Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב (פג'ו 205) 4 רמקולים של 4 אינץ', כל אחד 100W, מחברה לא מוכרת (נראה לי חיקוי של פיוניר).

עם רדיו דיסק שלא קורא MP3 דיי ישן. מחברת KENWOOD.

הרמקולים כנראה גמרו חייהם, ואני מחפש תחליף של מותג, לא רוצה שוב חיקויים זולים. ומשהו קצת יותר מ100W.

נכנסתי לזאפ ולא הבנתי איך עובדת הבחירה הנכונה של הרמקולים, ראיתי רמקולים 4 אינץ' של 700W אבל הם עולים גרושים לעומת ההספק, וזה לא נשמע לי הגיוני. לעומת זאת ראיתי נתון של הספק אקטיבי והספק רגיל, שגם להם יש מדד.

אז רציתי שתעזרו לי לבחור 4 רמקולים חדשים, כדי שיוכלו לנגן יפה גם כשאחליף את הרדיו דיסק למשהו קצת יותר חזק.

תודה רבה מראש.

פורסם

ל 205 יש מגש, הייתי ממליץ לך ללכת על 6X9 טובים , וזוג 4" או לבצע בניה בדלת ולשם 6.5" מאחר ו 4" לא ישמעו אותו הדבר אלה אם תקנה זוג ממש יקר סביבת ה 1000+ ממה שאני מכיר..

לגבי מה... תגדיר תקציב, סוג מוזיקה, איזה עוצמה, מתכוון להגביר בעתיד וכו..?

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

עם אתה רק רוצה לשמוע מוזיקה ב"סבבה שלך"

אני הייתי הול על 6*9 מאחורה ו4" מקדימה של מוראל פולס או טמפו. במחיר הגיוני עם זה יקר לך קצת(450 ש"ח)

אז יש לך את האפשרות של פאור אקוסטיקס במחיר של 350ש"ח.

אני אישית הייתי הולך על המוראל, אבל כל אחד והתקציב שלו.

עם יש תקציב, אני הייתי הולך גם על איזה מגבר פשוט 4 ערוצים, ומגביר איתו את כל הרמקולים, או סאב וזוג קדמיים.

בהצלחה.

פורסם

תודה, אבל העיניין הזה כבר עלה, ומסיבות כאלו ואחרות אני מעוניין להמשיך לשמוע עם 4 רמקולים של 4 אינץ'.

את האמת שמעתי לא רע, פשוט הרמקולים כר גמרו חייהם והיו חלשים יחסית.

בגלל זה ביקשתי המלצה ל4 רמקולים של 4 אינץ'.

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=T-Speakers&DB25457=58868&DB25692=58873

פורסם

אגב לגבי הרמקולים של ה 700W זה טעות שם ואם תכנס לאתר אז תראה כי זה רמקולים של 70W.

שהם 30WRMS.

אם אתה לא תכוון להגביר אז הם רמקולים סבירים, מגנט היא חברה לא רעה (גרמנית עד כמה שאני יודע.)

לחברה שלי התקנתי מגנט 6X9 והם ממש נשמעים לא רע.

איך ה 4" אין לי מושג. הייתי ממליץ לך לשמע אותם ואז להחליט.

אם אתה לא מגביר אז הם בהחלט מספיקים. 30>14-22 RMS שהHU מוציא.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...