Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנובו - IBM - אמינות?!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוסף לכל שאני לקוח ממורמר אני מצטער על הבלבול, שלמה זה אבא שלי, אני מנהל רשת בחברת תרופות מאוד גדולה,

בתפקידי אני רוכש עשרות מחשבי IBM סדרה X ו T

המחשב הבעייתי של אמא שלי, שלמה זה אבא שלי,

מחשב שלא באחריות ברור לי שלא יתקנו, אולי אם הם היו רוצים לצאת בסדר ולעמוד מאחורי המוצר שלהם (שוב תקלה שלהם ולא נזק פיזי) הם היו מתקנים,

את המכתב אבא שלי כתב, ואני עוזר להפיץ אותו.

רק נותן את המידע, שוב מי שירצה שיעשה שלוש שנים אחריות, מי שלא שיקנה מחשב טוב יותר,

מה שבטוח המחשב הבא שלי DELL XPS wink.gif

הבעיה הייתה במסך ובמחיצת גיבוי, ניצלתי את זה שהמחשב בגבעת שמואל במעבדה שיתקנו את שתי הבעיות.

אני לא רוצה להכינס לויכוחים מי צודק, כן אחריות לא אחריות, מעבדות פרטיות איביי וכו'

רק" מספר מקרה שקרה".

המשך יום נעים.

אם אתה מנהל רשת מדוע המלצתה או נתתה להורים שלך לרכוש את הנייד הזול?

גם אני הייתי מנהל רשת חברת מחשבים חלק מהאחריות הייתה מערך הניידים של החברה. בין הT40-43 וT60 היו מעט תקלות וטופלו מהר.

עקב הנסיון החיובי רכשתי לי T61. ונהנה מכל רגע כבר חצי שנה של שימוש. אהה ומן הסתם רכשתי אוו עם 3 שנות אחריות.

בנוסף לכך אני יכול להראות לך מחשבים ניידים של חברות אחרות שאחרי שנה + מתחילים לעשות בעיות.

לא אהבתי כולכך את העבודה על הXPS. חוץ מזה שהוא מעוצב הרבה יותר טוב מה T61 הוא הרבה יותר כבד ועבה במיוחד שאנו משווים אותו לסוללה 9 תאים שיש לו ולי. חוץ מזה אזור הקדמי היכן שמונחות הידיים האזור מתחמם הרבה יותר מאשר בT61.

אני חושב שההצהרה של "אל תקנו מחשב נייד של לנובו" קצת מוגזמת. למרות שאני מבין את המרמור שלך ושל משפחתך מלנובו.

תהנה מהXPS :-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנובו מזמן לא IBM אלא מותג מדבקה סיני עם כל המשתמע מכך.

אני זרקתי מהחברה שלי את כל הלנובו והלכתי על DELL וטושיבה.

לא יותר יקר אבל הרבה יותר איכותי.

רואים את זה אפילו בהשקעה בדרייברים.

פורסם

כמו שליביו המליץ : רק DELL. לא הייתי סומך על אף אחד אחר.

גם לדל אחוז תקלות גבוה. והשירות לא מזהיר במיוחד.

בגדול במחשבים -א-י-ן- אחריות על תוכנה, רק חומרה ובתנאי שלא הוכח נזק פיזי והכל נעשה מול מעבדת היבואן.

אם המחשב שלך לא באחריות, זאת הבעיה שלך! יכולת לקנות הרחבת אחריות או נייד עם 2/3 שנות אחריות.

חוץ מזה, אני יכול לתת המון דוגמאות שאני נתקל בהם ביומיום - גם ניידים של דל/HP/LG מתקלקלים.

הלקוח הישראלי משום מה אף פעם לא קורא את האותיות הקטנות וחושב שיעשו עבורו הכל בחינם בגלל שהוא לקוח :|

פורסם
אני כבר 3 שנים עם T42 של IBM והוא פשוט סוס !(הייתה אחריות של 3 שנים ולא השתמשתי בה) סופג הכל ועובד ללא אף תקלה אחת . כמה חבל שהם מכרו את עצמם.

אולי סוס, אבל סוס עייף ואיטי שלא פעם הביא אותי קרוב להתמוטטות עצבים, במיוחד כשהוא נתקע באמצע מצגת מול קהל.

אני מניח שזה כמו פס יצור של רנו מגאן, כשחלק מהבעלים לא ייגעו שוב ברנו (או באירופאית בכלל) וחלק מהבעלים טוענים לאמינות של סובארו.

עכשיו קיבלתי HP שכמובן הרבה יותר מהיר מה T42, אבל מאוד קשה לי בלי העכבר (הג'ויסטיק האדום הזעיר על המקלדת) של IBM.

פורסם

Lethal_Acid אם אתה רוצה להיכנס לזה, זה כבר נושא אחר, "למה אבא לא שומע לעצות שלי?" :-)

זה יכול להיות דיון ארוך מאוד.

הייתי הולך על דל אם לא היה לנו STANDARD עולמי ומחירים מיוחדים על סדרת ה T ו X

ונכון ה XPS מחשב לגיימרים יותר מאנשים עסקים, אבל יש לו נתונים טובים אז למה לא לשלב אין עסקים להנאה? 8)

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
עכשיו קיבלתי HP שכמובן הרבה יותר מהיר מה T42, אבל מאוד קשה לי בלי העכבר (הג'ויסטיק האדום הזעיר על המקלדת) של IBM.

אתה לא היחיד. לא מסוגל לעבוד על שום נייד עם משטח מגע. רק עם הג'וסטיק של IBM.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם לי יש T60 ואני מתגעגע ל-T43 שהיה לפניו.

אחרי שהחברה שלי קנתה כמה עשרות T60, הוחלט Lenovo לא עוד. עברנו ל- Dell.

:turn-l:
פורסם
בגדול במחשבים -א-י-ן- אחריות על תוכנה

אני גם לא רואה סיבה שיהיה. למה החברה צריכה להריץ את הטכנאים שלה על כל תקלת וירוס/רוגלה/תוכנת צד שלישי/משתמש אידיוט?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני גם לא רואה סיבה שיהיה. למה החברה צריכה להריץ את הטכנאים שלה על כל תקלת וירוס/רוגלה/תוכנת צד שלישי/משתמש אידיוט?

ברור שלא מדובר על כל וירוס או ספייוור.

אבל אם הם בחרו לשים את המערכת הפעלה והדרייבים במחיצה כזאת לצורך שיחזור ולא לתת לאנשים את הדיסקים בגלל שהם רוצים לחסוך, וזה עוד בא 4 5 ג'יגה מהארדיסק על "חשבון הלקוח" לפחות שיתנו אחריות!

לא שאכפת לי בקטע הזה, כמו שאמרתי זה היה על הדרך התיקון של המחיצה, גם ככה הגיע עם זה גרסה ביתית וכבר התקנתי שם את הפרו, דרייברים מהאינטרנט אין בעיה.

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

אני לא יודע מה אנשים פה כל כך מהללים את ה-T43 וה-T42, אלה מחשבים מאוד כבדים ואיטיים, לא פעם ה-T43 ממש הוציא אותי מהכלים וגרם לי להפסיד לא מעט כסף בגלל איטיות מופלגת במערכות סרבר שדרושות לי לעבודה.

יש לו כמה יתרונות,ובינהן באמת הג'ויסטיק הקטן שיש במרכז המקלדת, זה פשוט גאוני ונוח,והדרך היחידה שלי לעבוד עם הנייד ללא עכבר חיצוני (לא סובל את העבודה עם המשטח\עכבר,לכן תמיד יש לי עכבר חיצוני,הכי נוח).

יתרון נוסף שיש לו ואין כמעט לאף נייד אחר, למעט MACBOOK זה תאורה למקלדת,שזה עושה את העבודה למאוד נוחה בתנאי תאורה נמוכים,במיוחד למי שלא חזק בהקלדה עיוורת.

וכן המשקל\עובי הנמוכים יחסית שלו.

אבל פה בערך מסתיימים היתרונות שלו,ועוברים לחסרון הגדול המרכזי:

תג מחיר שגבוה בהרבה ממחשבים ניידים אחרים בעלי נתונים דומים, או לחילופין- במחיר שלו אפשר לקחת מחשב בכמה רמות יותר טוב באותו מחיר,אבל של מותג אחר.

אני כרגע משתמש גם ב-T43 שלי וגם ב-ASUS F8,הראשון מחובר קבוע ל-LCD והשני משמש אותי בשוטף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ברור שלא מדובר על כל וירוס או ספייוור.

אבל אם הם בחרו לשים את המערכת הפעלה והדרייבים במחיצה כזאת לצורך שיחזור ולא לתת לאנשים את הדיסקים בגלל שהם רוצים לחסוך, וזה עוד בא 4 5 ג'יגה מהארדיסק על "חשבון הלקוח" לפחות שיתנו אחריות!

לא שאכפת לי בקטע הזה, כמו שאמרתי זה היה על הדרך התיקון של המחיצה, גם ככה הגיע עם זה גרסה ביתית וכבר התקנתי שם את הפרו, דרייברים מהאינטרנט אין בעיה.

דיסק של DVD עולה 2 ש"ח, מה הבעיה לגבות את המחיצה?

ישוע שרוב האנשים מאבדים או הורסים את הדיסקים, תפריט הRECOVERY שמתשמש במחיצה הוא מבחינתי מאוד שימושי.

פורסם

לנו יש מעל 100 DELL-ים ניידים.

כמות תקלות בלתי נסבלת. 30% בכלות. שזה מטורף לגמרי.

שרות של יעל על הנפים - זמני תיקון של כמה ימים, לא פעם אין חלפים, את המעבדה אי אפשר להשיג יותר בטלפון, וכו' וכו'.

תקלות רבות גם בדגמי D430 דנדשים.

דיסקים, לוחת אם, מאווריים, התחממות יתר וכיבוי עצמי.

אני בכיליון עיניים ממתין כבר למעבר ללנובו. אבל אני מבין עכשיו שגם הם לא מציאה............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אין כמו טושיבה בניידים.

יש להם אחריות של חברת מפעיל-שנותנת ע"פ כל מי ששוחחתי איתו שרות מצויין.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...