Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני כמוך מעדיף למכור מוצרים שהלקוח יהיה מרוצה מהם. למרות שאני יצרן אני לפעמים מעדיף לוותר על עיסקה ולא למכור משהו שיכשל כי כשמוצר נכשל את אף אחד לא מעניין למה זה קרה וכל מי שמעורב יוצא נפגע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שאלה נוספת שקשורה לנושא,כל דוודי השמש בארץ מיוצרים בארץ או בחו"ל?

אם בחו"ל אז איפה ואם בארץ אז באיזה מפעל שנחשב לגדול ביותר?

פורסם

כל דוודי השמש מיוצרים בארץ.

אין ייצור אירופאי או משהו כזה ( האקלים שלהם לא מתאים לחימום באנרגית השמש :? , הם מחממים מים בגז ).

היו כמה דגמים אמריקאיים שהגיעו בנישה מסויימת (באו קומפלט עם קרוואנים אמריקאיים למגורים), אבל הם לא היו הצלחה גדולה.

איזה מפעל נחשב הגדול ביותר? שאלה מעניינת.

הגדולים הבולטים בשוק הם : כרומגן אמקור נמרוד אור הטבע. לא אתיימר לדרג אותם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...