Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקרוב אני טס לארה"ב, אני זקוק להמלצה לשני מגברים אחד מונו ואחד 4 ערוצים

הסאב שיש לי זה IDMAX

ושני זוגות קופוננטים של איפיניטי שאולי יתחלפו

באיזור ה500 - 700 דולר ל2 המגברים.

תודה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לאיפה אתה טס? לחוף המזרחי? לחוף המערבי?

תמיד תיקח בחשבון את המדינה והעיר שאתה קונה בהן - אם אתה בניו יורק - תיסע לניו ג'רזי ותחסוך את המס - סתם דוגמא.

תברר מחירים באינטרנט באתרים כמו סוניק אלקטרוניקס - אולי כדאי לך לקנות כבר עכשיו ולהזמין את המשלוח למען שלך בארה"ב - בחלק גדול מאוד מהמקרים המשלוח יהיה חינם או זול מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המלצה שלי היא לא קיקר ולא רוקפורד.

במחירים הנ"ל אתה יכול ללכת בכיף על המגברים של DLS מסדרת האולטימייט כמו הA4 שהוא מעולה(4 ערוצים) והA6(מונובלוק) מגבר מצויין.

זה הA4:

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_108

וזה הA6 המונובלוק:

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_109

ככה הם נראים:

1785-1_prod.jpg

under construction..

פורסם

ניר, אני חושב שהוא התכוון שיש לו עד 700$ לשני מגברים. ה A4 לבדו עולה 600$.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סורי,

האמת לא ראיתי שמדובר על 2 המגברים ביחד, טעות שלי.

אם כך, אז במידה ואין כוונה לעבוד בבי-אמפ ולכן יהיה צורך ב4 ערוצים אבל אפשר ללכת על מגבר 2 ערוצים איכותי כדוגמאת הA3, שמחירו הוא באיזור ה350 דולר.

ולשדך לו את הA6 המונו , גם הוא באיזור ה350-400 דולר.

או ללכת על מגבר כדוגמאת האודיסון LRX3.1K שהוא מגבר 3 ערוצים שמתאים לקונפיגורציה כזו.

אני מאמין שהמחיר שלו הוא לא רחוק מהתקציב הנ"ל.

2*160 וואט RMS ב4 אוהם + ערוץ מונו שנותן 1150 וואט RMS ב1 אוהם זה בהחלט מספיק:).

under construction..

פורסם

תאמת שאני לא יודע עם שווה לי לעבור לבי אמפינג עם הרכיבים שיש לי כרגע.

המחיר שלו באתר הוא 799 אירו ולא דולר.. של Audison: LRx 3.1k.

הוא נותן 1150 ב 2 אום לפי האתר לא?

OUTPUT POWER (RMS) @ 14.4 VDC, THD 1%:

3 Ch 170Wx2(4Ω)+750Wx1(4Ω)

3 Ch 160Wx2(4Ω)+1150Wx1(2Ω)

3 Ch 250Wx2(2Ω)+710Wx1(4Ω)

3 Ch 250Wx2(2Ω)+1030Wx1(2Ω)

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/8121.html

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אחלה של מגבר זה כן

נותן את העוצמה הדרושה לסאב + לרמקולים

אבל הוא יקר יותר ממה שתככנתי.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אם התקציב שלך מאפשר חריגה אתה יכול בכייף ללכת על DLS המלצתי לך על קיקר כי זה בגדול התקציב שלך ואפילו ישאר עודף.

אגב ה A3 ממש לא עולה 350 דולר המחיר הכי זול שלו ברשת ועוד בחול זה 500 דולר וזה רק על ה A3

ג'ובני

פורסם

בחוף המזרחי - קיקר, אלפיין וJL וMTX וSONY זה בערך כל מה שתמצא.

לדעתי מכל אלה קיקר הכי טובים.

ואני מאוד מרוצה מהקיקר ZX שקניתי וגם מהקיקר KX הישן יותר, מעניין שאני צריך לאמר את זה לך...

לדעתי הוא לא נופל בהרבה ממגברים גדולים ממנו בהרבה ובמחיר שאתה יכול לרכוש אותו שם זה נותן לך תמורה יפה מאוד למחיר.

אם כי ההמלצה של ניר למגברים של DLS במקרה הזה - נשמע לי כמו אופציה עדיפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...