Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מערכת אפטר מרקט (HU הכוונה) או על HU מקורי OEM של הרכב.

כי אם מדובר בOEM והוא עשה לך מנחתים בשביל להכנס למערכת הגברה - אז במערכות כאלה גם בדרך כלל אין כבל רימוט ואז מה שעושים זה פשוט מאוד למשוך כבל פלוס שבא אחרי הסוויצ' ולהשתמש בו כרימוט.

מה אני בעצם מנסה לאמר?

שבמידה וזו אכן ההתקנה - המגברים שלך נדלקים ביחד עם הסוויצ' ולא כשאתה מדליק את הHU, זה גם אומר שהמגברים כל הזמן משדרים רעש לרמקולים אפילו אם אין סיגנל שנכנס מהמערכת - זה הרעש העצמי של המגברים.

ייתכן ובנוסף לזה גם יש רעש אלטרנטור כלשהוא. - זה מתגבר כשאתה לוחץ על הגז גם כשאתה עומד בניוטרל עם הנדברקס מורם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מדובר על מערכת אפטר מרקט (HU הכוונה) או על HU מקורי OEM של הרכב.

כי אם מדובר בOEM והוא עשה לך מנחתים בשביל להכנס למערכת הגברה - אז במערכות כאלה גם בדרך כלל אין כבל רימוט ואז מה שעושים זה פשוט מאוד למשוך כבל פלוס שבא אחרי הסוויצ' ולהשתמש בו כרימוט.

מה אני בעצם מנסה לאמר?

שבמידה וזו אכן ההתקנה - המגברים שלך נדלקים ביחד עם הסוויצ' ולא כשאתה מדליק את הHU, זה גם אומר שהמגברים כל הזמן משדרים רעש לרמקולים אפילו אם אין סיגנל שנכנס מהמערכת - זה הרעש העצמי של המגברים.

ייתכן ובנוסף לזה גם יש רעש אלטרנטור כלשהוא. - זה מתגבר כשאתה לוחץ על הגז גם כשאתה עומד בניוטרל עם הנדברקס מורם?

הנטיה שלי בכיוון הזה גם ,

אפילו אם המתקין היה חובבן ומתחיל , אין מצב שהוא היה עושה חור של יותר מ 3 ס"מ (ולדעתי הוא לא עשה חור בכלל , פשוט העביר את הכבל בתוך הגומייה).

מה שכן אני מציע לנסות , זה לנתק את כבל הרימוט מהמגברים באופן ידני , לכבות את הHU , ולנסוע ולבדוק את עניין הרעש ,

תנסה ועדכן אותנו.

בהצלחה

פורסם

מדובר על מערכת HU של אלפיין 9855 ולא היה צורך לעשות התקנה מיוחדת מכיוון שהרכב הוא מהגרסא "הערומה" שלו.

כלומר מגיע ללא מערכת מהמפעל.

דבר נוסף , המתקין אינו חובבן ולא קרוב לזה. הוא עשה לי התקנה גם ברכב הקודם שלי וההתקנה היתה מושלמת.

Lanoforce , הרעש הזה נשמע גם כאשר אני בניוטרל ולוחץ על הגז בעמידה. הוא נשמע חזק יותר כאשר החלונות סגורים

והמזגן עובד משום מה ואין לי מושג למה. זה נשמע כאילו זה מגיע מכיוון הטוויטרים אבל חסמתי את זה שלידי עם היד והרעש

לא נחלש אפילו טיפה אז אני לא בטוח שזה מהם. אני עדיין חושב שזה מגיע מהאזור של המעבר מהקיר שמפריד בין תא הנוסעים

למנוע. אולי אני טועה.

לגבי מה שכתבת על כך שהמגבר נדלק עם הסוויטש בלי קשר עם הHU עובד או לא זה מעניין. כי המערכת שלי נדלקת עם

סוויץ בלבד. אני לא יכול לשמוע מוזיקה בכלל ללא סוויץ או מנוע עובד. יכול להיות שהמגבר מכנסי לי רעשים ? או איזה כבל שלא

יושב טוב ?

בקיצור אני עדיין מחפש את מקור הבעיה. מקווה לפתור את זה השבוע. פשוט לא בא לי שיפרקו לי עוד פעם את כל האוטו בשביל

זה..:cry:

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

• תוכן חדש...