Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] על רכבי מהיר ועצבני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שזה סתם שאלה לא קשורה כל כך אבל לא נורא.

המכוניות של מהיר ועצבני 2 בייחוד הMitsubishi Evolution איפה הן נמצאות עכשיו ?

סתם זרוקות באיזה מחסן ? ואם מישהו יכול לארגן תמונות שלהם מבפנים במיוחד של הEVOLUTION

אני אשמח.

תודה מראש !

פורסם

לחברת "יוניברסל סטודיו" יש פארק עם כל מיני תצוגות מכל מיני סרטים... אזחלק מהמכוניות מוצגות שם!!! הייתי בפארק לפני כמה שנים והצטלמתי איתן

יש גם את הצ'ארצ'ר של דום !! אוטו מטורףףף

פורסם

לא צריך אפילו לגגל. לא צריך תמונות. מהיר ועצבני, זה אצלנו בכבישים. קחו למשל את אלה שלא משנה כמה אתה נוסע, מתיישבים לך על הפגוש, חצי אוטו נמצא בשוליים, אוטו לפניך - אתה לא יכול להאיץ, טור מכוניות שלם לימינך ואין איך לעבור נתיב. זה לא מהיר ועצבני? 8)

קחו עוד דוגמא של מישהו שנתקע בנתיב שמאלי וזוחל, נתיב ימי נוסע מהר יותר ואותו אדון או גברת נחמדים לא מוכנים לוותר על הנתיב השמאלי. מה יותר מהיר ועצבני מזה? :-P

יש הכי מהיר ועצבני! כאשר שני נהגים חברים נפגשים בדרך ונוסעים על חלונות פתוחים זה לצד זה על מהירות מאוד נמוכה, מעכבים את כל התנועה ומדברים "אהה, מה עיניינים? מתי אתה בא לבקר." הכי מצחיק שזה בד"כ אותם נהגים שיושבים אח"כ על הפגוש עם חצי אוטו בשוליים. :agrue:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש יותר ממכונית אחת לאותו דגם ייצרו לכל מכונית שמשחקת תפקידים ראשיים בסביבות ה4 העתקים זהים.

רובם במחסן של האולפנים.

נראה לי צריך למכור אותם בeBay לצדקה יהיהו הרבה מטורפים שישמו הרבה כסף כדי שיהיה להם את המכונית המקורית מהסרט.

S2000

פורסם
הורדו מהכביש - אובדן גמור!

הורדו מהכביש למה ?

אתה רוצה להגיד לי שייצרו אותן רק למען הסרט ?

אפשר קצת הסבר יותר מקיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...