Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בפולו‎

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי

צריך לדעת מהי צריכת הדלק בפולו 1600 ידנית, לגבי המנוע שמספק 75כ"ס שזה בערך עד שנת 99, בבקשה רק מי שהיה לו רכב כזה ובדק, בנסיעה בינעירונית והכי חשוב בנסיעה עירונית. אשמח אם תוכלו לפרט את תנאי הנסיעה גם (עם מזגן או בלי וכו).

פורסם

נסיע עירונית כ10-13לליטר

כביש מהיר מהירות 100-90

כ18 לליטר

זה משה מדדתי .

המזגן יותר משפיע בנסיע עירונית הרבה יותר...

פורסם

נסיעה עירונית רגועה ללא מזגן מדדת?

באמת הצלחת להגיע ל18 קמ לליטר בבינעירוני? ממש יפה

הרכב שלך איזה שנה?

תודה רבה :)

פורסם

כ18 לליטר

זה משה מדדתי .

המזגן יותר משפיע בנסיע עירונית הרבה יותר...

באיזה סרט אתה חיי? על איזה מנוע אתה מדבר ואיך מדדת?

אם הרכב שלך פולו עם מנוע 1600 לאחר הוכחה יגיע למספר שדיברת עליו אני קונה ממך את הרכב במחיר מעל המחירון עוד השבוע.

לפותח השרשור, חפש שרשור ארוך בנושא תצרוכת דלק אופיינית של רכבים. השרשור מכיל מאגר גדול, כולל רכב כמו שלך, לפחות אחד שאני רשמתי. אני זוכר שעוד דיווחו.

פורסם

חיפשתי בשרשור המדובר ואין שם מידע על פולו כמו שלי. אצלי אני לא מספיק לנסוע 450 קמ אחרי תדלוק מלא (45 ל') והמיכל מתרוקן. אני נוסע בערך 70% עירוני רגוע בעיקר ללא מזגן ו30% בינעירוני עד 100קמש.

הרכב עבר לא מזמן טיפול גדול כולל טיימינג כבלי הצתה היה גם אצל צמפיון ועבר תיקון נזילת דלק וגם תאום מנוע וכיוון הצתה אני כבר משתגע לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה.

פורסם
באיזה סרט אתה חיי? על איזה מנוע אתה מדבר ואיך מדדת?

אם הרכב שלך פולו עם מנוע 1600 לאחר הוכחה יגיע למספר שדיברת עליו אני קונה ממך את הרכב במחיר מעל המחירון עוד השבוע.

אחלה סרט! מדדתי אישית חוצמזה חבר שלי לקח את האותו שבוע שעבר פ"ת -רמת הגולן תידלק אותו פול וחזר עם קצת פחות מחצי מיכל.

ואם לעבוא לתסריט של הסרט אתה מוזמן לפתוח ספר רחב.

18 +- בכביש מהיר זה בחלל לא בשמיים נראלי.

פורסם
חיפשתי בשרשור המדובר ואין שם מידע על פולו כמו שלי. אצלי אני לא מספיק לנסוע 450 קמ אחרי תדלוק מלא (45 ל') והמיכל מתרוקן.

זה בסדר ,אין מה לעשות בעיר אפילו חמור שותה דלק. שנה שעברה הייתי נוסעה הרבה לת"א עם כל הפקקים,גם בקושי הייתי סוגר 450..

פורסם

זה דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1319020&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95#post1319020

זה בדיוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=990370&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95#post990370

כנראה שצריך לפתוח קורס חיפוש.

אדון TOLKIT היקר לא ענית לשום שאלה עניינית שנשאלת- באיזה מנוע מדובר (כולל קוד מנוע) ואיך אתה מודד. העיקר שלהערות הלא ענייניות ענית בשמחה.

פורסם
זה דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1319020&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95#post1319020

זה בדיוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=990370&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95#post990370

כנראה שצריך לפתוח קורס חיפוש.

אדון TOLKIT היקר לא ענית לשום שאלה עניינית שנשאלת- באיזה מנוע מדובר (כולל קוד מנוע) ואיך אתה מודד. העיקר שלהערות הלא ענייניות ענית בשמחה.

הבחור שאל אל 1600 עד שנת 99 ,עניתי לו (זאת אומרת אני מדבר על 1600 עד שנת 99) הגיוני?! לפחות הוא הבין.

המנוע הוא 1600 AEE 97,דרך מדידה לפני יציא לדרך (אלוך חזור כ80 ק"מ רוב כל הדרך כמאת בלי רמזורים מהירות 90-100)תידלקתי עד הסוף ובחזור חזרתי לאותה תחנה אפילו לאותה משאבה,לקחתי מחשבון...

וכמובן אתה יכול לבדוק בספר רכב.

פורסם

לא מדובר פה על ספר רכב, מדובר בצריכה שנימדדה.

לחבר טוב הייתה כזאת בדגם 4 דלתות (סדאן) 1600 75 HP

ובימים הטיבים שלה, הייתה מגיע ל 1/10.

חייב לציין שבבין עירוני הסלד היה גבוה יחסים גם בהילוך חמישי

ובנוסך מצב מכאני לא היה ב100%

אם אתה מחפש קטנה וחסחונים , אז אולי ייריס או ג'אז

או אפילו שרייד

פורסם

המנועים החדישים בפולו 2003 עם מנוע 1.6L בנסיעה בכביש מהיר לפי נתוני ייצרן יכולים להיגע לצריכה של 1:18 אבל לא מנוע 1.6 בפולו 1999.

איזה כייף לי :)

פורסם

למיטב זכרוני לפי הספר מנוע AEE אמור לעשות 1:18 בנסיעה בינעירונית במהירות 90 קמ"ש.

ברור לכולם שזה במקרה הטוב מספר שנבדק במעבדה כאשר המנוע בתנאי מעבדה, נוסע על דלק מאיכות טובה ופועל במהירות ועומס קבועים בתנאים הכי אופטימליים שניתן.

בפועל אתה לא נוסע במהירות קבועה, לא בעומס קבוע, לא על דלק איכותי ולא נמנע לחלוטין מפקיקים- בקיצור רחוק מאד מתנאי מעבדה. אם אתה בא לספר לנו שמנוע AEE עשה לך 1:18 ועושה אמרתי לך- אני קונה עכשיו מעל המחירון, רק תנקוב מספר.

אני אוכל את הכובע שלי (בשפת הרחוב אני מוכן לחתוך תז*** אם...) אם רכב ובו מנוע AEE עושה 1:18 באיזה נסיעה שאתה רוצה- הבדיקה והדלק על חשבוני.

לדעתי ידידי נפלה טעות כלשהי בבדיקה.

פורסם

אני אוכל את הכובע שלי (בשפת הרחוב אני מוכן לחתוך תז*** אם...) אם רכב ובו מנוע AEE עושה 1:18 באיזה נסיעה שאתה רוצה- הבדיקה והדלק על חשבוני.

לדעתי ידידי נפלה טעות כלשהי בבדיקה.

שמע ,אלו התוצאות,גם שבוע שעבר שחבר שלי לקח את הרכב לצפון אלוך חזור 380 ק"מ בארך והוא תען שנסע 100-110

בזבז קר חצי מיכל.

נראלי ,אתה סתם מחפש סיבה לחתוך את הז*** שלך.:-)

פורסם

יש לי פולו בדיוק כמו של TULIK ‎‏ ‏מנוע AEE‏ שנת 97 אז אתם אומרים בעצם שזה נורמאלי צריכה של פחות מ1 ל10 למרות שאני נוסע רגוע ללא מזגן ו30% בינעירוני?

• תוכן חדש...