Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי גולף 99 1800 אוטומטית

כשאני בולם, למשל אם אני במהירות 100 ובולם יש רעידות בהגה,הרבה חשוב לציין שעשיתי כיוון פרונט לפניי חודשיים והחלפתי 4 צמיגים חדשים לפני חודשיים מסוג דאנלופ ספורט sp 9000 מישהו יודע מה הבעייה??לפניי שהחלפתי צמיגים ופרונט, גם היו רעידות.השאלה ממה זה נובע.?מהבלמים עצמם?או אולילא עשו לי כיוון פרונט או איזון גלגלים טוב? תודה לכולם.חשוב לציין שהרכב עבר טסט לפני חודש והכל יצא תקין.

פורסם

שלום לך,

לפי הערכתי מהסיפור שלך הוא נובע ממערכת בלמים לא תקינה שיכולה לנבוע מדיסק גמור (תלוי באופי השימוש ובכמה בלאי צבר הדיסק,כיום הם נגמרים לאחר 100K+ בבלימה נורמלית) או שהבעיה יכולה לנבוע מרפידות גמורות/לא תואמות.

שוב אני מציע שתחכה לחברי פורום בעל ידע למכונאות יותר עשיר ומבוסס.יום נעים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

תעיף מבט בדיסקים ותראה אם הם מחורצים/גליים (להעביר אצבע גם אפשר אם הדיסק לא חם).

במקרה גליות/חריצים, ניתן לעשות חריטה לדיסקים אם הם לא איבדו המון מהעובי שלהם, אך במקרה כזה אישית הייתי מעדיף להחליף דיסקים + רפידות.

האם למיטב ידיעתך הרכב עבר טיפול/רענון בלמים מתישהו?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...