Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א.לשמוליק מזל טוב ובהצלחה מכל הלב

ב. אחלה סיפור גבר כבר עשרים דקות החיוך לא יורד לי מהפרצוף

(כמובן שסיפרתי לחברה שהסכימה עם כל מילה) :lol:

gs 8)פעם הייתה לי וולקן......ואז הייתה גדר...

פורסם

סיפור חזק ביותר

ויותר חשוב עם מוסר השכל חשוב מאוד

חשוב לזכור את זה למרות שלא כולן מכשפות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

הסיפור הזה הזכיר לי סיפור אחר עם משל שגם מתקשר למין הנשי והוא הולך ככה:

הסיפור שלנו מתחיל בבראשית, כאשר אדם וחוה רק נבראו ולא ידעו עוד אחד את השניה.

יום אחד חוה באה לאדם ואומרת לו "אדם אדם, תעשה לי נעים בפיפי!"

אדם אומר לה "עזבי אותי חוה מה נעים בפיפי עכשיו, אין לי כח יום אחר"

למוחרת באה שוב חוה לאדם ואומרת לו "אדם אדם, תעשה לי נעים בפיפי!"

אדם מתעצבן ואומר לה "די נו אין לי כח לשטויות והבקשות שלך! כואב לי הראש תעזבי אותי"

עובר עוד יום וחוה לא התייאשה ובאה לאדם ואומרת לו שוב "אדם אדם תעשה לי נעים בפיפי"

אדם חוטף את הקריזה ואומר לה "די חוה חלאס שיגעת אותי ופוצצת לי את המוח! אם היו ממציאים את האופטלגין הייתי לוקח קילו ממנו בגללך! לכי ועזבי אותי בשקט"

הלכה חוה כולה מבואסת לטיול ביער עד שפגשה בנחש.

כשפגשה בו אמרה לו חוה "נחש נחש תעשה לי נעים בפיפי!"

(יש לזכור שמדובר בבראשית ולנחש היו רגליים) אמר לה הנחש "בטח חוה למה לא, תשכבי פשקי את רגלייך וקדימה".

נשכבה חוה כדברי הנחש והנחש התחיל לרוץ עם רגליו הזריזות פנימה והחוצה פנימה והחוצה כמו אחוז אמוק ככה הלוך ושוב במשך שעה שלמה עד שסיים את ענייניו. שאל הנחש את חוה "נו חוה נהנת?"

חוה קמה עצבנית ואמרה לו "לא, בכלל לא הרגשתי כלום!" חטפה חוה את הקריזה על השעה המבוזבזת וחוסר הסיפוק וכרתה את רגלי הנחש!

מבואסת עוד יותר המשיכה חוה בטיולה עד שפגשה דינוזאור ענק. אמרה לו חוה "דינוזאור דינזואור תעשה לי נעים בפיפי"

אמר לה הדינוזאור "אין בעיה חוה תשכבי, פשקי רגלייך וקדימה" הדינוזאור הענק גער מעל חוה במשך 10 שעות רצופות והשקיע את כל כובד משקלו בעבודה ולבסוף בחלוף 10 השעות סיים את ענייניו ושאל "נו חוה נהנת?"

קמה חוה ואמרה "נהנתי?! לא הרגשתי שום דבר!!!" שוב חטפה חוה קריזה והרגה את הדינוזאור.

המשיכה לה חוה לשוטט בדיכאון עד שהגיעה לשפת הים ושם ראתה דג שוחה לו במים. התקרבה חוה אל שפת המים ואמרה לדג "דג דג תעשה לי נעים בפיפי!"

אמר הדג לחוה "אין בעיה חוה, כנסי למים, ככה גם תרטבי ונוכל לוותר על הפור פליי וקדימה לעבודה" נכנסה חוה למים והדג החל במלאכה, הוא שחה לתוכה ובתוכה פנימה והחוצה פנימה והחוצה במשך 24 שעות רצופות בחש בתוכה עד שסיים את ענייניו ושאל "נו חוה נהנת?

אמרה לו חוה "וואלה! עכשיו נהנתי!"

ועכשיו למשל שבסיפור:

אנחנו למדים מהסיפור מדוע לגברים יש כאבי ראש.

אנחנו יודעים כעת למה לנחשים אין רגליים.

וגם הבנו את הסיבה לכך שנכחדו הדינוזאורים.

אבל מכל הסיפור הארוך הזה דבר אחד לא נוכל לדעת, והוא:

איזה ריח לעזאזל היה לדג לפני שהוא נכנס לכל העסק הזה!

מקווה שנהנתם :)

פורסם
הסיפור הזה הזכיר לי סיפור אחר עם משל שגם מתקשר למין הנשי והוא הולך ככה:

הסיפור שלנו מתחיל בבראשית, כאשר אדם וחוה רק נבראו ולא ידעו עוד אחד את השניה.

יום אחד חוה באה לאדם ואומרת לו "אדם אדם, תעשה לי נעים בפיפי!"

אדם אומר לה "עזבי אותי חוה מה נעים בפיפי עכשיו, אין לי כח יום אחר"

למוחרת באה שוב חוה לאדם ואומרת לו "אדם אדם, תעשה לי נעים בפיפי!"

אדם מתעצבן ואומר לה "די נו אין לי כח לשטויות והבקשות שלך! כואב לי הראש תעזבי אותי"

עובר עוד יום וחוה לא התייאשה ובאה לאדם ואומרת לו שוב "אדם אדם תעשה לי נעים בפיפי"

אדם חוטף את הקריזה ואומר לה "די חוה חלאס שיגעת אותי ופוצצת לי את המוח! אם היו ממציאים את האופטלגין הייתי לוקח קילו ממנו בגללך! לכי ועזבי אותי בשקט"

הלכה חוה כולה מבואסת לטיול ביער עד שפגשה בנחש.

כשפגשה בו אמרה לו חוה "נחש נחש תעשה לי נעים בפיפי!"

(יש לזכור שמדובר בבראשית ולנחש היו רגליים) אמר לה הנחש "בטח חוה למה לא, תשכבי פשקי את רגלייך וקדימה".

נשכבה חוה כדברי הנחש והנחש התחיל לרוץ עם רגליו הזריזות פנימה והחוצה פנימה והחוצה כמו אחוז אמוק ככה הלוך ושוב במשך שעה שלמה עד שסיים את ענייניו. שאל הנחש את חוה "נו חוה נהנת?"

חוה קמה עצבנית ואמרה לו "לא, בכלל לא הרגשתי כלום!" חטפה חוה את הקריזה על השעה המבוזבזת וחוסר הסיפוק וכרתה את רגלי הנחש!

מבואסת עוד יותר המשיכה חוה בטיולה עד שפגשה דינוזאור ענק. אמרה לו חוה "דינוזאור דינזואור תעשה לי נעים בפיפי"

אמר לה הדינוזאור "אין בעיה חוה תשכבי, פשקי רגלייך וקדימה" הדינוזאור הענק גער מעל חוה במשך 10 שעות רצופות והשקיע את כל כובד משקלו בעבודה ולבסוף בחלוף 10 השעות סיים את ענייניו ושאל "נו חוה נהנת?"

קמה חוה ואמרה "נהנתי?! לא הרגשתי שום דבר!!!" שוב חטפה חוה קריזה והרגה את הדינוזאור.

המשיכה לה חוה לשוטט בדיכאון עד שהגיעה לשפת הים ושם ראתה דג שוחה לו במים. התקרבה חוה אל שפת המים ואמרה לדג "דג דג תעשה לי נעים בפיפי!"

אמר הדג לחוה "אין בעיה חוה, כנסי למים, ככה גם תרטבי ונוכל לוותר על הפור פליי וקדימה לעבודה" נכנסה חוה למים והדג החל במלאכה, הוא שחה לתוכה ובתוכה פנימה והחוצה פנימה והחוצה במשך 24 שעות רצופות בחש בתוכה עד שסיים את ענייניו ושאל "נו חוה נהנת?

אמרה לו חוה "וואלה! עכשיו נהנתי!"

ועכשיו למשל שבסיפור:

אנחנו למדים מהסיפור מדוע לגברים יש כאבי ראש.

אנחנו יודעים כעת למה לנחשים אין רגליים.

וגם הבנו את הסיבה לכך שנכחדו הדינוזאורים.

אבל מכל הסיפור הארוך הזה דבר אחד לא נוכל לדעת, והוא:

איזה ריח לעזאזל היה לדג לפני שהוא נכנס לכל העסק הזה!

מקווה שנהנתם :)

:lol::lol::lol::lol::lol:

זה היה דג לקרדה? :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמוליק-

לך עם זה ושיהיה לך רק טוב!!!!!!!!!!!!!!!

ההרגשה מדהימה!!!

נ"ב

(קופידון?!?!? חשבתי שיש שם רק שרוטות שמחפשות זין.נו טוף....לפחות זין שלך :lol: )

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
וואלה....

סחתיין אח שלי...

מצאת רוסיה באינטרנט...

זה מיוחד... :roll:

(הכל מקנאה)

הלו הלו בלי גזענות !!!.

הלו הלו

קצת הומור באבאלובה

(אם קונה 600 גרם סלמי זה קוניאק, מקבל קבנוס חינם!!!!) :lol:

אני לא מאמין.

עדיין לא קלטתם שבאבלובה זה - בא בלובה, ז"א, בא ללובה? עיוות רוסי יעני..

:roll:

הילד רצה!! הילד רצה גם ביסלי זעתר!!

172

פורסם

אחלה של סיפור EyalR !

נו מה יצא .. איך היה הריח לפני זה ..?

רק חווה יודעת :lol:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

קודם אומרת רצ?ה סכין גילוחה

עכשיו אומרת רצ?ה מחזיר גילוחה

בא מנהל, שואל כמה לקוחות בא בלובה , לובה אומרת אחד בבלובה.

פז'לצטה את רצ?ה יושבת קופה בלובה

ולובה קונה במקום קופה מה את ?

לא בא בלובה יותר בחיים שלך !

• תוכן חדש...