Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

האם ניתן לצבוע את רכב באמצעות מוצרים בחנויות כמו אוטו דיפו וכולי?? (לאו דווקא במוסך)

עד כמה זה משתלם מבחינת זמן וכסף ?

האם זה יוצא איכותי ?

פורסם

אפשר.

ממש לא משתלם, כי התוצאה תהיה מכוערת מאוד, ואז תצטרך ללכת לצבע שיאלץ לשפשף את כל הצבע שעשית ולצבוע מחדש.

בכלל לא.

פורסם

ממש חרטא אתם סתם מדברים

אפשרי בהחלט אני צבעתי את רכבי ויצא מצוין אם אתה בלי ניסיון

אני ממליץ לך לעבוד כמה שיותר לאט ולראות תוצאות נקדיות

כמו שאני עשיתי

זה חוסף כסף משמעותית כמובן תלוי בסוג הצבע ועוד כמה גורמים

זהו בהצלחה

פורסם

הכל תלוי ברמת הגימור שאתה מבקש לעצמך.

בכל מקרה, אם יש לך סככה או חדר שבפנים אין השפעת מזג אויר כמו רוח או גשם, זה אפשרי בהחלט.

אתה יודע להשתמש בפיסטולט? אפשר להתאמן על חתיכות פח לפני הצביעה האמיתית, צריך לקנות צבע מתאים (אצלי פוליאור עבד מצויין) בגוון המתאין לך ולעבוד ביוק על פי ההוראות.

בכל מקרה אם אין לך יד יציבה או סבלנות כדי לעטוף חלקי גומי ופלסטיק כמו שצריך אל תנסה בכלל.

אני צבעתי חיפושית לפני כעשור, יצא לא רע בכלל רק שלאחר כשנתיים החלו קילופים בכל מיני מקומות - ההכנה שלי לא היתה טובה מספיק כנראה מבחינת נקיון הרכב לפני הצביעה וגם לא היה לי חדר אטום - לכן הצבע כנראה לא נדבק כמו שצריך בכל מיני מקומות, אמנם קטנים אבל מעצבנים.

למרות החיסכון האדיר בכסף - אני מכיר היום אנשים שיעשו עבודה מצויינת בחצי מחיר.

בריאות לכולם!

פורסם

אחי צבע בחצר, גיפ CJ פתוח בשחור בעזרת 15 מיכלי ספרי פשוט של 10~ שקלים.

התוצאה - אף אחד לא האמין שזה נעשה ללא פיסטולט.

אני אחפש תמונות לסרוק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...