Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר שלי שוב נכנס לתיקון (סוני אריקסון W910), כבר הודעתי להם שאני חושב בכיוון של להחליף אותו למכשיר מסוג אחר.

מדובר על רשת סלקום.

שני המכשירים היחידים ששמתי עליהם עין הם הנוקיה N95, או הסוני אריקסון C902.

מי מהם יותר טוב?

הנוקיה לא נראה לי חיצונית אבל הבנתי שהוא מעולה בכל האפשרויות שלו, את הסוני אריקסון הזה אני לא מכיר אבל חיצונית הוא נחמד ואני מניח שהוא לא יהיה נפילה מול שאר המכשירים של סוני אריקסון מבחינת אפשרויות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שאם כבר נוקיה N95 אז לדעתי קח כבר את הגירסת 8GB, זה נכון שיש לו המון פונקציות

אבל השאלה במה אתה משתמש בדר"כ ומה הדרישות שלך ממכשיר מבחינת התכונות?

לגבי הסוני C902 שמעתי ביקורות די פושרות עליו כמו למשל שהמצלמה שלו שאמורה להיות אחת התכונות החזקות אצלו

לא מצדיקה את ה-5MP המוצהרים כביכול ובגדול לא הייתי ממליץ לך ללכת עליו.

"And Justice For All..."

פורסם

דווקה מהביקורות שאני קראתי, המצלמה של C902 היא הדבר הכי טוב בו וכל השאר ממוצע

הפלאפון בשבילי הוא סוג של גאג'ט, אני אוהב להתעסק באפשרויות שלו, חשוב לי מאוד שתהיה אפשרות דיבור נורמלית עם הספיקר, למשל בסוני W910 האפשרות קיימת אבל הרמקול חלש משהו בזמן נסיעה בגלל הרעש של הנסיעה.

מצלמה נורמלית צריך שיהיה, ויתרתי כבר על עניין הוואקמן הלא שימושי מבחינתי, זה נחמש שיש שירים מידי פעם, אבל זאת לא האופציה המרכזית שאני מעוניין בה.

אינטרנט לא מעניין אותי בפלאפון.

in the face

with a chair

פורסם

אני מחזיק N95

המצלמה סבירה לא יותר (לאישתי יש sony w880 והמצלמה שם טובה יותר עם פחות MP).

הספיקר מעולה,אני שם את המכשיר בכיס המכנס ומדבר בחופשיות

קח בחשבון סוללה חלשה מאוד ומחזיקה מעט מאוד זמן (חצי יום בשימוש סביר+) אני קיבלתי איתו סוללה נוספת,מטען לרכב ו 2 מטענים רגילים.

חוץ מזה הוא מלא בפונקציות וניתן להוריד אליו המון תוכנות,אה והנגן שלו מצויין.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יש לי את הN95 8G, ואני מרוצה עד השמים. הבטריה שלו סבירה בהחלט (יום וחצי-שניים תלוי במידת השימוש), נראה הרבה יותר טוב, מסך קצת יותר גדול (2.5" מול 2.8"), מגיב מהר גם עם זיכרון עמוס (6GB), חוץ מאשר ביום הראשון לאחר ההעלאה שם הוא בלתי נסבל באיטיות שלו (גלריה שמסרבת להפתח, המון הגדרות שייקח לך חמש-עשר דקות, בלי להגזים, כדי לפתוח), GPS מובנה, את המצלמה אני מוצא מספקת ביותר (צרכים בסיסיים, ללא הדפסה וכו), חיבור אוזניות PL רגיל (גאוני! אתה יכול להשתמש באוזניות רגילות להאזנה למוזיקה, ואם נכנסת שיחה - אתה משתמש באוזניות ובמיקרופון של המכשיר), הנגן הכי טוב שמצאתי בטלפון נייד, אם כי לא מתקרב בכלל לנגנים איכותיים.

וכמובן, המערכת שמאפשרת לך לשים איזו תוכנה שאתה רוצה.

ואני אישית לא יכול להסתדר עם הממשק של סוני-אריקסון. והמקשים בW910 היו הגורם שבסופו של דבר ממנע ממני לקנות אותו.

תודה רבה לסוני אריקסון שעשו את המכשיר עם מקשים בלתי נסבלים! :)

את הC902 אני לא מכיר בכלל.

בהצלחה!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בשביל לא לפתוח תריד חדש, מה אתם אומרים על HTC DIAMOND ?

יש מתחרים שווים באותו מחיר?

חשוב לי שיהיו את כל האופציות שיש היום במכשירים. כולל דואר,נגן,GPS וכו'

תודה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

ה-DIAMOND הוא בגדול מכשיר מצוין עם מערכת הפעלה פתוחה WM 6.1 ועוד המון פונקציות,

כרגע לפי מה שהבנתי יש לו עוד כמה באגים קטנים שעוד צריכים להתגבר עליהם.

מבחינת מתחרים מאותה הקטגוריה של הפונקציות כמו שלו במפעילים הסלולריים אתה לא תמצא,

בחנויות הפרטיות יש לך מקבילים אליו מבחינת הפונקציות כמו האייפון ובעתיד הלא רחוק יגיעו לארץ

הרבה מכשירים מאותו העקרון אז ההמתנה גם תשתלם בסופו של דבר.

אגב, לפותח השרשור - אני חושב שהמכשיר הנ"ל יתאים לך כי הוא באמת מכשיר גאדג'ט רציני וגם יש לו מצלמה

מספיק טובה לדעתי.

"And Justice For All..."

פורסם
דווקה מהביקורות שאני קראתי, המצלמה של C902 היא הדבר הכי טוב.

הכל יחסי, אבל לעומת ה-K800 למשל אומרים שהיא פחות טובה אבל מי יודע, אולי העדכוני גירסה הבאים ישפרו את

האיכות שלה.

אני מחזיק N95

המצלמה סבירה לא יותר (לאישתי יש sony w880 והמצלמה שם טובה יותר עם פחות MP).

יוסי

אין בכלל מה להשוות ביניהם מהבחינה הזו, אולי יש לך בעיה עם הדרייבר של המצלמה או כל בעיה אחרת ב-N95.

"And Justice For All..."

פורסם

תנסה לבדוק מתי יושק ברשת סלקום הW980. מכשיר מצויין :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ה-DIAMOND הוא בגדול מכשיר מצוין עם מערכת הפעלה פתוחה WM 6.1 ועוד המון פונקציות,

כרגע לפי מה שהבנתי יש לו עוד כמה באגים קטנים שעוד צריכים להתגבר עליהם.

מבחינת מתחרים מאותה הקטגוריה של הפונקציות כמו שלו במפעילים הסלולריים אתה לא תמצא,

בחנויות הפרטיות יש לך מקבילים אליו מבחינת הפונקציות כמו האייפון ובעתיד הלא רחוק יגיעו לארץ

הרבה מכשירים מאותו העקרון אז ההמתנה גם תשתלם בסופו של דבר.

אגב, לפותח השרשור - אני חושב שהמכשיר הנ"ל יתאים לך כי הוא באמת מכשיר גאדג'ט רציני וגם יש לו מצלמה

מספיק טובה לדעתי.

סימביאן פתוחה

וינדוס לא

ויש לו באגים מטורפים ולא קטנים בכלל

היה לי אותו יומיים וחזרתי מאד מהר לנוקיה E51

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אם יש פה עובד סלקום אני אשמח לקבל עזרה מול המערכת המטופשת שלהם כי ברגע זה, הם מסרבים לקחת את המכשיר לתיקון למרות שהוא עדיין באחריות יצרן והם שולחים אותי לדינמיקה, למרות שבדינמיקה אני לא רשום בכלל במחשב ולכן גם הם לא יכולים לתת לי שירות.

in the face

with a chair

פורסם
אם יש פה עובד סלקום אני אשמח לקבל עזרה מול המערכת המטופשת שלהם כי ברגע זה, הם מסרבים לקחת את המכשיר לתיקון למרות שהוא עדיין באחריות יצרן והם שולחים אותי לדינמיקה, למרות שבדינמיקה אני לא רשום בכלל במחשב ולכן גם הם לא יכולים לתת לי שירות.

באיזו טענה הם מסרבים לתקן לך אותו? קנית אותו בסלקום או בדינמיקה?

מה הבעיה במכשיר?

"And Justice For All..."

פורסם

קניתי בדינמיקה, לכן במצב הרגיל סלקום אמורים להפנות אותי לתיקונים בדינמיקה.

בפועל הם עשו טעות וקיבלו את המכשיר לתיקון, כיום הם עלו על הטעות שלהם ומסרבים לתקן בטענה שאני צריך ללכת לדינמיקה.

הלכתי לדינמיקה ושם הוסבר לי שברגע שאני מתקן בסלקום אוטומטית אני עובר לקבלת שירות מסלקום ולכן הם לא יכולים לתת לי שרות.

כאשר במצב הרגיל סלקום מראש לא היו אמורים לקבל ממני את המכשיר תיקון.

הבעיה היא שהמכשיר לא מזהה תמיד חיבור לכבל נתונים או לכבל של המטען ואחרי שאני מנתק אותו מהמטען או מהמחשב הוא נכבה נדלק ומאפס את עצמו. זה כלול באחריות יצרן, אבל בגלל הבעיה הקודמת סלקום מסרבים לטפל במכשיר, ודינמיקה לא יכולים בכלל כי מבחינתם אני אמור להיות מטופל בסלקום.

in the face

with a chair

פורסם

הבנתי אותך, תשמע סה"כ זו טעות שלהם שנוצר כל הבלאגן הזה ואם הם לא מוכנים לשמוע את הטענה שלך

במרכז שירות (תנסה להגיע שם אפילו עד המנהל) אם לא עוזר, תכתוב מכתב תלונה על הנושא לנציב תלונות הציבור.

אני לא חושב שאתה צריך לסבול מהטעות שלהם והם צריכים לסדר אותה בעצמם,

הם בהחלט חייבים לתקן לך את המכשיר בכל מקרה כי אחריות יצרן מכסה תקלה מסוג זה!

בהצלחה.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...