Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין אותכם, נכון שהנהג חרא ושהוא יצא מניאק על זה, אבל אל תשכחו שזה הפרנסה שלו,

אם היא תעשה לו בלאגן ואחרי זה ישללו לו את הרישיון,

ואם הוא יברח אז היא לא תעשה בלאגן?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מבין אותכם, נכון שהנהג חרא ושהוא יצא מניאק על זה, אבל אל תשכחו שזה הפרנסה שלו,

אם היא תעשה לו בלאגן ואחרי זה ישללו לו את הרישיון, הבן אדם ישב בבית, לא יעבוד , ואחרי זה הוא יקבל כסף מביטוח לאומי,

וזה כסף שלכם, וכסף של כולנו, אז תחשבו על הגלגל הזה לפני שאתם הורסים למישהו את הפרנסה שלו,

תמיד תסתכלו על ה2 צדדים,

חוץ מזה שבכלל לא הייתם באירועי ולא ראיתם מי אשם ומי לא, אז מה אתם תמיד מאשימים את הצד השני,

אולי אמא שלו היתה אשמה ?

יאללה שיגמר כבר החופש הגדול הזה.... :)

נגיד ולך היה קורה מצב, שבו אוטובוס נכנס בך מאחורה ואז בורח. אתה תשב בשקט ותשלם מכספך על התיקון? ממש לא.

אתה היית עושה ורעש והופך עולמות כדי למצוא את האשם בכך.

TFSI Power

פורסם

קובי, למה הוא צריך לספוג את העלות של התיקונים האלה אם אמא שלו לא אשמה? נהג האוטובוס פגע - שיקח אחריות על הטיפשות שלו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אי נתינת פרטים כשלעצמה (בלי קשר לאשמה בתאונה) היא עבירה.

גש למשטרה, ובלי קשר לתאונה ועלות תיקונה, תגיד גם תלונה על העובדה שהוא פגע וברח.

היום זה טמבון, מחר זה ילד קטן, מחרתיים זה הילד הקטן שלכם. יש אנשים שצריך להוריד מהכביש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

MX-5 , באמת כדאי שלא תדבר שטויות. אני רוצה לראות איך אתה תגיב כשזה יקרה למאזדה שלך (אם יש לך אחת).

במידה והנהג ברח מזירת התאונה ללא השארת פרטים, כשכל מכה הנגרמת ע"י אוטובוס מאחור

היא בסיס לכאבי ראש וצוואר, באמת שישללו את רשיונו. ואני אפילו מאחל שיקרה לו משהו רע.

כי אנשים מבינים רק כשמענישים אותם. מחר הוא ידרוס כלב, גם זה לא נורא ?!

חלאות כאלה צריך להוריד מהכביש וכמה שיותר מהר.

זהו מקרה פגע וברח לכל דבר. למה שהם ישלמו על הנזק ?

פורסם

יש לי קצת עידכונים, היינו באגד הם אמרו לנו לפנות למסוף הראשי מחר בבוקר להגיש תלונה על הנהג והם יסדירו הכל עם הנהג.

יש לי כמה שאלות:

1. אמא שלי יכולה ללכת לבית החולים מחר? כי היום היא לא יכלה להגיע לבית חולים.

2. האם אני יכול בעצמי ללכת להגיש תלונה במשטרה נגד הנהג? למרות שאני לא נהגתי באוטו?

אלה התמונות של מה שקרה לאוטו, זה לא קריטי כמו שחשבתי אבל בכל זאת האוטו יצא מצבע כללי לפני חודש והפנסים האלה חדשים.

1182008ug7.jpg

11820081lk4.jpg

11820082rx7.jpg

11820083gb4.jpg

11820083gb4.de65b97009.jpg

פורסם

אם היא תעשה לו בלאגן ואחרי זה ישללו לו את הרישיון, הבן אדם ישב בבית, לא יעבוד , ואחרי זה הוא יקבל כסף מביטוח לאומי,

וזה כסף שלכם, וכסף של כולנו, אז תחשבו על הגלגל הזה לפני שאתם הורסים למישהו את הפרנסה שלו,

תמיד תסתכלו על ה2 צדדים,

חוץ מזה שבכלל לא הייתם באירועי ולא ראיתם מי אשם ומי לא, אז מה אתם תמיד מאשימים את הצד השני,

אולי אמא שלו היתה אשמה ?

יאללה שיגמר כבר החופש הגדול הזה.... :)

תגיד לי איפה אתה רואה אותי פה שיצאתי לא בסדר?

אני זה שפגע?

אני זה שברח?

גם אחרי שחברה של אמא שלי רצה אחריו הוא אמר לה אני לא נותן שום פרטים!! בשיא חוצפתו!

חביבי, שישב בבית זה בעיה שלו, אם הפרנסה שלו הייתה באמת חשובה לו הוא היה עוצר כמו כל בן אדם שומר חוק ומחליף פרטים. כנראה שמה שהוא יודע זה לזרוק ז*ן על אישה תמימה שזאת אמא שלי ועל זה אני לא אוותר גם אם הוא יירד על ארבע.

מספיק שאני אומר לך שהוא אשם כי אני הייתי שם יותר מזה אין מה לדעת.

ומה זה קשור לחופש הגדול? מה הקשר בכלל? מה אתה זורק מושגים באוויר בלי קשר למה שקרה.

פורסם

מושיקו , נהגת כראוי .

אני אישית לא יכול לסבול את נהגי אגד , שנוסעים מהר , שכמעט נכנסים בי מאחורה בכל פעם שהם נעצרים מאחוריי ברמזור , שמצפצפים על החוק , טסים בעיר והמשטרה פשוט לא עושה כלום .

עדיף שאותו נהג יאבד את רשיונו ויפסיק להשתולל בעיר , לחתוך נתיבים וכמעט להעיף אותי לגדר הפרדה .

MX-5 : אם לאותו נהג פרנסתו הייתה חשובה , הוא לא היה מסרב להשאיר פרטים .

מעניין אותי מה חשבו שאר הנוסעים באותו אוטובוס , אני במקומך בו במקום חוסם את האוטובוס , מזמין ניידת משטרה למקום וגם אמבולנס - שיבדוק את אימא שלך ואת שאר נוסעי האוטובוס כיון שמדובר פה בתאונה עם אוטובוס מלא ואם מי מהם נפגע - לנהג יהיה קצת קשה לא למסור פרטים כשעומדת לו ניידת משטרה על הראש ואמבולנס שרוצה לבדוק את כל הנוסעים (כמובן שבהסכמה שלהם)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

מושיקו, באמת מצער אותי לשמוע על המקרה שלך. ואין מה לעשות יש נהגים חארות (בלי קשר לאגד)

מה שעליכם לעשות הוא כך-

1. להתקשר לסוכנות הביטוח, להודיע על התאונה, לתת את כל הפרטים שיש ולברר על מוסך הסדר.

2. לגשת למיון. (אם אי אפשר עכשיו אז עד 24 שעות ממועד התאונה)

אין לזלזל בבדיקה לאחר תאונה, אבא שלי עבר תאונה עם משאית כמובן שלא באשמתו אלא נהג המשאית ולא חש בכאבים ולא הלך למיון. כמה ימים לאחר מכן התחיל להתפתל מכאבים וסובל עד היום כמה שנים טובות לאחר מכן. הדו"ח של המיון חשוב!!!

3. לפנות למשטרה ולהגיש תלונה על התאונה ולהתלונן על פגע וברח. אם אני לא טועה רק מי שהיה ברכב באותו הזמן יכול להגיש את התלונה. לא להחמיץ שום פרט במילוי הדו"ח המשטרתי עד כדי כך שיגרום לנהג להיות אדום כשהוא יראה אותו. ויעזור אם השוטר יראה את הדו"ח שהיא קיבלה במיון ויציין גם שם שהיא נבדקה ותחת מעקב רפואי או משהו כזה.

4. לפנות לאגד למי שמטפל ואחראי על הנהגים, להודיע על המקרה שיאתרו את הנהג ולנסות להשיג את הפרטים האישיים שלו אם אפשר, למרות שהם לא חייבים לך כלום.

ומשם והלאה רק בריאות שיהיה לכם.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני מאוד מקווה שתצליח לגמור את הפרשה במהרה

אתה חייב להתלונן במשטרה על תאונת פגע וברח מכיון שאז יש חקירת משטרה ואם יש נפגעים יש גם העמדה לדין מטעם המשטרה.

לאבא שלי קרה מקרה דומה שנהג אוטובוס חצה קו הפרדה גירד לו את כל הצד וכמובן שברח מבלי להשאיר פרטים, אבי התלונן במשטרה על פגע וברח אבל מכיון שאין נפגעים המשטרה לא עשתה כלום והתיק נסגר, אבי נאלץ לפנות לתביעות קטנות ושם הנהג הפסיד, כל הסיפור לקח שנה.

העצוב בכל הסיפור הוא שהעו"ד של אגד אומר לאבא שלי שהוא מלכתחילה לא היה מגיע למשפט מול אבי אך מכיון שאגד לא מוכנה להראות כנחפזת לשלם הוא נאלץ למרר לאנשים את החיים למרות שהוא יודע שהם צודקים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

במקרה דומה שקרה לאחות של חברה שלי, הם ניגשו הנפגעת והאבא לתחנה ממנה יוצאים האוטובוסים, ושאלו איפה ככה וככה, ניגשו לנהג מסרו לו את ההעתק של התלונה במשטרה על תאונת פגע וברח ומשם הוא זה שהתחיל לרדוף אחריהם ולא הפוך.

הבחור שנהג אידיוט,(נקודה סוף פסוק).

לפי חוק במדינת ישראל אם היית מעורב בתאונת דרכים חובה עלייך להחליף פרטים עם כל הצדדים המעורבים, ואם זה היה קורה לי כמו שכבר אמרו כאן רבים במקום הייתי חוסם את הנהג ומזמין ניידת ואו נוסע אחריו עד שהייתי עולה לאוטובוס ומסביר לו בדיוק את החוק.

חצוף.

מעבר לזה כמו שהמליצו שאמא שלך תיגש בהקדם למיון אפילו אם היא לא חשה בכאבים כלשהם רק לשם בדיקה, כמובן שהדבר הנ"ל תורם בהמשך באם יגיע העניין לתביעה וכד' נגד אגד בכדי להוכיח כי אכן התאונה קרתה ונגרם נזק.

אבי.

פורסם

להגיש דיווח על תאונה למשטרה - כן (בשביל הביטוח).

לקוות כי המשטרה יענישו את הנהג - לא.

מנסיון: אטובוס קו עירוני של אגד דרס עובד בחברה שלנו (פגע בו), ברח מהמקום. העדים ראו ורשמו את מספר הרישוי ואת מספר הקו. נקראה משטרה בטלפון על פגע וברח, הם סרקו את האיזור ולא איתרו אותו. הבן אדם הופנה למיון, לאחר מכן ניגש למשטרת תנועה (בנין כלל) להגיש תלונה. מסר פרטי העדים. העדים הוזמנו להעיד, כולם העידו שהאוטובוס דרס וברח. התיק - נסגר ללא הרשעה.

הוגש ערור על סגירת התיק (בבית דגן), הערעור נבדק ונדחה.

את הנהג פגשנו רק בבית משפט השלום (הוא דרס גם ציוד), גם שם הוא לא הודע, אך אגד שילמו על הציוד (כ-20.000 ש''ח).

כמו שאתם מבינים, לצפות לעונש במקרה שלכם לא כדאי. לעזוב את הציפיות, פשוט לתקן את הרכב ולהגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. סוף הסיפור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

welcome to Israel

במקרה שלי נהג פגע בי, ברח, הגשתי תלונה במשטרה, איתרתי אותו, הוא הודה באשמה, נפגשתי איתו שיראה את הנזק ואז הוא התחיל להגיד שאני מנסה לסחוט ממנו כסף לאיים על המשפחה שלי ושיעשה לי נזק לאוטו. במקרה היה לי מכשיר הקלטה בכיס כי ידעתי שזה מה שיקרה, הלכתי שוב למשטרה ומה נראה לך שהם עשו? כן, סגרו את התיק מחוסר עניין לציבור ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
איך זה הגיוני שיש עדים והכל והתיק נסגר ללא הרשעה?

אני באמת צריך להסביר?

לא רוצים להרשיע נהגי אגד, זאת עובדה מוגמרת. יש להם עורכי דין ולא רוצים להתעסק איתם. אלא אם כן מישהו מת לא מרשיעים נהגי אגד. ופה בכלל מדובר על טמבון שרוט, נראה לכם שמישהו יתעסק עם זה?

מושיקו, אל תבזבז את זמנך, פשוט קבל אישור תאונה בשביל הביטוח ושכח מהענין. ז''א כמובן שתתבע אותם בבית משפט על נזק, על תאונה פגע וברח ואחריות של הנהג פשוט תווטר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...