Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח תקף לשעה מוגדרת

pupsick
שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני נוסע על אוטו משלי אבל לרוב אני מעדיף לקחת את האוטו של אבא שהוא דרך העבודה(ליסינג)

עכשיו,הוא עשה עלי ביטוח דרך העבודה וכנהג צעיר+חדש הביטוח לא תקף אחרי שעה 1:00 בלילה(זה מה שהבנתי).

השאלה שלי היא אם אני נוסע אחרי השעה הזאת ותופס אותי חס וחלילה שוטר,מה הוא יכול לעשות לי?

תכלס הכי חשוב לי לא לסבך את אבא,אז אם תופסים אותי הוא יכול גם להסתבך?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נכון.

השוטרים בד"כ רוצים לדעת שיש עיל הרכב ביטוח כלשהו.

אבל - אם תעשה תאונה לא יהיה לך כיסוי ביטוחי - כלומר, נניח ותיכנס במרסדס כלשהי, תשלם מכיסך והביטוח לא יעזור.

בעצם, עזוב מרסדס - אתה יודע כמה עולים חלקים של מזדה 6 חדשה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נכון.

השוטרים בד"כ רוצים לדעת שיש עיל הרכב ביטוח כלשהו.

אבל - אם תעשה תאונה לא יהיה לך כיסוי ביטוחי - כלומר, נניח ותיכנס במרסדס כלשהי, תשלם מכיסך והביטוח לא יעזור.

בעצם, עזוב מרסדס - אתה יודע כמה עולים חלקים של מזדה 6 חדשה?

כלומר כל האחראיות היא עלי? וחוץ מהעובדה שרצוי שאני לא אכנס במישהו הם לא יכולים לעשות כלום(קנס,שלילה)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תיכנס במישהו, אז אני חושב שכל האחריות על הנזק לרכב תחוייב במשכורתו הבאה של אביך.

ובין השאר, יישלל לך הרישיון (בהתאם לחומרת התאונה). לא נעים. תאמין לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב בקיצור אל תסע עם המכונית של אבא שלך אחרי 1 בלילה, ופתרת בעיות רבות!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל מזה שאתה יכול להריץ חיפוש בפורום על הנושא, אתה לא הראשון ששואל את זה תאמין לי.

למיטב ידיעתי:

השוטר רוצה לדעת שיש על הרכב ביטוח חובה כלשהו.

חברת הביטוח- זה סיפור אחר, בכל מקרה - אם תעשה תאונה, הביטוח לא יחל עלייך ועלות התיקון תהיה עלייך.

עכשיו תחשוב שכל יום יש עשרות, אם לא מאות תאונות דרכים.

שווה לך להסתכן?

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מן הסתם! כי לפי החוק (פקודה, ליתר דיוק), אסור לנסוע בלי מסמכים (ביטוח, רישיון רכב, רישיון נהיגה), ולכן החוק חל על הפוליסה שלך - אחרי 1:00 בלילה הביטוח לא תקף יותר.

שאלה - איזה ביטוח לא תקף? אם זה המקיף - אתה יכול לנסוע איתו, אבל במקרה של תאונה, אתה לא מכוסה מבחינת הרכב (גוף ונוסעים כן, תיקוני רכב והחזרים עליו - לא).

אם זה החובה - אתה לא יכול לנסוע עם הרכב, שוטר שיתפוס אותך ללא ביטוח (גם אם יש לך את המסמכים, וכתוב שם שעד 1:00 בלילה מותר לנהוג ברכב), יכול להוריד אותך מהכביש.

מקווה שזה מובן,

אלמנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלמנט, שוב, למיטב ידיעתי - לשוטר לא איכפת על שם מי הביטוח והאם הוא תקף עלייך אלא האם יש לרכב ביטוח חובה כלשהו. הם גם לא תמיד מבקשים ביטוח.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לאבא שלך ביטוח חובה על הרכב, והוא על שמו, ואתה לא מוזכר בו - אתה ואבא שלך אכלתם אותה, אלא אם כן הוא יעיד שגנבת לו את האוטו, ואז אתה בברוך רציני, כי אז תואשם בגניבה. ואז גם נסעת בלי ביטוח, וגם גנבת את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוח חובה יש ואני מוזכר בו,אז זאת לא הבעיה

זאת אומרת שכדאי שאני אברר מה לא תקף אחרי 1:00?(החובה או המקיף?)

מה רוב הסיכויים לא יהיה תקף לדעתכם?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הסיכויים הם ביטוח חובה. כי את זה השוטר בודק, ולא אכפת לו אם יש לך מקיף או צד ג'. העיקר החובה, ואני מעריך שאבא שלך ניטרל את החובה, משום שהוא לא רוצה שתסתובב עם הרכב אחרי1:00 בלילה, ואם אתה נתפס, אתה נדפק, ולא הוא...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...