Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי בישראל לא רואים מעבר לסימוטה וK&N, וחבל.

מה רע לך ב K&N? החברה הטובה והמובילה בעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרתי שיש לי בעייה עם K&N, להפך, אני חושב שהם חברה מצויינת.

אבל

לצערי בישראל מגוון הפילטרים הפתוחים מסתיים בחברות האלה, ויש לא מעט מכוניות שלהן דווקא יתאים יותר פילטר מחברות אחרות, שלצערי את המוצרים שלהן לא מייבאים לארץ.

פורסם

נכון עצם הצגת השירשורים שלי על הניסיון של לשפר את האיביזה שלי זה הוכחה חותכת לכך שיש מכוניות ששוות שיפור ויש כאלה שלא.

האוטו שלי ספציפית לא ניתן לשיפור מנוע יותר חזק אין! יש אולי להביא את ה1800 טורבו אבל צריך לעשות שינויים ברכב שכבר עדיף לקנות איביזה טורבו מאשר להחליף ל1600 את המנוע.

אבל לדוגמא הונדה סיויק האצ'בק אני מכיר בן אדם שהביא לה מנוע וי טאק עם 145 סוסים.

מה שאני סך הכול בא להגיד זה שאין בעיה אתה רוצה אוטו משופר בכיף תהנה אבל אל באמת תאמין שיהיה לך רכב ממהיר ועצבני. לא משנה כמה גדול יהיה הפילטר הפתוח וכמה רועש יהיה הדוד הפתוח עדיין צריך בסיס טוב להתחיל איתו. וסיאט איביזה 1600 סמק 100 כוח סוס 8 שסטומים לדוגמא זו לא התחלה טובה.

פורסם

פילטר פתוח בהונדה סתם עושה רעש ,וגורם לאיבוד מומנט.ניסיון של קיטים של סימוטה,AEM,וכמו כן פילטרים אין בוקס של סימוטה וK&N .הרעש יפה אבל הסחיבה יורדת.וחוץ מזה K&N נחשבת בעולם ללא יותר מחברה בינונית.

פורסם

K&N חברה בינונית? נו שויין! :roll:

פורסם
פילטר פתוח בהונדה סתם עושה רעש ,וגורם לאיבוד מומנט.ניסיון של קיטים של סימוטה,AEM,וכמו כן פילטרים אין בוקס של סימוטה וK&N .הרעש יפה אבל הסחיבה יורדת.וחוץ מזה K&N נחשבת בעולם ללא יותר מחברה בינונית.

גבה את הנסיון שלך בנתוני דיינו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נראה כאילו אספת את כל השטויות שאנשים כתבו בעולם והכנסת אותם לתוך הודעה אחת.

פורסם

VOLK- זה לא נראה ככה, זה באמת ככה! :lol:

פורסם

וואו, פעם ראשונה שכולנו מסכימים עם Volk !

tgt, הצלחת לעשות היסטוריה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הרבה פעמים חשבתי על למכור את האיביזה, לקבל עליה מחירון שהוא בסביבות 35 אלף.

ולקנות האצ'בק אבל הם מודל ישן 95,92 וכו.

והשאלה היא אז אוקי תקנה אוטו בזול וגם הוא מהיר אבל השאלה היא אם לא כול שני וחמישי תהיה במוסך, כי בתכלס זה רכב שכבר 16 שנה על הכביש.

הבלאי הוא בלתי נמנע!

מה אתם אומרים ?

פורסם

במקרה יש לי את כל החלקים מפורקים בבית, ובסוף חזרתי למצב המקורי של הרכב.רק חבל ששילמתי כסף רב על כל הקיטים המטופשים .

פורסם

שני סוגים של פילטרים אין בוקס ,סימוטה,וK&N.רם אייר של סימוטה,קיט קרבון של סימוטה ,קיט V2 של AEM .היה גם קיט נוסף של סימוטה שאחרי יומים הוחזר לחנות.הכול נוסה על שני רכבים שבבעלותי פיזו והונדה ,בפיזו סתם הרכב נוסע חלש יותר, בהונדה גם נשמעים צלצולים.כמובן שכל הקיטים יעודים ספציפים לרכבים .

• תוכן חדש...