Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידוע לי שאתר מפה יש בו את כל סוגי המכמונות מהירות ברצוני לדעת אם איפשר לסמוך על אתר אם הוא נחשב אמין ומתעדכן?

תודה לעונים:-)

פורסם

כל אתר, ולא משנה איזה, תמיד יתעדכן באיחור משמעותי.

משטרת ישראל לא מודיעה לאף אתר מתי היא מעבירה מצלמה מצומת א' לצומת ג', או משנה מיקום מכמונת.

אם אתמול לא היתה מצלמה בצומת מסויימת או מכמונת בקטע מסויים, והיום יש ובדיוק תעבור שם, זה אומר שהיתה לך הזדמנות מצויינת להכיר את מרפי מקרוב.

אל תשכח שגם המשטרה קוראת ומתעדכנת בדיווחי האתרים, ודווקא בשל כך הם עשויים לגלות יצירתיות ולבחור מיקומים אקראיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מסכים עם קודמיי בקשר לאמינות לא מלאה באתרים, פשוט כי מדי פעם המיקומים משתנים.

אתה רוצה להיות בטוח יותר ועדיין לנסוע מהר? אני מאמין שוולנטין 1 יכול לסייע לך (אתה מוזמן להריץ חיפוש

על השם ולמצוא מידע על המכשיר).

פורסם

אין לי gps ברצוני לדעת משהו אם מישהו מכיר את צומת פל ים חדרה ואם יש בו מכמונות וכביש החוף ממחלף קסריה למחלף חבצלת?

פורסם

בצומת פל ים יש מצלמת רמזור: לנוסעים על כביש 4 מצפון לדרום.

בצומת נחל חדרה (הימינה ומיד שמאלה לחדרה) יש שתי מצלמות רמזור על כביש 65: ממזרח למערב וממערב למזרח.

בצומת חרושת (כניסה צפונית לחדרה / ימינה אזור תעשייה אליאנס): מצלמת רמזור אחת או שתיים - לנוסעים צפונה ולמי שמגיע לצומת מכוון בי"ח הלל יפה.

ממחלף קיסריה לחבצלת: לייזר מקביל למכמורת. בדר"כ לנוסעים דרומה.

http://www.youtube.com/atoo2412

פורסם

תודה רבה לך אז אתה אומר מצומת אור עקיבא עד צומת פל ים אין מצלמות מהירות חוץ ממצלמות רמזור?

אז זה אומר שבחדרה אין בכלל מצלמות מהירות?

פורסם

בהתחלה כתבת פל-ים חדרה.

עכשיו זה כבר הפך לאור -עקיבא...

ככה נגיע לחיפה מהר :wink:

אין מכמונות קבועות. יכולות כמובן להיות ניידות...

• תוכן חדש...