Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בנהיגה בB4 סטיישן לסדאן 2ליטר מורגש מבחינת סחיבה?

עוד משהו, יש גרסאת LPG שעולה איזה 8K יותר..מה מקבלים שם?

פורסם

בקשר למשומש זאת אולי קניה הגיונית, אבל B4 חדשה זאת פשוט קניה מטומטמת.

לקנות רכב ב150 אלף ש"ח עם 4 כריות אויר ו-4 הילוכים, ללא בקרת יציבות, ומה גם שמבחינת נוחות, מרווח ואיבזור הוא רחוק מפיסגת הקטגוריה זאת לא בחירה נכונה.

יש לך 6 חדשה ומונדיאו חדשה, C5 חדשה בקרוב ועוד כמה אופציות עדיפות מהסובארו.

אבא שלי קנה לפני שנה ומשהו B4 (165 כ"ס) חדשה וזאת הייתה טעות.

רכב בינוני.

B4 עומדת להיות מוחלפת בקרוב כך שהיא פחות מומלצת מבעבר, אבל קנייה מטומטמת? ממש לא. 4 כריות אוויר וללא בקרת יציבות זו מגרעה, נכון, אבל מבחינת נוחות נסיעה ומרווח פנימי היא לא נופלת מהמתחרות באופן משמעותי, וגם רמת האבזור סבירה בהחלט (אם כי הרדיו-דיסק המקורי איום ונורא). בכל זאת - B4 היא עדיין מהטובות בקבוצה.

אני ממליץ על ה 2008!

היא משודרגת יותר מה- 2005.

לאחר מתיחת הפנים, איכות החומרים וההרכבה התשדרגו, הנסיעה הפכה לאיכותית ונעימה יותר

ולא נשלול את הצורה החיצונית היפה יותר מהדגם שלפני מתיחת הפנים- 2005

להנוג ברכב חדש מהניילון ולנהוג ברכב יד שנייה זה שמיים וארץ, וזאת לחיוב ה 2008.

איכות החומרים וההרכבה לא השתפרו משמעותית, הנסיעה לא הפכה לנעימה יותר באופן משמעותי (אם בכלל) וצורה חיצונית - שיהיה. הרכב שהוא מתעניין בו הוא כמעט חדש - 8000 ק"מ. זה לבדו שווה את ה-34000 הפרש.

ההבדל בנהיגה בB4 סטיישן לסדאן 2ליטר מורגש מבחינת סחיבה?

עוד משהו, יש גרסאת LPG שעולה איזה 8K יותר..מה מקבלים שם?

כמעט ואין הבדל. LPG זה תדלוק בגז. בצע חיפוש בפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עובד במוסך סובארו מרכזי אני הייתי כבר קונה את הרכב החדש ויש לך שקט מבחינת האחריות המקיפה כי לך תדע על מה תיפול אם איזה סוחר או ליסינג שלא מטפלים כראוי שמע לי אני יודע ואם בכל זאת תנסה לחסוך לעצמך אז דע לך שבכל מקרה הרכב הזה כמעט אפס תקלות8)

אליסיוס8)

פורסם
אני עובד במוסך סובארו מרכזי אני הייתי כבר קונה את הרכב החדש ויש לך שקט מבחינת האחריות המקיפה כי לך תדע על מה תיפול אם איזה סוחר או ליסינג שלא מטפלים כראוי שמע לי אני יודע ואם בכל זאת תנסה לחסוך לעצמך אז דע לך שבכל מקרה הרכב הזה כמעט אפס תקלות8)

זה אומר שאת כל הקופה אתם עושים על הקלקולים באימפרזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מתי מגיעה הB4 החדשה? יש פרטים כלשהם עליה?

הדבר היחיד שנמצא ברשת מזה חודשיים הוא איור לא מחייב אודות העיצוב החיצוני.

בבקשה

2me23as.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ממה שרואים בתמונה..

הפנסים האחוריים הם COPY&PAST של המונדיאו החדשה.....

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...