Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטובוס פגע לפני כמה דקות לאמא שלי באוטו מאחורה, שבר לנו את הטמבון הכנף ואת הפנס, הוא לא מוכן לתת פרטים בכלל ולא להודות.

האשמה היא שלו ב100% הוא פגע בנו מאחורה בלי לשים לב.

אמא שלי רשמה את המספר של האוטובוס אבל לא את הפרטים של הנהג הוא בעצמו נסע ולא היה מוכן לתת פרטים.

מה אנחנו עודים במקרה כזה? הולכים למשטרה? לאגד? תלונות הציבור באגד?

תודה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אמא שלך הייתה צריכה במקום להתקשר למשטרה ולהודיע על תאונת פגע וברח. שתלך למשטרה עכשיו עם מספר האוטובוס ושלא תשכח את השעה שזה קרה כי לפעמים נהגים שונים נוהגים בשעות שונות.

פורסם

תלונה במשטרה על עבירת "פגע וברח" ובנוסף מכתב לתלונות הציבור ב-"אגד"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היא היתה ברכב? אם כן תלכו גם לבית החולים. לכל מקרה שלא יקרה וחוץ מזה כעת זו תיהיה כבר תאונה עם נפגעים.

פורסם

משיקו, הצעתי היא כזו, פנה לסוכן הביטוח/חברת הביטוח שלך והתייעץ איתם, הכסף שאתה משלם להם הוא בעבור מקרים אלו, הם יאמרו לך מה לעשות גם בנושא הפנייה למשטרה, אם תרצה תוכל גם לגשת ללא שום קשר להתלונן כנגד אותו נהג באגד ובמשטרה אם תרצה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה בטוח שאין לה כאבים ? כי אם יש אפילו קצת כדאי מאוד ללכת למיון.

בכל מקרה, הגישו תלונה במשטרה!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לדעתי כדי ללכת למיון בלי שום קשר. כי אם הכאבים יחלו מחר בערב אזי כבר לא ניתן יהיה לעשות כלום.

שים לב:

עם = with

אם = if

פורסם

במקרה של אגד פחות משנה לכם העובדה שהנהג לא נתן לכם את פרטיו.

כל עוד יש לך את מספר האוטובוס, השעה בא התרחשה התאונה ומספר הקו - יהיה פשוט מאוד לאתר את הנהג.

לדעתי השלב הראשון הוא לגשת למיון, במידה ואכן יש חשש לפגיעה פיזית.

אחר כך תוכל לפנות לאגד. לא דרך האתר כי זה נראה מאוד לא רציני אלא טלפונית או בדואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מבין אותכם, נכון שהנהג חרא ושהוא יצא מניאק על זה, אבל אל תשכחו שזה הפרנסה שלו,

אם היא תעשה לו בלאגן ואחרי זה ישללו לו את הרישיון, הבן אדם ישב בבית, לא יעבוד , ואחרי זה הוא יקבל כסף מביטוח לאומי,

וזה כסף שלכם, וכסף של כולנו, אז תחשבו על הגלגל הזה לפני שאתם הורסים למישהו את הפרנסה שלו,

תמיד תסתכלו על ה2 צדדים,

חוץ מזה שבכלל לא הייתם באירועי ולא ראיתם מי אשם ומי לא, אז מה אתם תמיד מאשימים את הצד השני,

אולי אמא שלו היתה אשמה ?

יאללה שיגמר כבר החופש הגדול הזה.... :)

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אין קשר לאשמה בגרימת התאונה. הוא חייב למסור פרטים ואם הוא מסרב אז שיאבד את רשיונו.

אני כאדם פרטי לא יכול להיות אחראי על טימטום של אנשים אחרים שלא אכפת להם מפרנסתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...