Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס החדשה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין שתי מכוניות עכשיו (ליסינג) , צמצמתי את האפשרויות והגעתי ל

סקודה רומסטר

פורד פוקוס החדשה

1. האם כדאי לחכות לפורד ???

2.האם הפורד נוחה יותר

3.האם הפורד ממש "כבדה" ולא סוחבת כמו שאומרים ??

תודה רבה

פורסם

אני שמעתי ממוסכניק די מכובד כי לפוקוס וסוברו B3 ישנה אותה הבעיה. יש להם אותו הגיר גם בגירסאות 2 ליטר ו1.6 (1.5) ליטר. ומה שמתאים ל-2 ליטר לא מתאים למנוע קטן יותר, לכן הביצועים על הפנים. ואים כבר הולכים על הרכבים האלה - יש להעדיף את הגירסאות של 2 ליטר ללא הסוס. אבל אינני מומחה לנושא ויתכן כי יתקנו אותי.

פורסם

הפוקוס סוחבת אבל עושה המון רעש תוך כדי. זה די מרעיש כמו רכב דיזל כי המנוע לא מצליח לפתח כנראה מספיק מומנט להזיז את הרכב במהירות נמוכה.

הרומסטר - תשמע - אתה הסתכלת טוב על הרכב הזה? חשבת על האנשים שעשויים לראות אותך נוהג באחד כזה? אומרים שעל טעם וריח לא מתווכחים - אז אם על פיאט מולטיפלה אמרו שהיא "מיוחדת" ובאמת - היא היתה גם מיוחדת - אז הרומסטר היא סתם מכוערת. זה נראה כמו (וזה באמת ככה) שלקחו שני חצאים של שתי מכוניות ממש לא שיכות אחת לשניה וחיברו אותן יחד. החלונות הקדמיים והאחוריים לא באותו הגובה - זה פשוט מכוער (בעיני לפחות).

אם הייתי חייב לבחור בין השניים - הפוקוס למרות שהיא "לא סוחבת".

אני בסוף הלכתי על מגאן (טרם קיבלתי מהסוכנות) מכל מיני טעמים אבל אם היא לא ברשימה שלך - אז הפוקוס היתה אצלי במקום השני והמכובד.

פורסם

למה צריך לחכות לפורד? היא כבר פה.

הפורד בפירוש נוחה יותר לנסיעה. היא גם כבדה יותר מבחינת התחושה והביצועים, אם כי ההפרשים לא מאוד גדולים.

הרומסטר, אגב, מאוד נאה ומיוחדת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...