Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח תקף לשעה מוגדרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, אתם ממש מתעלמים ממני באלגנטיות אה.?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
וואו, אתם ממש מתעלמים ממני באלגנטיות אה.?

זה לא שמתעלמים ממך, פשוט התשובה תמונה בטופס הביטוח שלך או אצל סוכן הביטוח של החברה

שבה עובד אביך. איננו מעוניינים לתת לך תשובה אשר תטעה אותך ועלולה חלילה להכניס אותך לבעיות קשות

במקרה של תאונה או בדיקה של שוטר.

למען האמת, לפני למעלה משנה גם אני לא הייתי בטוח אם הביטוח על רכב הליסינג של אבא שלי מהעבודה תקף

עלי, הפכתי את אינטרנט על מנת למצוא תשובה, אך בכל מקום רשום אחרת.

התשובה שלי בשבילך, לאחר שאני עברתי את כל החיפושים האלו -

תבקש מאביך שיבדוק בעבודתו את מספר הטלפון של סוכן הביטוח של החברה שבה הוא עובד

או לחילופין תתקשר לחברת הליסינג, תאמר להם את סוג הרכב + מספר הרכב + השם של אביך + החברה

ששכרה את הרכב (החברה שבה אביך עובד) ותבקש את שמו ומספר הטלפון של סוכן הביטוח שלך.

תפנה אל סוכן הביטוח ותעלה בפניו את הסוגייה הנ"ל ותבקש לדעת מהן ההגבלות החלות עליך אם בכלל.

שיהיה בהצלחה וחג שמח,

מארק.

פורסם

ברוב המקרים השוטר לא יבקש תעודת ביטוח, אבל במידה וכן, הוא לא יחפש שום דבר חוץ מ"תעודת ביטוח חובה" שהיא בתוקף. יותר מזה (הגבלות שעות נהיגה...), זה כבר לא בתחום שלו, אלא בינך לבין חברת הביטוח, זה הכול.

Xbox12341

פורסם

לבחור עם ההרבה ספרות,שים לב שאני לא הנושא פה.

אני לא מבין איך הגעת לדבר עליי..

אלמנט - מה שXBOX רשם זאת העובדה.

בפעם המיליון ואחת: את השוטר בד"כ מעניין שיש לרכב ביטוח חובה כלשהו זה בכלל לא עניין של חברת הליסינג.

את חברת הליסינג והביטוח יעניין הנושא במקרה של תאונה בלבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לבחור עם ההרבה ספרות,שים לב שאני לא הנושא פה.

אני לא מבין איך הגעת לדבר עליי..

אלמנט - מה שXBOX רשם זאת העובדה.

בפעם המיליון ואחת: את השוטר בד"כ מעניין שיש לרכב ביטוח חובה כלשהו זה בכלל לא עניין של חברת הליסינג.

את חברת הליסינג והביטוח יעניין הנושא במקרה של תאונה בלבד.

לא שמתי לב כי אינך פותח השירשור.

אתה טועה מכיוון שאם ביטוח החובה לא תקף על הנהג בעת שהוא נוהג בו, אין ביטוח חובה.

זה לא כל כך משנה מה השוטר מחפש ליראות, אם זה כל מה שמעניין אותך אתה יכול להדפיס תעודת ביטוח

במדפסת, זה יהיה שווה ערך לתעודת ביטוח שאינה תקפה עליך כנהג.

בנוסף - מה שששוטר בודק זהו לא משהו קבוע, חלק מהשוטרים לא יבדקו ביטוח בכלל, חלקם יבדקו רק כי יש ביטוח

כלשהו וחלקם יעמיקו ויבדקו כי הביטוח אכן תקף על הנהג ואף ידרשו להיתייצב בתחנת המשטרה לצורך בירור אל מול

חברת הביטוח אם מתעורר ספק אצל השוטר (נדיר, אך תתפלא כי זה קורה בחלק מהמקרים - גם אם לא מדובר בתאונה).

• תוכן חדש...