Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבגאג' גורם לסאב להישמע חלש - מחפש עצה

omri_t
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מותקן אצלי ברכב סאב 8" ID :wink:

תוך כדי סידור הרכב שמתי לב לתופעה שאותי הפתיעה-

כאשר המערכת עובדת, אם אני פותח את גב הכיסא האחורי הסאב נשמע חזק ומורגש מאוד.

(מאיים להעיף את המראה הקידמית בווליום חזק..)

אך אם אני סוגר את גב המושב- הסאב נחלש מאוד ומורגש פחות בצורה משמעותית.

האם תמיד זה כך? זה אמור להיות ככה?

הרכב הוא פאביה, ויתכן שהצ'כים ממשפחת VAG התפרעו והבאגאג' יחסית אטום.

האם יש הגיון בלפתוח פתח כלשהו בין תא המטען לבין חלל הנושאים? בכדי לקבל יותר באס בפחות מאמץ..

אם כן, מה עושים בד"כ?

תודה מראש לכל מי שיסייע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך רמקולים במגש האחורי, תעיף אותם :-P

הרי לך שני פורטים חדשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תדרי הבאס מטבעם הם התדרים שהכי קל להם לעבור מחסומים. עם זאת, בכל רכב יש הפחתה בעוצמה בגלל מושבים סגורים ואין כל כך מה לעשות נגד זה.

אם אני זוכר נכון (ויכול להיות שאני לא :wink:) יש לך זוג רמקולים אחוריים שאינם בשימוש. כמו שאדי אמר, ברגע שתוציא אותם יתקבל שיפור מסויים, אבל לא הייתי מתחייב על שיפור גדול. תעשה ניסוי, סה"כ 4 ברגים שמחזיקים כל רמקול.

אם אתה ממש מתחרפן מזה - ניתן לבנות תיבה \ להעביר את התיבה הנוכחית ליד רגלי הנוסע הקדמי. שמעתי שני רכבים עם התצורה הזאת והסאב הזה, והתוצאה הייתה חלומית. באס up front כמו שצריך :-P.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי רמקולים אחוריים. (אני עובד על זה בלי קשר...)

ואת הניסוי אני עושה כשאני משאיר את משענת גב הנוסעים מעט פתוח- וההבדל עצום!

האם במצב זה יש הגיון ביצירת פתח כלשהו בין תא המטען לתא הנוסעים?

יש חשיבות לגודל הפתח? כיוונו? או מיקומו?

מבחינתי זה אומר לייצר רווח בגב המושב על-ידי ספייסרים

או פתיחת פתח כלשהו במגש האחורי.

מכיוון שבנייה מקדימה לא ממש בא לי לעשות..

תודה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תא המטען באמת כל-כך אטום כמו שאתה מתאר, הייתי מציע לך לחורר את המגש האחורי, לשים רשת דקה וקשיחה ולצפות אותו מחדש. פעולה פשוטה מאוד הניתנת לעשייה בקלות לבד. נראה מקורי ולא מפריע לכלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מן הסתם אם אתה מוריד מושבים הוא יותר חזק,אין לו מכשול בדרך,אבל אל תחשוב שאם תשים אותו ישירות במושב האחורי יהיה כאוס

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי במזדה יש פלטה שלמה שחוסמת הכל! אבל הכל! והחורים של הרמקולים חסומים. אז אם אני ישים סאב, לא ישמעו אותו?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך רמקולים במגש האחורי, תעיף אותם :-P

הרי לך שני פורטים חדשים.

עצור ?! (!!!)

מר. אדי השוודי , האם הנידון הוא אמת ? , זאת אומרת כדי לישמוע את הסאב יפה יותר וחזק יותר יש צורך בניתוק הרמקולים האחוריים ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניתוק באחוריים אלא להעיף אותם לצמיתות!

כדיי שיהיה לאוויר מקום לעבור לרכב.

זה 8' ידידי תתקין אותם בתיבה קטנה במקום הרגליים של הנוסע במושב המרכזי מאחור, כך לפחות חבר שלי התקין את ה- ID8.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדמיין איך התקנה של הסאב באזור שמאחורי תא הכפפות מפרק לי את הדשבורד מהויברציות...:twisted:

אולי באמת אבדוק אם יש מקום אלגנטי לסאב הנל במקום כלשהו מלפנים- למרות שאני סקפטי.

כרגע יצרתי פתח ע"י הגבהת המגש, חיים עם זה בסדר.

תודה-רבה! :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצור ?! (!!!)

מר. אדי השוודי , האם הנידון הוא אמת ? , זאת אומרת כדי לישמוע את הסאב יפה יותר וחזק יותר יש צורך בניתוק הרמקולים האחוריים ?

יעקב

אה... לא! :lol:

רמקולים אחוריים מבחינתי הם הפרעה מאוד לא נחוצה ואני ממש לא נהנה לשמוע צלילים מגיעים מאחוריי אז אני גם דואג שהסאב ישמע שהוא מגיע מקדימה ולמען האמת יש הרבה הקלטות שאני ממש מעביר בהן את הראש פיזית בין המושבים לכוון המושבים האחוריים והסאב עדיין נשמע כאילו שהוא בתוך (אבל בתוך) השמשה הקדמית.

אני התכוונתי לתת לפותח הת'רד פתרון של דרכי שלום ע"י עקיפת המושב האחורי (עקיפה חלקית) ע"י שימוש של ההכנות לרמקולים האחוריים בתור פתחים.

האפשרות השניה היא לקחת מקדח עגול (לא מקדח קוני) ולעשות מספר חורים בפלטה של המושבים האחוריים - ככה אין גם צורך להתחיל למתוח רשתות ורעיונות חליפיים אחרים כי המסגרת המתכתית נשארת במקומה.

רק צריך להזהר עם המקדח המוביל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...