Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

במהלך השבוע האחרון בזמן התנעה יש רעש מוזר, מין חניקה כזו צורמת, ואז רק מגיע ההנעה. כשאני שומע את הרעש אני מפסיק בנסיון ובד"כ בנסיון השני הוא מניע חלק. לפי דעתי המצב מתדרדר. להערכתי זהו הסטרטר...האם גם לדעתכם?

האם ישנה אפשרות להחליף פחמים בלבד או שיש צורך להחליף את כל הסטרטר(בהיינס העניין לא ברור- רשום שיש דגמים שונים)? מהו המחיר המשוער של סטרטר בהונדה סיוויק?

ועוד שאלה שלא קשורה, טיפול שנעשה לפני שבועיים לער, כלל 10000 רגיל, רפידות בלם+צלחות קדמיות, נבה של גלגל אחורי. העבודה עלתה 382 ללא מע"מ, הגיוני?כלומר הוגן, יקרן או אחד שכסף לא מעניין אותו?

פרטי הרכב: סיוויק 99' אוטומט, לא הוחלף סטרטר מעולם.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

מהתיאור שלך, כניראה מדובר בסטרטר שנתקע. פעם במשפחה היה לנו רכב סיני (כן, כן, יבוא אישי, היה לנו אוטו שהיו רק שתיים כאלה בארץ) והייתה אותה תופעה (הרכב היה חדש), אחרי כמה זמן נשרף הסטרטר.

בנתיחה אחרי המוות התברר שגלגל שיניים שנכנס למנוע ניתקע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גלגל השיניים של המתנע (הסטרטר) אינו משתלב כראוי, עם זר השניים של גלגל התנופה. יש לטפל במיידי!, שאם לא כן, ינזק זר השיניים של גלגל התנופה, או אז, התיקון יהיה יקר. מאוד יקר. מאוד מאוד.

מקווה, שהח' מתנע תפתור את הבעיה, כלומר, עת הוצאת המתנע, יש לסובב את המנוע ולבדוק את זר השיניים של גלגל התנופה שאינו ניזוק, ואם כן, כולי תקווה שרק במידה שאינה מהותית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על הממלצה!

נסעתי הבוקר למוסך מרכזי, ישר הוא אמר לי ש50% הזר דפוק, כבר מעלה לי חשד על אמינותו...

1.כמו כן הטיפול יעלה שם בסביבות 3000 ש"ח הגיוני?

2. איך אני יכול לדעת שהזר באמת בלוי?

3. 250 ש"ח לבדיקה , האם זה מחיר סביר?

בתודה מראש על התשובות

פורסם

במוסך מרכזי בד"כ כל חלק שחשוד לתקלה מחליפים לחדש וכמובן טבעי שבמוסך כזה יהיו מחירים גבוהים יותר מאשר במוסך מדרכה.

מחיר ניראה לי סביר בהחלט. הם עובדים לפי מחירון יצרן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן נכון, אם הזר מניע שחוק או לא שחוק זאת סבירות של 50% (או שכן או שלא) ויודעים שם טוב מתימטיקה :wink:.

כפי שכתב קודם דני צריך לבדוק חזותית את כל היקף הזר מניע (מסמנים בצבע/גיר/טיפקס את נקודת ההתחלה) ולפי זה יודעים אם צריך להחליפו או שהוא עדיין תקין.

בדרך כלל מייצרים ברכב את השינן (בנדיקס) שבמתנע (סטרטר) שהוא יהיה רך יותר משיני הזר המניע כדי שהוא ישחק ראשון כי עלות החלפתו זולה יותר מהחלפת הזר המניע שבמנוע הרכב.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...