Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש קושי בהכנסה לD אחרי שמניעים כשהמנוע קר - האוטו נכבה ... אם אני משחק איתו קצת עם ונותן קצת גז בניוטרל אז נראה שהבעייה מסתדרת .... יש רעיונות איפה הבעייה ?

שכחתי לציין שהאוטו עמד איזה חודש בלי להניע ולכן החלפתי לו מצבר.

פורסם

הקושי בשילוב D אינו קשור למנוע שנכבה, המנוע שלך דורש טיפול ואיתור בעיית פעולת הסרק עם עומס , קשה מכאן לעזור לך , גש טפל במנוע ובדוק את הסיבה לקושי בשילוב D יתכן שזהו עניין של בעייה במנגנון השילוב החיצוני (ידית /כבל ) או במנגנון הפנימי בגיר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

קשה לי להאמין שהבעייה נובעת מהמנגנון הפנימי בגיר ולכן החלפת שמן גיר לא תעזור במקרה זה, אבל אפשר לנסות, הכסף שלך .סביר להניח שהבעייה חיצונית כמו דוד רשם או שהבעייה בתיבת מוט בורר ההילוכים.

פורסם

אתה מכיר אולי מוסך באזור נתניה שיכול לטפל לי בתקלה הזאת, המוסך שאני מטפל בו עכשיו(מוסך "טובול" בנתניה) מאוד אמין אבל נראה לי שהם מכירים מספיק טוב את הרכב בשביל לטפל בבעייה הזאת.

פורסם

נסה לשמן את הכבל של ידית ההילוכים בעזרת שמן מכונות.

תאתר את החיבור בין הכבל לגיר, טפטף מעט שמן מכונות לתוך הכבל ואז שחק קצת עם ידית ההילוכים מהתחלה ועד הסוף כמה פעמים.

חזור על הפעולה פעמיים-שלוש.

אצלי בלאנטיס הידית הייתה קשה להזזה לאחר שביצעתי את הפעולות האלה הידית חלקה מאוד ובקושי מורגשת.

פורסם

קודם כול תודה על התגובה המפורטת, העניין הוא שזה אוטו ראשון שקניתי וההבנה שלי במכוניות ובטח במכלולים השונים של הרכב שואפת ל0 - בגלל זה זה אני מעדיף שמוסכניק יבדוק את הבעייה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...