Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה אתגר בשבילכם

מיני מיינור מודל 79

מנוע 1279 והאתגר.... הרכבת טורבו

את הטורבו כבר רכשתי

תמונות:

7f16_1.JPG

9af0_1.JPG

9239_1.JPG

86ec_1.JPG

עכשיו נשאלת השאלה מה צריך לעבור המנוע בשביל לחבר לו את זה

אני יודע שזה מטורף אבל זה אפשרי וראיתי כאלה והחלטתי שגם אני חייב להיות עם מיני מיינור כמו בג'וב האיטליקי (מושפע, מודה!)

מי מוכן לעזור לי עם זה?

פורסם

תצתרך להתחיל בקרבורטור יעודי או בבנית כזה שאטום ויכול לעמוד בגדישה, יש מצב שהפתרון יהיה לעבור להזרקה+ ניהול, חשוב גם להצטייד במשאבת דלק על הקו, אינטרקולר (אולי גם קולר שמן), צנרת שאיפה ופליטה ושיפור מע' הקירור.

בכל מקרה ספר איזה שבלול רכשת וחשוב שתדע שהחלק הקל כבר מאחוריך!

תיכף יבואו המומחים, אל תתן להם להוציא לך את הרוח מהמפרשים, בכל מקרה תצתרך חבילת מזומנים יפה (כן, ממש כמו בג'וב האיטלקי)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
תצתרך להתחיל בקרבורטור יעודי או בבנית כזה שאטום ויכול לעמוד בגדישה, יש מצב שהפתרון יהיה לעבור להזרקה+ ניהול, חשוב גם להצטייד במשאבת דלק על הקו, אינטרקולר (אולי גם קולר שמן), צנרת שאיפה ופליטה ושיפור מע' הקירור.

בכל מקרה ספר איזה שבלול רכשת וחשוב שתדע שהחלק הקל כבר מאחוריך!

תיכף יבואו המומחים, אל תתן להם להוציא לך את הרוח מהמפרשים, בכל מקרה תצתרך חבילת מזומנים יפה (כן, ממש כמו בג'וב האיטלקי)

האמת שאין לי מושג איזה שבלול רכשתי , אני יודע שזה ישמע דבילי ,אבל רק אחרי שראיתי את השבלול הזה באיביי גיליתי שיש מיני עם המנוע הסטנדרטי וטורבו . לפי מה שהבנתי הטורבו הזה מותאם במיוחד למנועי מיני וצריך לתת הספק של בין 150 - 70 כ"ס (הגיוני ?)

בכל אופן , לא נתקלתי במגדשי טורבו כל השנה הזאת שאני מחפש חלקים למיני שאני משפץ ופתאום ראיתי אותו + רשימה ארוכה של הצעות מקונים שונים , שהבנתי שיש כאן משו נדיר ששוה רכישה וכך עשיתי

בכל אופן שטותי או לא שטותי כבר עשיתי את הצעד , מה הלאה ?

לא אצטרך חריטה והרחבה של מעברי השסתומים ? וכמו כן רכישת שסתומים רחבים יותר?

פורסם

הטורבו נראה דיי מוזר, האם זהו טורבו מקורי של רכב כלשהו?.

מה רשום על הטורבו עצמו?,אתה יכול להעלות את הדף שבו הטורבו התפרסם בEBAY?.

אני חושב שהכי קל הוא לחפש פרוייקט טורבו על מיני מיינור, אני חושב שיש מספיק משוגעים.

ומשם לראות איך\מה\מו\מי..

בהצלחה בהמשך.

פורסם

כדאי מאוד לחשוב על מנוע מוזרק (קל יותר לשיפור כזה), רכישת אינטרקולר קטן (שיכנס במקום המועט), שידרוג בולמים, בלמים, צמיגים, הוספת איזה מוט מייצב וכולי.

אחרת תוספת הכוח תחשוף בעיות אחרות של הרכב.

*אני מניח שאם יש קיטים מוכנים ישנם גם מדריכים -לפי השמועות האחרונות באנגליה חזקים בשיפור מיני.

**הטורבו שרכשתה הינו גור טורבואים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

חבל שהתחלת בחלק הכי פשוט והכי "מיותר" כרגע. אתה צריך לעשות רשימת קניות ארוכה "ממיני ספיירז".

מנוע ה A-SERIES, אף על פי שהוא אולי ממודל חדש, הוא עדיין בנוי בטכנולוגיה ערכאית ולכן אין לך אפשרות לגדוש את המנוע הזה כמו שהוא, אתה צריך להחליף מיסבי קרנק,בוכנות שונות, פין בוכנה שונה, טלטלים שונים, את כל מכלולי הראש ועוד חלקים רבים.

אם היית מתיעץ לפני רכישת המגדש הייתי ממליץ לך על ייבוא מנוע של מטרו טורבו, אפילו דייויד וויזארד ממליץ על האופציה הפשוטה הזאת מול הסרט של הכנת מנוע A אטמוספרי לגדישה.

מי אמר לך שבגוב האיטלקי המיני גודשות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יודע איך זה , הפזיזות היא מהשטן ...

אבל הנזק נעשה , בגירה אני מניח שאתה הוא הראש לאריות כאן ולכן אשמח אם תוכל לקשר אותי לחלקים שצריך ללרכוש ממיני ספיירס , אם אתם מכירים סדנא שתיתעניין לתת חסות על פרוייקט כזה , שכן לא כל יום רואים מיני מיינור טורבו

גם על זה אשמח לשמוע

פורסם
מנוע ה A-SERIES, אף על פי שהוא אולי ממודל חדש, הוא עדיין בנוי בטכנולוגיה ערכאית ולכן אין לך אפשרות לגדוש את המנוע הזה כמו שהוא, אתה צריך להחליף מיסבי קרנק,בוכנות שונות, פין בוכנה שונה, טלטלים שונים, את כל מכלולי הראש ועוד חלקים רבים.

בגירה,

סתם שאלה מהותית באופן כללי, כתבת שהוא צריך להחליף המון חלקים כדי להתאים את העמידות בעומס הגדישה.

השאלה שלי, והיא רק מבוססת על הידע המועט שלי בנושא, האם בגדישות נמוכות(נניח עד חצי באר) יש באמת צורך להחליף חלקי מנוע מהותיים(ויש לאמר גם יקרים) כדי לעבוד באופן יחסית אמין?

כי ממה שאני יודע(או ידעתי:)) עד היום, בגדישות נמוכות כאלו אין ממש צורך בהחלפת בוכנות,טלטלים וכו'.

אודה לך על תגובתך.

under construction..

פורסם
לא יותר טוב מנוע כזה במיני.:twisted:

ממש לא נכון המיני הצהובה יותר טובה מזו שבסרטון שלך משם שבזו שבסרטון שלך יש יותר מידי מישקל מקדימה .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

• תוכן חדש...