Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בד"כ ברוב המקרים הם הולכים עם האזרח ומשתפים איתו פעולה ברגע שהם רואים שהאשמה היא אכן שלהם. כמו שאמר סיטרואן 25, תהיה תקיף איתם, שלח להם מכתב מנוסח יפה (לא חייב עו"ד, אבל רצוי, כדי שיהיה למכתב אופי מאיים), ובו אתה מסביר את השתלשלות העיניים, ומסביר שבאם לא ישלמו, אתה תפנה לערכאות משפטיות ואגד ישאו בכל הכרוך בכך.

להתקפל רק אחרי שמאיימים בתביעה זה לא נקרא לשתף פעולה עם האזרח. לשתף פעולה מתחיל בזה שהנהגים ימסרו פרטים (אגב, גם לי נהג אגד סרב למסור פרטים לפני שנה וכמה חודשים, אבל מאחר ולא נגרם נזק ירדתי מהעניין) וממשיך בלקיחת אחריות של החברה על נזק שנגרם ע"י נהגיה לרכוש של אחרים ולגופם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה ממש מוזר מה שאתם אומרים, כי אני יודע שאגד מתייחסים בצורה מאוד רצינית לנושאים הללו...

אז אתה מיודע במידע שגוי.

לאגד יש וועד חזק. כל הנהגים באגד מתודרכים (באופן לא פורמלי כמובן) להתנהג באופן זהה למה שקרה לאמא שלך, ולכן מקרים אלו נפוצים מאוד.

הנהגים יודעים שהם מגובים ב-100% מצד הוועד = מצד החברה. גם אם יושב איזה חנעבץ בחליפה בשירות לקוחות של אגד ונשבע בעיניים של אחותו שהוא יביא את הנהג הסורר לדין, הוא לא יכול לעשות כלום, מכיוון שמי שמנהל שם את העניינים בפועל ישבור לו יד (במקרה הטוב).

שלא תהיה לך טעות, מדובר במאפיה (לא של פיתות). יש להם כח בלתי מוגבל בתוך החברה, וכח גם במשטרה (לא שזה קשה, היום קונים שוטר בסופגניה וקולה).

למרות האמור לעיל, פעולה נחרצת מול המשטרה, עו"ד ממולח והכי חשוב - הוכחות - יכולים להביא את המנוול לדין.

לגבי עדים - הרבה אנשים נוסעים באוטובוס כל יום באותה שעה. הם יזכרו את זה. הם לפעמים גם מכירים את הנהג.

מכיוון שהפגיעה כאן נראית זניחה כלכלית אני בספק אם תטרחו, אבל אם תצליח להביא הוכחות, אולי צוקרמן יוכל לעשות מזה איזה עוגה יפה עם קצפת.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

יש קצת התפתחויות, אני לא מאמין שאגד כאלה מושפלים. הנציגה שלהם התקשרה אלינו ואמרה שאין מספר אוטובוס כזה כמו שאמא שלי נתנה.

אמא שלי פנתה למשטרה שוב והשוטר במקום הוציא לה את שם הנהג מספר האוטובוס וכל הפרטים עליו.

עכשיו אנחנו מתכוונים לתבוע את אגד על עגמת נפש זו בושה וחרפה. העדים זה לא הבעיה יש לנו הרבה כאלה.

פורסם

זכור, עם אגד הסיפור הוא התמדה ולא להתייאש.

המשחקים שלהם מוכרים, תתמיד ותבוא על שכרך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...