Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב המדובר הוא מאזדה לנטיס מנוע 1.6 שנת 2002

לפני חצי שנה החלפתי משאבת דלק בגלל שהקודמת התחילה לעשות רעשים . על הדרך החלפתי גם פילטר דלק שיושב על המשאבה ונעלמו הרעשים.

מאז עבר חצי שנה ו 12000ק"מ. לפני כמה ימים התחילו שוב רעשים חלשים מכיוון המשאבה ונראה לי שעם הזמן הם מתגברים.

אני תמיד מתדלק לפני שנדלקת הנורה ו ב 95% מהתדלוקים ממלא בתחנה של סונול, שבה מתדלקים על בסיס קבוע עוד כמה חברים .לאף אחד מהם אין את הבעיה הנ"ל .כך שלפי דעתי ניתן לשלול את הטענה שהדלק שם באיכות ירודה.

מה לפי דעתכם יכול לגרום למשאבה להתקלקל/לעשות רעשים??

פורסם

תודה על התגובה דניאל

הטנק דלק נקי, אין שם שום משקעים והוא נראה כמו חדש מבפנים.

קניתי משאבה ופילטר מקוריים

לגבי ההתקנה?! אני חושב שאין שם מקום לטעויות והיא הותקנה כמו שצריך .בסה"כ לחבר צינוריות ,פלאג אחד, פילטר רשת, מצוף וכמה ברגים.

אך אפשר לבדוק סתימה בצנרת דלק?

פורסם

א. תפסיק למלא רק כשהנורה נדלקת. זה שואב גם את כל המשקעים מהמיכל (וזה מסביר את רמת הניקיון של המיכל).

ב. קנה משאבה מקורית של מאזדה, וכך ייחסך לך כאב ראש של משאבה תחליפית.

ג. תמלא רק בתחנה קבועה. זה מונע צרות עם דלקים אחרים.

תיהנה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אולי לא הבנתם אותי נכון

בד"כ כלל אני ממלא עוד לפני שהמנורה נדלקת.. רק לעיתים רחוקות אני מתדלק שהנורה כבר נדלקה וגם אז נשאר במיכל עוד איזה 8-9 ליטר. זה לא שאני נוסע על אדים.

פורסם

אני לא יודע אם זה יעזור אבל אולי תוסף לדלק יכול לשחרר את המשאבה מפנים ולהמיס את הליכלוך אני רק חושב ככה.

בכל מיקרה כנס למועדון מאזדה ספיד בחתימה שלי יש שם מישהו שמוכר משאבת דלק בזול(150ש"ח) שאולי תתאים לך (יש שם אפילו תמונות מאופן ההרכבה).

שם יוכלו לעזור לך הרבה.

פורסם
לכלוך בטנק הדלק, משאבה תחליפית וזולה, התקנה של המשאבה לא תקינה או סתימה בצנרת הדלק .

הכל נכון חוץ מסתימה בצנרת הדלק, במצב של סתימה יהיו גם תופעות לווי בעבודת המנוע, ועל זה הוא לא מתלונן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני מציע לך גם לפנות לחיים יוד חברינו לפורום.

הוא נמצב בפ"ת במכון בשם "משה זר הזרקות"

פנה אליו אני בטוח שהוא יסדר את הבעיה הזאת, ויאבחן את הגורם לכך שהמשאבה משמיעה זימזום.

פורסם
הכל נכון חוץ מסתימה בצנרת הדלק, במצב של סתימה יהיו גם תופעות לווי בעבודת המנוע, ועל זה הוא לא מתלונן.

דוד.

סתימה חלקית, כזו שעדיין לא תגרום לתופעות מבחינת ספיקה, אך תעמיס על המשאבה ללא צורך ובאופן קבוע. היו דברים מעולם.

• תוכן חדש...