Jump to content

gs

  • הודעות

    70
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    ישראל(להההה!!)

הנקודות של gs

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

10

מוניטין

  1. gs

    106GTI

    הקפצה
  2. gs

    106GTI

    הקפצה ג'נטים וטסט בוצעו.
  3. לאור קבלת רכב חברה, בצער רב וביגון קודר, הרכב עומד למכירה. בקיצור: 97 180K (עבר ב 140 שבוע לאחר הקנייה החלפה של כל רכיבי מנוע פנימיים למעט בוכנות לא בגלל פגיעה) יד 5 טסט + טיימינג עדיין לא עבר (אמור לעבור כבר החודש) מכת קצה מאחור (איזו בת $@@*#& נכנסה לי בוו מאחור ), עבר תאונה מקדימה וכפי שנאמר לי ללא פגיעת שילדה, אך הרבה תיקונים (ראדיטור, פח קידמי, פנסים, מכסה מנוע) רבעיית קוני OMP מחורר מחורץ מוגדל (266) סקאלות לבנות LOCKWOOD זוג פנסי ENGEL EYES חדשים (לא כמעט, לא כאילו, לא ישבו על...עדיין בקרטון!) ג'נטים 15 צמיגי TOYO בנוסף כל מי שלוקח את הרכב לוקח גם דברים נלווים: פנסים ספייר רבעיית ג'נטים מקורית מערכת INTAKE מקורית ועוד קצת ציוד לידיעתכם, הכל בא יחד! תג מחיר עומד על 40K בלי הרבה מקום לשיחה. 0523-563624 או 050-7687028 גיל
  4. מחפש כויילים ל106 S16/GTI דור 2. לא בפרטי! 0523563624
  5. gs

    עזרה במציאת עו"ד

    הלוואי והייתה לי הגנה משפטית, ההגנה שיש לא קשורה לדברים כאילו אלא לתביעות מולך
  6. gs

    עזרה במציאת עו"ד

    לנהגת שפגעה בי אין הרבה אופציות חוץ מלהודות, היא נכנסה בי מאחורה. והסיפור לגבי הסכום הוא כזה, חברת הביטוח שלה היא כלל.החברה שלחה שמאי שלה לברר מה הנזק, לאחר הגשת הדו"ח שמאי, חברת הביטוח החליטה שהנזק שנגרם לי וללקוחה שלהם לא נראה סביר. החברה טוענת ששמאי נוסף הגיע ללקוחה (אלי לא הגיע אף אחד) וקבע שזה סכום מוגזם. וזה לאחר שתיקנתי את הרכב ותשלום נעשה! לצערי הרב, חברת הביטוח שלי לא מעורבת מכיוון שהבחורה נכנסה בי, אז החלטתי לתבוע ישירות את הביטוח שלה ולא לערב את שלי. זה נשעה הרבה בתביעות מסוג זה ובד"כ חוסך מאמצים (חוץ מבמקרה שלי, כנראה).
  7. gs

    עזרה במציאת עו"ד

    קודם כל תודה לכולם על כל התשובות. דבר שני, אני מפחד מלהכניס אותה למשפט יותר מאשר את החברת ביטוח. כבר שמעתי על כמה סיפורי "זוועה" של אנשים שנכנסו בהם מאחורה ואיך שהוא הם יצאו אשמים במשפט (אל תשאלו איך, פשוט היה עו"ד בן @#*& לאדם השני) ולה ולמשפחה שלה יש את הכוח והכסף להביא אחד כזה (כן, אני יודע ולא, לא מצאתי מישהו יותר פשוט שיכנס בי ). עכשיו כבר אני אחרי שיחה נוספת עם הסוכנת ביטוח שלי ואני מקווה שתהייה תשובה חיובית מהחברה עד 15:00 היום, אם לא אז אני ממש ממש אצטרך עו"ד. אז למרות שהבנתי, אני שוב מבקש לדעת אם מישהו מכיר (אחד מהעו"ד, שהתייחסתי לאמא שלהם לפני זה ), ואם כן אז שיתן טלפון בבקשה. ושוב, תודה לכל מי שענה.
  8. gs

    עזרה במציאת עו"ד

    מה ? מה פתאום? החברת ביטוח לא מוכנה לשלם את הסכום כי אחרי שהשמאי של החברת ביטוח נתן להם חוות דעת הם החליטו שהוא טועה ושלא נגרם כזה נזק!
  9. gs

    עזרה במציאת עו"ד

    אני יודע . אבל הבעיה היא שאני צריך להלחם מול חברת ביטוח גדולה שסתם תסחב אותי אם אני אלך בעצמי.
  10. יש כאילו שמייבאים, משהו שאני לא מציע מבחינת המחיר. אבל אתה יכול לחפש בגוגל, אני יודע שיש חברה שזה כל מה שהיא עושה, אבל לצערי לא זוכר את השם .
  11. שלום לכולם, אני בד"כ לא כותב פה הרבה, אבל הפעם אני חייב עזרה! טני מתנצל מראש על השפה, אבל הכל הוא ספציפית למקרה המדובר ותו לא! בעקבות התאונה שעשיתי לפני חצי שנה (מטומטמת שנכנסה בי מאחורה), אני במלחמה נגד החברת ביטוח שלה. בקיצור החברה החליטה שהנזק לא נראה לה. ואני חייב עו"ד שמתמצא בעיניין תביעות עם חברות ביטוח, כי אחרת לא נראה לי שאני אקבל את הכסף. תודה מראש.
  12. הרכב שייך לחבר שהוא חוקר של חברת ביטוח מה שאומר שמעולם הוא לא העמיס עליו קילו! שנת 2004 דיזל הרכב עשה 110K אבל מטופל ביותר (היה באחריות עד לפני חודשיים) עם ספר טיפולים מלא! מכיוון שאני מכיר את הבנאדם אני יכול להגיד לכם בוודאות שהרכב במצב שחבל על הזמן. ולא למי שחושב אז אין תאונות/מכות/שריטות/פנצ'ר/וכ'ו. בקיצור מי שמחפש רכב בסגנון הזה לצורכי עבודה מרווויח בגדול במקרה הזה ואם לא מאמינים לי תראו את הרכב ותבינו. קוראים לו עומרי 0544415533
  13. ל106 S16/GTI
  14. פילטר דנדש של K&N היה שבועיים על רכב ועבר 800 ק"מ מחיר אחרון 350 ש"ח (מציאה!) מיועד למנועי 1800 ומעלה עם 120 + כוח 0523-563624
×
×
  • תוכן חדש...