Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק לחבר אותך למספרים, הגאלקסי ארוך ב 5 ס"מ בלבד מה SMAX, וגבוהה ב 3 ס"מ בלבד.

תא המטען של הגאלקסי הוא 308 ליטר לעומת 285 ליטר של ה SMAX, אני לא רואה פה יתרון מוחץ כלשהוא.

על מנת להכניס נתונים מוחצים לטובת המונדאו סטיישן, נפח תא המטען עומד על 1685 ליטר, פי 5 מהגאלקסי.

למען הדיוק תא המטען של המונדיאו סטיישן כשכל המושבים בשימוש הוא די דומה למונדיאו האחרות(כ 500 ליטר) רק הצורה שלו שונה.

אם פותח השרשור לא צריך את כל שבעת המושבים הוא יקבל תא מטען הרבה יותר גדול במיניוואן.

אני בדיוק נמצא בדילמה דומה.

פורסם

מדהים כמה קשקושים בשרשור אחד קטן.

יש לי תחושה שאני היחיד כאן שנסע על שתי המכוניות (שלא לדבר על כתב מבחן דרכים (מופלא, כמובן :wink: ) לגלקאסי).

לענייננו:

האם הייתה בוחר בגלקסי או במקס ומה ההבדל העקרוני בניהם? קראתי מבחן על הגלקסי והתאור בן לא היה מחמיא במיוחד ("כמו פיל מתנדנד ברוח הגורם לרצון להקאה ליושבים מאחור...")

מעניין מאוד איפה קראת את המבחן הזה. אשמח להפנייה. מיותר לציין שזו שטות גמורה.

בוא נגיד בעדינות שאתה לא מדייק..

ההבדל העיקרי הין הגאלקסי ל SMAX הוא לא הגודל , אלא צורת ההגשה של שני הרכבים.

האחד אמריקאי טיפוסי על כל המשתמע מכך , והשני הוא רכב אירופאי מהודק עדיף כמעט בכול המישורים מאחיו האמריקאי אולי למעט הגודל האבסולוטי.

את ה SMAX ניתן להשיג גם עם מנוע דיזל מוגדש.

שוב שטות גמורה - שניהם דומים מאוד באופי ושניהם בעלי תכנון מאוד אירופאי.

פותח השירשור ביקש מקום ל 3 כיסאות בטיחות, לא דובר על עגלות.

מעבר לזאת, המונדאו סטישן תתן את הפיתרון ללא בעיה עם תא מטען ענק , עדיף אף על הגאלקסי.

למונדיאו 5 מושבים בלבד. אם תכניס את השורה השלישית בגלאקסי לרצפה תקבל תא מטען לא פחות גדול.

ההבדל הוא בעיקר בגודל: הגלאקסי הוא מיניוואן בגודל מלא כדוגמת המאזדה MPV ואיו ה S-MAX הוא קצת יותר קצר, קצת יותר נמוך, קצת יותר מהיר וקצת יותר ספורטיבי. תא המטען שלו גם קטן יותר והוא קרוב יותר לקטגוריית המיניוואנים הקומפאקטיים כמו גראנד סניק ופיקאסו.

ההבדל בין המכוניות קטן מאוד בכל הממדים ומבחינת מרווח הפנים לא מאוד משמעותי (אם כי יש הבדלים שיתוארו מיד). בנוגע ליותר מהיר ויותר ספורטיבי - ממש לא.

רק לחבר אותך למספרים, הגאלקסי ארוך ב 5 ס"מ בלבד מה SMAX, וגבוהה ב 3 ס"מ בלבד.

תא המטען של הגאלקסי הוא 308 ליטר לעומת 285 ליטר של ה SMAX, אני לא רואה פה יתרון מוחץ כלשהוא.

על מנת להכניס נתונים מוחצים לטובת המונדאו סטיישן, נפח תא המטען עומד על 1685 ליטר, פי 5 מהגאלקסי.

שוב - בדקת מה נפח תא המטען בגלאקסי כשמורידים את שורת המושבים השלישית?

הSMAX קצת יותר קטנה בכל כיוון. המשמעות של גובה גדול יותר היא תנוחת ישיבה זקופה יותר שדורשת פחות מקום באורך. בנוסף, החלק העליון של הדופן האחורית בSMAX משופע לפנים, בניגוד לGALAXY שבה הוא כמעט מאונך. המשמעות של 2 הדברים היא שמושבי השורה השלישית בSMAX אינם מספיקים למבוגרים, ואילו בגלאקסי הם בהחלט מספיקים, או לחילופין ניתן להגדיל את שטח המטען מעבר ל308 ליטר על חשבון המרווח בשורה השלישית ועדיין ניתן יהיה לשבת בה בנוחות סבירה.

אין הבדל בתנוחת הישיבה במושבים הקדמיים. רק במושבי השורה השלישית יש הבדל (ב-SMAX יושבים קצת יותר נמוך - בגלל הגג המשתפל - ולמרות זאת בהחלט יש מספיק מקום לשני מבוגרים מאחור - אלא רק אם הם גבוהים במיוחד).

ועכשיו לכמה פרטים נכונים:

יתרונות הגלאקסי ביחס ל-SMAX - מושבי שורה שניה ושלישית שזזים כל אחד בנפרד אחורה קדימה, מזגן נפרד ליושבים מאחור, שורת תאי איחסון מעל ראשי הנוסעים (בסגנון מטוס), מרווח עדיף במקצת בשורה השלישית, תא מטען גדול יותר.

יתרונות ה-SMAX ביחס לגלאקסי - אפשרות לרמת אבזור גבוהה יותר.

לשניהם אותם מנועים, אותו אבזור בסיסי (מלבד מה שצוין), אותה תיבת הילוכים וכולי. שניהם, אגב, מצוינים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התחושה שלך לא נכונה, מה לעשות יש אנשים אחרים מלבד כתבי רכב שיוצא להם לנהוג ברכבים שונים בארץ ובעיקר באירופה.

כפי שהתחושה שלך שמדובר ברכבים דומים, התחושה שלי שונה , וה SMAX לטעמי עדיף על הגאלקסי כמכלול .

כיוון שפותח השירשור אינו נדרש ל 7 מקומות ישיבה , אלא למושב אחורי היכול לאכלס 3 כיסאת בטיחות , המונדאו סטיישן תתן פיתרון מוצלח וזול בהרבה מהגאלקסי ואו ה SMAX.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...