטלפון. אני חושב שאתה אחלה בחור, רק שאתה לא מפוקח ולא מפוכח.

צר לי ידידי, שאתה מביך את עצמך ברבים, שוב ושוב. אם רק תקרא שוב את הודעותיך ותביט במראה, לא תאמין לעצמך.

איך אתה יכול בתוך משפט של עשרה מילים לומר "אני ממש אוהב את הIDMAX", "אז בגלל זה אני חושב שאולי יותר יתאים לי ללכת על האודיופייל". תגיד לי, אתה רציני? בגלל שאתה כ"כ אוהב את הIDMAX אתה רוצה ללכת על הג'נסיס?? אתה רציני?

אני רוצה -לראשונה- לומר לך בפירוש, שאני מתערב איתך, רועי, שמעולם לא שמעת אצלך מערכת מכוונת כראוי, [לא. אימפרינט זה לא לכוון..] ולכן גם מעולם לא שמעת שום רכיב במיטבו, ולכן גם לעולם לא תוכל לחוות את דעתך על אי מי מהרכיבים שהיו אצלך. והראיה לכך היא חוות הדעת "המקצועיות" שלך בנוגע ל"אילייט הזבל", "הסופרימו המחורבן" "והמילה הגועלי", רק מזל שהאבסולוט לא עשה אצלך איזה סיבוב של שבועיים באוטו, מעניין כמה דוחה, וזוועתי היית חושב שהוא..

הייתי נוכח אצל יוסי כשהרכיב לך את הרינג רדיאטורים, ומה רבה הייתה הפתעתי אז [היום כבר לא הייתי מופתע] מתגובתך המיידית. "זה לא זה" פסקת. שאלתי בעדינות, רועי, אולי נכוון קצת?, נראה איך זה חתוך?.. "לא יודע! ציפיתי ליותר!" המשכת בשלך.

"ואני לא שומע כמו שחשבתי שאני אשמע, אחרי כל ההשקעה הזו..." אתה אומר עכשיו. אתה מוכן לשתף אותנו בסוד הגדול והנורא - איך חשבת למען ה' שתשמע? ומדוע אתה בכלל שופט את המערכת שלך אם היא נשמעת בצורה כזו או אחרת, מבלי שתהיה מכוונת כפי שאתה אומר "כי עדיין אין לי כיוונים בכלל". זה נראה לך רציני כל הדבר הזה??

העיקר שיש סקאן ספיק 3WAY אקטיבי על ג'נסיסים. כן.. וגם פרוססור..

אני לא מחשיב את עצמי למבין ענק בתחום, אך כשאני, ועוד רבים ומבינים כאן, זועקים לך עד לב השמים לעשות את הדברים הנדרשים באמת, כמו בניית תיבות בנפח המתאים והדרוש לוופרים, או לשבת על כוונים יום וליל - יום וליל, אתה משחק בקקה לשים את הסאב הפוך, "כמו אצל עופר".. נו באמת..

לא בא לך סופסוף, לשבת ברכב, להדליק את המערכת ולהנות באמת ממוסיקה טובה ונעימה? אתה לא רוצה? אתה שונא מוסיקה?

אנשים כאן רואים שאתה מחליף שוב ושוב ושוב דברים, וחושבים שאולי זו הדרך להגיע למערכת טובה וזה ממש לא נכון. הדרך הטובה למערכת טובה, זה לעשות דברים נכונים וכמו שצריך. אם יש לך רכיבים סופר איכותיים ויקרים - הפוטנציאל הגלום גבוה הרבה יותר. נכון. אבל זה לא העיקר.

אני מאחל לך באמת ובתמים, שתתיצב עם זוג רגליים על הקרקע, וכמו שאמרו כאן, תתחיל להעריך ולהבין מה יש לך בידיים. ותתחיל לעשות עם זה משהו. משהו שצריך לעשות עם זה.

נ.ב.

מתן, אני ישתדל להמשיך להכניס את זה בכל הזדמנות שתקרה לי.

נכון, ג'נסיס זה לא אלוהים. גם סינפוני או סלסטרה זה לא אלוהים. אבל מי כמוך יודע, שכשחברה איכותית ומכובדת מצהירה 250 וואט, זה שונה מהצהרות של חברות נחותות, שלא נדבר שאותן חברות לוקחות מקדם בטחון [אתה מהנדס, לא?] גבוה יותר. משמע - הסאב יעמוד יפה מאד בהספקים גבוהים - לפעמים הרבה יותר. נכון, לא מומלץ. גם לא מומלץ להכנס 12 אנשים למעלית שרשום "עד 8" למרות שלא יקרה כלום אם יכנסו 80 או 180, אתה מודע לכך שבמעליות מקדם הבטחון הוא 1:24, נכון?

צביקה.

פורסם

צביקה, גם לרוקפורד יש עיסוס ושיבוח לוואטים? או שהם סתם מגזימים?:) אני אומר שתסתפק במה שיש לך, למה הסטריאו 60 נקרא 60 ולא 30? משתמע מהדגם שהוא מוציא 60 לערוץ, אבל על הנייר מוצהר בעצם 30 ומוצהר "בפועל" 60, whats the point? תצהיר משהו (גורדון), תעמוד מאחוריו.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי, אצל רוקפורד זה בדיוק ההפך.. זה סיפר ישן ודי עצוב, ההצהרות המוגזמות שלהם ושיטות הבדיקה והחישוב שלהם..

יכול להיות שגורדון חשב להצהיר חצי ממה שיש לו, כדי שיגידו שבפועל המגבר שלו מכפיל את ההצהרה. כאן כבר נכנסנו לסמנטיקה ולענייני שווק. זה לא מפחית מאיכותו, שיבוחו ועיסוסו.. [אחח בא לי תפוז עכשיו..]

הפוינט הוא שלומר "וואט זה וואט" זה פחות מבדיחה. טוב, זה כן בדיחה, אבל גרועה במיוחד..

2X10WRMS או 2X13WRMS בDMA ב2OHM זה גם "רק 10/13" וואטים?

פורסם

אין ספק שיש מקדם ביטחון אבל דיברנו פה על יכולת ספיגה לא על הספק מדוד , במגברים זה קצת יותר מורכב אבל בסאב זה מגבלה תרמית אני מוכן שאתה תקנה סאב "עסיסי ומשובח" ואני אקנה מגבר זבל סיניעם הספק מוצהר פי 2 ונראה כמה הסאב יחזיק ...

בלי שום קשר , זה בדיחה שחברה בימינו מייצרת מגברי צ'יטר על מי הם עובדים בדיוק ... אין לזה משמעות .....

בעצם אולי הם עובדים אל אילו שמשתמשים במושגים כמו עסיסי ומשובח למגבר ... אגב רק לידע כללי גם המגבר שלך כמו כל מגבר מחברה מכובדת בשוק מייצר הרבה יותר ממה שהוא מוצהר

רק שג'נסיס השכילו להמציא מושג שיווקי שנקרא גנסיס וואט ....... ואווווווווו:)

מעכשיו ל מי שיש לו מקדם ביטחון כראוי על המגבר ( כל החברות הבינוניות+ ) יורשה לקרוא לוואטים שלו גנסיס ואט ואני גם אעלה את המושג אצלנו בפקולטה אולי זה יתפוס :)

אולי גם במעלית יקראו לזה ג'נסיס קילו :) בואנה זה סטארטאפ TM

פורסם

לא באתי להתחיל כאן וויכוח, אבל בדיאמאיי, זה כן 15 וואט של קלאס איי , כמו שמגבר 2 ערוצים של 5 וואט של זוקי אודיו נמכר ב800 דולר, כמו שמגבר 2 ערוצים של 10 וואט של טרו נמכר פעם ב2500 דולר.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אם תקרא שוב את מה שכתבתי, מבלי לחשוב תוך כדי על בדיחות נוספות - טובות או גרועות, - תווכח שבעצם גם אני דיברתי על יכולת ספיגה. מקדם הבטחון ביכולת הספיגה. זה בדיוק על מה שדובר כאן.

אמנם לא הייתי רץ ושם את האודיופיל החדש של רועי תחת המגבר הסיני החזק שלך, לאורך זמן, ואני מקווה שלרגע גם לא חשבת שאני מדבר על מתן 2-3 קילוואט לסאב 250, אלא על יותר מ250.. די לי לצטט את עופר בעל סאב שכזה, ש"גם אצלי הסאבים מקבלים הרבה יותר מה 250 שהם מוצהרים. כמובן שצריך להיות מספיק מקצועי בשביל זה ואני לא ממליץ סתם לדחוף הספקים בלי כיוונים מקצועיים".

"וואט זה וואט"

:roflmao:

אחד הטובים..

פורסם

הבעיה במגברים פשוטים היא לא ההספק.

לא צריך להיות גאון כדי להפיק מעל 1000 וואט RMS במגבר.

הרעיון היא ליצור מגבר כמה שיותר קטן(דורש רכיבים יותר טובים), בעל THD כמה שיותר נמוך, SNR כמה שיותר גבוה, דאמפינג פאקטור כמה שיותר גבוה, יעילות מקסימלית ,תכנון מצויין של פיזור חום והפרדה מקסימלית בין הערוצים.

את כל אלו, אין במגברים פשוטים, ולכן יש הבדל בין 500 וואט RMS של ג'נסיס,אודיסון,טרו,באטלר,סלסטרה,בראקס,הליקס,מקינטוש,ארק אודיו,זאפקו או כל מגבר ברמה הזו -מול 500 וואט RMS של כל חברה ג'נרית בינונית.

מה לעשות? זה ההבדל בין היי-אנד לשאר.

under construction..

• תוכן חדש...