Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי וולוו 850 2.3 T5 . מודל 96, עם 140,000 ק"מ.

לאחרונה נלווה לצליל המנוע רעש די טורדני שדומה קצת לצליל של נסיעה ברוורס (די מזכיר יבבה של חתול מיוחם),

הרעש בולט בעיקר במהירויות עירוניות,

הוא עולה ויורד ללא קשר למהירות הנסיעה, אך בהתאם לגובה הסל"ד, ונשמע גם כשההילוך משולב, וגם בניוטרל.

אציין שחוץ מהרעש המטריד, הרכב נוסע בצורה תקינה לחלוטין ללא שום דופי. (וכאן הדימוי של נמר בהחלט יותר ישקף מחתול...)

למישהו יש השערה מה זה יכול להיות?

זה משהו שכדאי ללכת איתו למוסך? או תופעת בלאי טבעית כלשהי שאפשר לחיות איתה?...

אם מישהו מכיר את התופעה, הייתי שמח לקבל הערכה במה כרוך התיקון של זה.

תודה!

פורסם

איבחוני רעש באופן וירטואלי הם תחום מאוד קשה ומסובך שדורש 10 שנות לימוד לפחות (בנוסף ל12 הבסיסיים).

לדעתי אין לנו בפורום מומחה כזה עדיין (ואני זה עתה נרשמתי...) אך אוכל לנחש כי מדובר ברעש מסב במערכת הרצועות מנוע, אלטרנטור, משאבת מים וכו'.

הנע מנוע ופתח את מכסהו, תוכל לאתר בעצמך את מוקד הרעש ואולי עם מברג ארוך ובעדינות תוכל לשמוע את הרכיב המרעיש והסורר ע"י מגע בו עם קצה המברג והצמדת האפרכסת לידית האחיזה של המברג.

פורסם

הכוונה לרעש כמו שואב אבק בנסיעה? יכול להיות שחסר שמן גיר ומקור הרעש הוא ממיר מומנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שנאמר מעלי, קשה לאבחן בעיות ע"י צליל דרך פורום, לפני כשנה וחצי רכבי התחיל להשמיע צליל דומה, אך הייתי אומר שהוא יותר קרוב למטוס בשלבי ההמראה, תוך חודש זה הפך להיות ממש בהגזמה כשהייתי לוחץ על הגז הרעש היה נוראי וחזק (רעש של מטוס שהתחיל מרעש נמוך) לאחר מכן הרכב פתאום הוציא עשן לבן באופן מפתיע - הטורבו הלך לעולמו.

שוב, לא יודע אם יש לך בעיית טורבו אך אצלי זה מה שקרה, הייתי ממליץ על בדיקה של המוסך, קשה לי להאמין שתצליח לפתור את הבעיה דרך הפורום, שיהיה בהצלחה !

פורסם

נשמע כמו טורבו, אבל מכיוון שאי אפשר לשמוע באמת, קשה לתת השערות.

גש למוסך (ויפה שעה אחת קודם, אולי ניתן לצמצם נזקים) ובדוק מהיכן הרעשים.

פורסם
נשמע כמו טורבו, אבל מכיוון שאי אפשר לשמוע באמת, קשה לתת השערות.

גש למוסך (ויפה שעה אחת קודם, אולי ניתן לצמצם נזקים) ובדוק מהיכן הרעשים.

לא נראה לי שזה הטורבו, הרעש מגיע מכיוון האלטרנטור, או הרצועה שלו..

יום ראשון אני אקפוץ למוסך לבדוק, ויעדכן אותכם.

• תוכן חדש...