Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסה אותי בחורה ואני מאוהב!.

ביום רביעי האחרון היה לי בליינד דייט. אני לא מתבייש בדרך שבה הכרתי אותה ואגיד לכם. הכרתי אותה דרך אתר הכרויות ברשת. לאחר שבוע של חיזורים ברשת, היא שלחה לי הודעת SMS. מייד שמחתי והרמתי אליה טלפון. קבענו להיפגש ביום רביעי בערב אחרי השיעור שלי.

הגעתי למעונות שלה באוניברסיטה העברית, וחיכיתי. לפתע מגיחה מהאפלה בחורה זהובת שיער, וגוף חטוב. היא מתקרבת, 10 מ', 9, ,8 ,7 ואז גיליתי את אהבתי. והיא גם.

בחורה יפייפיה!! בלונדינית, עיניים כחולות, פרצוף קטן ומתוק!!.

אז היום הייתה הפגישה השנייה, פגישה מוצלחת. אכלנו במסעדה ומשם למעונות שלה כדי לדבר.

אז זהו, תאחלו לי בהצלחה איתה כי אני באמת מעוניין בה ורוצה לפתח איתה קשר רציני (והיא גם).

שמוליק :):lol:

לילה טוב

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת בהצלחה מכל הלב.

איך אפשר להתאהב ברגע :shock:

אולי אתה מדבר על הבחורה שבסימלון שלי? :lol:

מי שרוצה עוד תמונות שלה בה"פ...

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

תגיד אלעד מי זאת הבחורה הזאת אני רוצה תמונות שלה :lol:

ושמוליק נחמד מאד שהכרת בחורה דרך הנט אני לא בעד זה בגלל שהסיכוי הוא מאד קטן

אז שיהיה לך בהצלחה :wave:

פורסם

הכרתי אותה דרך אתר קופידון.

בגדול אני לא כל-כך אוהב את השיטה, אבל נתתי סיכוי.

והצלחתי.

*** למנהלים, חבל ששיניתם את הכותרת, זה יכל להיות הרבה יותר "דרמתי" (וזו הייתה המטרה), אבל לא חשוב :wink: ***

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מזל טוב,אני מקווה שילך לך....רק עצה קטנה,אל תקפוץ ישר למים העמוקים לפני שאתה בודק אם הבריכה חמה מספיק(דו משמעי).

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

בהצלחה שמוליק ...

יאללה כולם בפורום הזה מאוהבים לאחרונה :)...

ומה קורה עם דביר הקטן :lol::wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מזל"ט....

מפרגנים.... :lol:

אתה יודע איזה קשה זה למצוא פה בחורות?

בין הסגר להסגר אנחנו מנסים למצוא בחורות\נערות\ילדות\פעוטות, אבל לפני שהן נכנסות, ההסגר נכנס לפועל שוב, ואנחנו נתקעים במוקטעה.

ויאסר לא כזה סקסי... לפחות לא כמו בימיו הזוהרים... :shock:

Back to the original - NC again.

פורסם
תגיד אלעד מי זאת הבחורה הזאת אני רוצה תמונות שלה :lol:

ושמוליק נחמד מאד שהכרת בחורה דרך הנט אני לא בעד זה בגלל שהסיכוי הוא מאד קטן

אז שיהיה לך בהצלחה :wave:

אתה חושב שמנהלי הפורום יסכימו שאני יכניס כמה תמונות ממסיבת הגיוס(של הבחורה כמובן)?

אם כן למה לא...אני חושב שהם לא יתנגדו :lol:

אלעד.

נינג'ה לבנה!

• תוכן חדש...