Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו שנתקע+בעיית אגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזכרת לי את הפעם שחברה לשעבר שלי נתקעה עם הרכב שלה מתחת לבית של חבר משותף שלנו. אני נשארתי אצלו אז ירדתי למטה לעזור לה והיא התעקשה שאני לא יכול לעזור כי אני לא מבין בזה והזמינה את שגריר. היא נתנה לי להסתכל במכסה המנוע אבל לא נתנה לי להכנס לרכב ולנסות להניע בעצמי. כך חיכינו סביב שעה, בגלל האגו שלה דווקא, עד שהגרריסט יגיע.

התוצאה? הוא הגיע, העביר לפארקינג והניע.

:-P

הייתי משאיר אותה למטה לחכות לשגריר עם החתולים :-P

אגב, אני יכול ללהבין את האקסית. בטח הייתה לה אקזוטיקה מוטורית כלשהיא. אולי קורולה? ;-)

פורסם

עזוב מה קרה, אני פה רק בשביל להגיד לך (יחד עם צביקה) שאתה כותב יפה (לגילך וביחס לשאר האוכלוסיה בגילך) ושאתה בן אדם טוב, תמשיך ככה.

פורסם
במקרה כן

אתה גר בזוהר?

עריכה:

תודה על התגובות.

בקשר לכל השואלים אם היא הייתה כוסית או לא אז זו הייתה אמא שבאה לקחת את הבת שלה - העניין ברור? חח

צביקה: תודה. אני באמת קורהפה כבר הרבה זמן ובאמת זה פורום ממש טוב.

לא, אבל הבחורה הזאת נתקעה שוב ב-471 בנחשונים וסייר כביש 6 (חבר שלי שעובד איתי) עזר לה להזיז את הרכב מאמצע נתיב ואח"כ ניסה לסייע לה להניע ללא הצלחה. לאחר מכן, הגיע להפסקה ובדיוק עיינתי בשרשור ומפה השאלה.

Veni Vidi Vici

פורסם
אתה בחור צעיר ונחמד. הצעה כללית לחיים, כשאתה לא מבין במשהו אל תציע עזרה, בעיקר לא לזרים. הייתה כוסית לפחות?

לפותח השרשור - חסרים אנשים טובים כמוך. שאפו על הנסיון .

מכל דבר לומדים (ואל תיקח ברצינות את התגובה שציטטתי, כמובן. לצערי ולטעמי,היא איננה רצינית.)

alfa 156 2.5.

פורסם
לפותח השרשור - חסרים אנשים טובים כמוך. שאפו על הנסיון .

מכל דבר לומדים (ואל תיקח ברצינות את התגובה שציטטתי, כמובן. לצערי ולטעמי,היא איננה רצינית.)

כמה מזל שטעמך הוא לא נר לרגלינו.

ותסלח לי מאד אבל מי שרץ לעזור לבחורות שנתקעו בכביש בדר"כ לא ירוץ לעצור לזקן שנתקע בכביש. כמובן ללא הכללות. מעבר לזה מי שמנסה לעזור ללא ידע יכול להזיק, ולעיתים קרובות זה מה שקורה עם כל מיני חכמים שעזרו לבחורות שנתקעו בכביש. ראינו זאת לא פעם.

פורסם
כמה מזל שטעמך הוא לא נר לרגלינו.

ותסלח לי מאד אבל מי שרץ לעזור לבחורות שנתקעו בכביש בדר"כ לא ירוץ לעצור לזקן שנתקע בכביש. כמובן ללא הכללות. מעבר לזה מי שמנסה לעזור ללא ידע יכול להזיק, ולעיתים קרובות זה מה שקורה עם כל מיני חכמים שעזרו לבחורות שנתקעו בכביש. ראינו זאת לא פעם.

1. איני צריך את הנרות שלך. טוב לב אינו מזיק אף פעם.

2. מהיכן אתה יודע שהוא לא יעזור גם לזקן? מניין ההכללות ? אולי אתה כזה (ואולי לא).

3. תגובתך המקורית סתם שוביניסטית וילדותית. מה לעשות, רוב הגולשים כאן הם גברים.

4. אפשר לחשוב מה כבר קרה.

alfa 156 2.5.

פורסם
מה עושים במצב כזה? איזה שאלות שואלים? מה בודקים? מה מנסים?

לפחות שבפעם הבאה אני אדע מה לעשות.

אם אתה רואה שמדובר בבעייה שאין לך פיתרון - תדחוף את האוטו למקום בטוח, תעזור לה להזמין גרר,

ובינתיים תהיה נחמד ותציע לה לשבת איתך לכוס שוקו. :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מי שלא מנסה, לא מצליח, ומי שמנסה גם חשוף לטעויות.

לא טעית , ופעם הבאה נסה שוב, רק רצוי כמו כל דבר בחיים, לצבור נסיון, ונסיון בדכ צוברים בדרך הקשה. כך גם זוכרים אותו, אז ראה דווקא את הצד החיובי.

כל החיים לפניך, אל תהיה ככ בקורתי כלפי עצמך, אחרת תגמור בבית משוגעים, או רק בבית חולים, שניהם לא רצויים.

בהצלחה בחור צעיר, לפניך דרך ארוכה של נסיונות וחויות, ארוכה מאוד, שדרך אגב, עוברת חולפת מהר מאוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
איך היא הגיעה למצב הזה חח,לאדע באופל שלי אם אני לא מעביר לפארקינג אי אפשר להוציא את המפתח מהסוויץ'.:oops:

בד"כ ברכבים אוטומטיים תמיד לא תוכל להניע עם המוט על D/R/1/2/3 כדי למונע "קפיצה" מיותרת של האוטו, שעלולה במקרים קלים להרוס את הברקסים, ובמרקים יותר קשים להרס של הפח של האוטו, ובמקרים גרועים להרס חיי אדם (מוות, לא עלינו).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
1. איני צריך את הנרות שלך. טוב לב אינו מזיק אף פעם.

2. מהיכן אתה יודע שהוא לא יעזור גם לזקן? מניין ההכללות ? אולי אתה כזה (ואולי לא).

3. תגובתך המקורית סתם שוביניסטית וילדותית. מה לעשות, רוב הגולשים כאן הם גברים.

4. אפשר לחשוב מה כבר קרה.

סבבה תודה על סדרת החינוך.

אגב להנהלה- מוזר ששרשור זהו לא מצא את דרכו לאוף טופיק.

פורסם

מי אמר שאין אמהות כוסית.

אז נישאר עם החלק הכי מעניין האמא הייתה כוסית?

ובתאכלס כול הכבוד על היוזמה ועל הניסיון לעזור ככה צריך ישר כוח!

פעם הבא תתחיל לפיוזים או עם הבחורה:lol:

• תוכן חדש...