Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מגבר CA470 Harman Kardon

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההרמן קרדון הזה הוא 85W RMS. ויש מצב טוב שהוא אנדר-רייטנד.

והפסילה שלו היא ממש לא במקום.

הפורום הזה, לפעמים, מבטא בצורה הכי מומחשת שיש את תופעת העדר הידועה.

עד לפני חצי שנה, היית אומר פה סאנדאון אודיו, מייד היו קופצים לך:

חחח... מה זה הזבל הסיני הזה? המתקין שלך עובד עליך, תקנה מק-אודיו!! או JBL.

כנ"ל ברמקולים, אנחנו עברנו מתקופת ה-JBL GTO לתקופת הפולס והטמפו וה-JBL CS3169, והיום אנחנו בסוף עידן ההרץ, שנחשב לרמקול המדהים בעולם בפורום הזה שחלק מהאנשים קנו אותו, והיום זה הייבריד אוידו.

לפני שהבחור עם המקינטוש הביא את הציוד שלו, 99.5% מהאנשים כאן, המקינטוש היחידי שהם היכרו היה המחשב.

הרמן קרדון היא אחת מחברות האודיו הטובות בעולם. והיא חברת HIGH END אמיתית.

לא התקבלה כאן ולו תגובה אחת עניינית על המגבר עצמו, וזה עצוב.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אומר שזה לא ייתכן שהסאנדאון באותה רמה או עדיף.

אבל הפסילה של המוצר שהציאו לו, היא ממש לא נכונה.

והמגבר הזה, שנושא שם מאוד מחייב, כבודו במקומו מונח ודורש התייחסות אחרת.

לפעמים אנשים פה נשמעים כמו החבר'ה מהשכונה שלי שבטוחים שפיוניר זה החברה הכי טובה בעולם.

(אין אחי, זה הרץ וסאנדאון, אין דברים כאלה).

פשוט מנפחים מוצרים מסויימים מעל לכל פרופורציה ועושים מהם מושלמים ומדהימים.

ותחשבו על זה.

נקמצ'יצי, התגובה שלך מיותרת ומעצבנת.

תקרא שוב פעם את כל הת'רד (בעיקר את התגובות שלי, לדוגמה).

להבא אל תקפוץ בראש, ואם אתה כבר עושה את זה אז לפחות תדייק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד, אם אני הייתי כותב למישהו שהתגובה שלו מיותרת ומעצבנת מזמן הייתי מקבל נזיפה.

התגובה שלי לגמרי במקום, אולי התגובה שלך שושאלים על מגבר א' ואתה בכלל עונה על מגבר אחר מיותרת.

ואת התר'ד קראתי מהתחלה ועד סופו, בוא אל תתחכם לי.

וכל מה שאמרתי מדוייק, אז תעשה לי טובה, אם התגובות שלי לא נראות לך אולי פשוט תפסיק לקרוא אותן, כי על שלך אני מדלג ממזמן...

פורסם

נקמיצי מי שמיתחכם פה זה אתה תיקרא מה שאיתמר כתב אחרי שהוא הבין שמדובר במגבר אחר

"ועכשיו, אחרי כל זה, אני חש צורך להתוודא על פדיחה שכן המגבר שהוא מדבר עליו הוא לא מגבר אולד סקול בכלל, אני התבלבלתי עם מגבר אחר של הרמן בעל שם דגם דומה.

המגבר שהוא מדבר עליו נמצא כאן, והוא כבר הרבה יותר לעניין ונראה מעניין מאוד"

אז ניראה לי שלך משעמם ואם משעמם לך אתה יודע מה לעשות{מה שהצעת לאיתמר:-)}

אולי אתה באמת צריך נזיפה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אז שינזפו בי עד כלות הנשמה.

מה לעשות לפעמים לא כיף לשמוע את האמת.

אבל הפורום אודיו הזה לא פעם הוא פורום עדר.

בדיוק עכשיו ראיתי בפורום יד-2 מישהו מוכר אדיר שיבה אודיו.

למי שיותר ותיק כאן בפורום זוכר שפעם זה היה ה-סאב של הפורום.

וכל ת'רד ישר המליצו עליו. היום? מי זוכר אותו בכלל.

כל ת'רד שנפתח זה ישר AA או FI.

ההרגשה שלי, אם פותחים כבר הכל, שכאשר מישהו כאן יש לו ניק ניים בירוק וקונה ציוד אוטומטית הוא הופך לציוד האולטימטיבי וכולם רצים אחריו ומגינים עליו בחירוף נפש.

פורסם

אבל מה קשור עכשיו FI AA וכ'ו למה שאיתמר אמר אז הבנאדם היתבלבל וחזר בו ביגלל זה אתה שולח אותו לשחק באבלס {ההודעה המקורית שלך שהיא לא במקום ומין הרצוי היתנצלות לא ערכתי פה שום דבר אני מצטט מה כתבת בהתחלה"עם כל הכבוד, אם אני הייתי כותב למישהו שהתגובה שלו מיותרת ומעצבנת מזמן הייתי מקבל נזיפה.

התגובה שלי לגמרי במקום, אולי התגובה שלך שושאלים על מגבר א' ואתה בכלל עונה על מגבר אחר מיותרת.

אין מה לומר ומשעמם? שחק באבלס.

אז תעשה לי טובה, אולי פשוט תפסיק לקרוא תגובות שלי, כי על שלך אני מדלג ממזמן..."}

היו פה עוד המלצות על מגברים אחרים

"עריכה" דווקא כל אנשי הניק ניים בירוק אף אחד לא המליץ פה על שום מוצר של ....

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חבר'ה תירגעו. :shock::shock::shock:

זהו סליחה ששאלתי על המגבר רק אל תריבו !

אני כבר לא רוצה להרכיב מערכת ולא מגברים ולא מוריל :shock:

כי בכל פעם שאני אשב באוטו שלי ואתחיל להקשיב למוזיקה מהמורל אני אזכר בדיון שלכם וזה יעשה לי כאב ראש!

אז בבקשה תירגעו אל תשכחו שאני פתחתי את האשכול הזה :-D ואני חיפשתי עזרה ולא עצבים ומריבות זהו תרגעו .

תפתחו אישכול משלכם אם אתם רוצים לריב :wink: "סתם צוחק" .

ואגב עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית. אני עובר בתגובות ואולי היו פה רק 3 התיחסויות לשאלה שלי כל השאר לא עזר לי בכלום וגם לא עזר לגולשים. "אל תקחו את זה אישית אני מדבר בכללי תודה בכל מקרה לאלה שעוזרים"

פורסם
אבל מה קשור עכשיו FI AA וכ'ו למה שאיתמר אמר אז הבנאדם היתבלבל וחזר בו ביגלל זה אתה שולח אותו לשחק באבלס {ההודעה המקורית שלך שהיא לא במקום ומין הרצוי היתנצלות לא ערכתי פה שום דבר אני מצטט מה כתבת בהתחלה"עם כל הכבוד, אם אני הייתי כותב למישהו שהתגובה שלו מיותרת ומעצבנת מזמן הייתי מקבל נזיפה.

אין מה לומר ומשעמם? שחק באבלס.

אז תעשה לי טובה, אולי פשוט תפסיק לקרוא תגובות שלי, כי על שלך אני מדלג ממזמן..."}

היו פה עוד המלצות על מגברים אחרים

"עריכה" דווקא כל אנשי הניק ניים בירוק אף אחד לא המליץ פה על שום מוצר של ....

לא הבנתי כלום ממה שרשמת.

ואתה בטח ובטח לא הבנת כלום ממה שאני רשמתי.

שיהיה בהצלחה לרמי לאיתמר ולך.

אין טעם יותר להמשיך פה בדיון הזה.

חג שמח לכולכם.

• תוכן חדש...