Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו שנתקע+בעיית אגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מכירים את זה שאיזה בחורה נתקעת עם האוטו ומנסה שעה להתניע (כי היא חושבת שבפעם ה-200 האוטו יגיד "טוב נו.." ופשוט יתניע) ואז אתה חייב ללכת לעזור לה? אני מניח שכן.

לפני חצי שעה הייתי בחצר וקרה לי בדיוק המקרה הזה. מישהי נתקעה עם היונדאי שלה בכניסה לרחוב שלי וניסתה להניע. הלכתי לבדוק מה הסיפור ודחפתי את האוטו למקום יותר בטוח כדי שלא יכנסו בה. בקיצור, אני רק בן 17 וחצי ועוד לא נגמר לי המלווה אפילו, ככה שידע במצבים כאלה אין לי. היה רעש של סטרטר אבל חשבתי שאולי כבלים יעזרו. שוב - דחפתי את האוטו שלה עד לאוטו של ההורים וחיברנו את הכבלים (אדום לאדום, שחור לשחור. לא מלמדים את זה בשיעורי נהיגה אבל מזל שיש לי קצת שכל ואני יודע שבחיבור מקבילי המתח נשאר אותו דבר.). כמו שניחשתם, זה לא בדיוק עזר, ואני הייתי ממש חסר אונים וקצת מושפל (תמיד כיף להיות הגבר הזה שבא, מסתכל דוחף איזה אצבע והכל מסתדר). אה שכחתי לציין שגם בדקנו שמן והיה בסדר ודלק גם היה. בכל מקרה, בסוף עבר איזה מבוגר ופתח ת'מכסה מנוע. תוך שניה ישר פתח את הקופסת פיוזים, בדק אם יש משהו שרוף ו.. הופה! הפיוז של ההנעה (או שזה היה של המשאבת דלק.. לא בדיוק הבנתי כי כבר הלכתי משם ושמעתי במעורפל) היה שרוף ואז הוא אמר שיש פיוזים ספייר, החליף שם איזה משהו והאוטו הניע. כבר הלכתי אבל לפי מה ששמעתי הוא השתמש באיזה פיוז ספייר ולא חיבר עם חתיכת מתכת.

מה שאני בא להגיד פה זה שפאקינג אין לי מושג בדברים האלה וזה קצת עצוב. מזל שלפני שבוע אבא שלי הראה לי איך בודקים שמן אז לפחות את זה ידעתי. אז ככה, אחרי שקראתם את הסיפור המרגש ומרטיט הלבבות הזה (בציניות כמובן) - מה עושים במצב כזה? איזה שאלות שואלים? מה בודקים? מה מנסים?

לפחות שבפעם הבאה אני אדע מה לעשות.

תודה חבר'ה ושבת שלום =]

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

ראשית אני חייב להחמיא לך על סגנון הכתיבה הבוגר ועל כושר ההתבאאות שלך שהוא מסקרן ומעניין.

מורגש מאד מכתיבתך, שיצר הסקרנות, והרצון והרחבת הידע במהואןת רכב בכלל, ובאיתור תקלות בפרט, בוער בעצמותייך וזה מצויין.

לדעתי הגעת למקום הנכון.

התחל מכך שקרא כל שרשור שנפתח בנושא תקלה כלשהי, ערוך חיפוש בנושאים רלבנטיים, נבור בארכיון הפורום, הוא בעל

מידע עצום שלא יתואר.

לאחר שתגבש לך שאלות עיניניות, חזור לפורום ושאל אותם, לא לפני שערכת חיפוש בנושא הרלבנטי.

לגבי האוןטו שנתקע וחוסר הידע שלך בנושא, והפגיעה באגו, אני יכול לעודד אותך, לבחור צעיר כמוך זה טבעי צפוי, ועליך רק

להתגאות בעצמך, על הרצון הטוב שלך\ ואני מבטיח לך שבפעם הבאה תצליח.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אתם מכירים את זה שאיזה בחורה נתקעת עם האוטו ומנסה שעה להתניע , מכיר את זה היטב,

גם כאלו שניתקxxx גם בלי האוטו:lol:

איזה שאלות שואלים? מאיפה את? מה עושה בחיים ? יש חבר? מה מספר הנייד שלך?

מה בודקים? אם זה היה סוס הייתי אומר לך לבדוק את השיניים .אבל כאן אתה יכול להתחיל גם בלי בדיקה

מה מנסים? מנסים. אם לא מישהיא אחרת תיתקע.

לפחות שבפעם הבאה אני אדע מה לעשות.

תודה חבר'ה ושבת שלום =]

איש צעיר ויקר.

ככה לומדים.

אם אתה רוצה ידע נרחב יותר אז ישנם קורסים.

בצבא אתה יכול ללמוד הרבה יותר ,מהמון מקרים מגוונים.

בהצלחה

ירון מאיר

פורסם

הזכרת לי את הפעם שחברה לשעבר שלי נתקעה עם הרכב שלה מתחת לבית של חבר משותף שלנו. אני נשארתי אצלו אז ירדתי למטה לעזור לה והיא התעקשה שאני לא יכול לעזור כי אני לא מבין בזה והזמינה את שגריר. היא נתנה לי להסתכל במכסה המנוע אבל לא נתנה לי להכנס לרכב ולנסות להניע בעצמי. כך חיכינו סביב שעה, בגלל האגו שלה דווקא, עד שהגרריסט יגיע.

התוצאה? הוא הגיע, העביר לפארקינג והניע.

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני מעניין לדעת למה חברה שלך לא נתנה לך לנסות להניע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה בחור צעיר ונחמד. הצעה כללית לחיים, כשאתה לא מבין במשהו אל תציע עזרה, בעיקר לא לזרים. הייתה כוסית לפחות?

פורסם
הזכרת לי את הפעם שחברה לשעבר שלי נתקעה עם הרכב שלה מתחת לבית של חבר משותף שלנו. אני נשארתי אצלו אז ירדתי למטה לעזור לה והיא התעקשה שאני לא יכול לעזור כי אני לא מבין בזה והזמינה את שגריר. היא נתנה לי להסתכל במכסה המנוע אבל לא נתנה לי להכנס לרכב ולנסות להניע בעצמי. כך חיכינו סביב שעה, בגלל האגו שלה דווקא, עד שהגרריסט יגיע.

רוני רוני

עם חברה כזו, מזל שהיא "לשעבר".

הייתי מוריד לה כאפה , ונכנס בכוח להניע לה את האוטו רק שתטוס לי מהעיניים. :lol:

luXi: בפעם הבאה שבחורה נתקעת עם האוטו, תשתדל לחשוב דרך הראש השני שלך, ואז יהיה יותר סיכוי לפתרון הבעיה. :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רוני שלום רב.

במבט לאחור האם האגו שלך לא נפגע?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לפתוח האשכול.

אתה לא צריך להפגע מזה שלא הצלחת להתניע.

עצם העובדה שניסית לעזור זה רק מראה כמה אתה אוהב לעזור לאנשים, ואני בטוח שאותה הבחורה שמחה שניסית לעזור.

ועצה טובה שלי במה שאתה לא מבין אל תתעסק, החיבור כבלים היה מיותר ולקחת סיכון, יכלת לחבר את הכבלים הפוך לדוגמה כמו + ל - ואז המחשב ניהול של המנוע יכל להישרף, אבל אתה אומר שאתה מבין בזה קצת אז בסדר.

בפעם הבאה אם אתה מנסה לעזור למישהו אז תעשה רק מה שאתה יודע ובטוח במה שאתה עושה שלא תיגרום נזק למישהו ואז תתפדח נורא.

כדי ללמוד קצת לאתר תקלות תעשה חיפוש בפורום, תעיין באשכולות שאחרים פתחו עם בעיות, תיקרא מדריכים ולאט לאט תתחיל להבין.

פורסם
רוני רוני

עם חברה כזו, מזל שהיא "לשעבר".

. :wink:

כדאי לך לשקול מילים:lol:

כי בפעם האחרונה שאמרתי כך לחבר ,

אז הוא ענה לי:

"לשעבר חברה, היום היא אישתי"...:roflmao::roflmao::roflmao:

ירון מאיר

פורסם
זה קרה בראש העין במקרה ?

במקרה כן

אתה גר בזוהר?

עריכה:

תודה על התגובות.

בקשר לכל השואלים אם היא הייתה כוסית או לא אז זו הייתה אמא שבאה לקחת את הבת שלה - העניין ברור? חח

צביקה: תודה. אני באמת קורהפה כבר הרבה זמן ובאמת זה פורום ממש טוב.

פורסם

איך היא הגיעה למצב הזה חח,לאדע באופל שלי אם אני לא מעביר לפארקינג אי אפשר להוציא את המפתח מהסוויץ'.:oops:

פורסם

אם הייתי מקבל שקל על כל דיאגנוסטיקאי (כולל אותי) במוסך שראיתי נופל על שטויות גדולות מאלו...

אין לך מה להתרגש מהכשלון שלך, זה קורה לטובים ביותר. הצד החיובי בעניין הוא שקיבלת שיעור ראשון באבחון, בלי שגרמת לנזק בדרך.

קבל שיעור שני: תגיד תודה שלא שרפת לה או להורים שלך את אחד המחשבים באוטו.

ברכבים עם ניהול ממוחשב אל תניע עם כבלים. פוטנציאל הנזק גדול מפוטנציאל התועלת.

• תוכן חדש...