Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקחת בליסינג את הסיביק החדשה דגם LS.

אני יודע שבדגם זה יש רק הכנה לכניסת AUX ללא הכניסה עצמה.

השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מתאם באופן כזה שהשינוי גם לא יהיה בולט וחשוב יותר יהיה הפיך כך שאני לא אסתבך עם החברת ליסינג?

ברור לי שבמחיר אובדן איכות קול אפשר להשתמש במשדר רדיו שמתחבר למצת אבל אני רוצה לדעת האם מישהו הצליח להשתמש באפשרות ה-AUX?

תודה.

פורסם

אתה יכול לקנות XCARLINK שהוא נגן MP3 שמתחבר לכניסת AUX של ההונדות למיניהן במחבר המקורי ואז יש לך נגן MP3 + כניסת AUX. אם אתה מחפש לחבר ל IPOD, יש לאותה חברה פתרון גם לזה על אותו חיבור

פורסם

תומר, תודה על התגובה.

ראשית, אני לא מחפש נגן אלא רק צריך כניסת AUX.

שנית, כפי שכתבתי בדגם LS אין כניסת AUX מובנת אלא רק הכנה ופה הבעיה שלי: איך להפוך אותה לזמינה מבלי לבצע שינוי מהותי או לא הפיך ברכב.

פורסם
תומר, תודה על התגובה.

ראשית, אני לא מחפש נגן אלא רק צריך כניסת AUX.

שנית, כפי שכתבתי בדגם LS אין כניסת AUX מובנת אלא רק הכנה ופה הבעיה שלי: איך להפוך אותה לזמינה מבלי לבצע שינוי מהותי או לא הפיך ברכב.

הכוונה שלי בכניסת AUX זה כניסה עבור ציינג'ר..מה זאת אומרת "רק הכנה"?

פורסם

אתה יכול להזמין את היציאה מהיבואן תמורת 650 ש"ח,

או שאתה יכול לנסות לקצר כמה חוטים ביציאה של המערכת כדי לאפשר את היציאה של ה AUX.

היה פעם לינק באיזה פורום לאיך לעשות את זה .

אני אמצא אותו מחר והאפרסם כאן.

פורסם
הכוונה שלי בכניסת AUX זה כניסה עבור ציינג'ר..מה זאת אומרת "רק הכנה"?

ב-LS אין changer. רק ב-ES.

• תוכן חדש...