Jump to content

tomson22

  • הודעות

    71
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    הרצליה פיתוח
  • תחביבים
    סרטים מסיבות ובעיקר עבודה
  • מקצוע
    מנהל סלקום

הנקודות של tomson22

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. פולו ?
  2. א) דבר יפה לפני שאני מגיב לך בכלל ב)יש לי לאנד קרוזר ג) פוזה זה ילד כמוך שדוחף תאף שלו כנראה לכל מקום. ד) אתה כנראה מקנא ואתה עוד אחד מהסיבות שאני שונא ילדים קטנים. ה) נגיד ואני משקר מה כל כך כואב לך שאתה מגיב שכמעט בה לך לבכות אני רק רוצה לעדכן אותך שאתה בנתיים היחידי שמקלל ומשמיץ אותי בפורום הזה אבל אני לא ירד לרמה שלך בכל מקרה יש במשתמש הזה TOMSON שתי אנשים ואני היחיד שיגיב מהיום תום נעים מאוד. ואם יש לך בעיה אתה מוזמן לגשת לפרטי לפתור אותה ביי יום טוב לך.
  3. קודם כל ההשמצות שלכם כלפי לא במקום אני מבין את כעסכם וזה מראה על אופי טוב אבל בכל מקרה לקרוא לי עילב מה אתה בכלל שתגיע לאן שאני הגעתי תדבר. ודבר אחרון המשטרה אמרה לי שהיא לא בודקת בכלל ביטוחים אם יש ביטוח חובה אפשר לנסוע אבל במקרה של תאונה זה מאסר וחיים ... אז עדיף לנסוע אם ביטוח כמו שצריך ושוב פעם זה חבר שלי אני באמת שלא צריך. המבין יבין בכל מקרה שבוע טוב.
  4. תסליחו לי מראש על התגובה הזאת באמת ! נתחיל בה TOUREG V6 גיפ זוועה מבחינת שטח לצערי נסענו בו מספר פעמימים פשוט ביזיון אבל עושה פוזה מה שבאמת לא מאפיין תמשפחה שלנו אז לכן הגיפ מבחנתי גרוע ביותר גיפ הבא זה שלי לאנד קרוזר קצר גיפ יפה שוב פעם מבחינה חיצונית פחות פוזה עושה תעבודה בשטח מרוצה מממנו אבל בקרוב מחליף לה ISUZU הגיפ הבא זה הגיפ של אבא שלי שזה פורש קיין 2008 אחלה גיפ יותר מדי פוזה לטעמי אבל אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. הכלי הבא אוטו של אמא שלי LEXUS 350 חדשה אוטו פיגוז סוף באמת אני מרוצה ממנו שאין דברים כאלה ! האוטו הבא של אח שלי פורש בוקסטר אוטו יפה אבל שותה שותה תכסף. האוטו הבא של חברה שלי גולף V5 אוטו יפה ובאמת מכל הרשימה לדעתי הכי טוב בשיא הקנאות הכי נהנה לנהוג עליו בלי פוזה בלי בטיח פשוט נהנה ובקשר לאיזה אוטו הייתי רוצה לא ממש מפריעה לי איזה אוטו יש לי העיקר שאני יגיע ממקום למקום ככה אני : ) אבל אם כבר אז למבורגני חדשה ומצטער על החפירה
  5. למה אחי ? תפרט תנמק מבחינת תקציב תסביר לי שאני יהיה בעניינים כי אני לא מבין תרמיזה?
  6. ani ose
  7. אהלן כנראה שלאחר החלטה ארוכה מאוד אנחנו מוכרים את הגולף של אחותי המשפחה מכורה לפלסווקגון משום מה : ) בכל מקרה אנחנו מעוניים לרכוש אוטו לנהג צעיר יש כבר ניסיון משהו יפה ומרשים בגדול שיהיה לצעירים צריכת דלק מומצעת! חברה הכל חוץ מי יונדי שהסלון שלו יראה יפה וזהו עוד פרטים שאני צריך להוסיף הסכום כרגע עומד בסביבות אה 65K בגדול! שנתונים גג 2002 דרך אגב אוטו קבריולט בעדיפות אבל לא קלמוטרז 300 אלף המבין יבין
  8. קודם כל תודה אייל יש לך אחלה אוטו דבר שני שרציתי לציין זה רק אצלי או שבכל הגולפים גונבים תשטעיות שלהם ? כמו טסות גריל וכול? מה הקטע שילכו על משהו איכותי אם כבר בציניות כמובן
  9. העניין שאני צריך רק תסמל שמראה V5 זה הכל
  10. ממש חרטא אתם סתם מדברים אפשרי בהחלט אני צבעתי את רכבי ויצא מצוין אם אתה בלי ניסיון אני ממליץ לך לעבוד כמה שיותר לאט ולראות תוצאות נקדיות כמו שאני עשיתי זה חוסף כסף משמעותית כמובן תלוי בסוג הצבע ועוד כמה גורמים זהו בהצלחה
  11. חח הגיפ שלי לא רואה תאוטו שלו סתם בציניות AUDI אחלה אוטו
  12. גולף זה אוטו צרה באמת כאילו בלי שום קטע של לפגוע או משהו שותה דלק כמו הצרות אפילו בגיפ שברשותי אני נהנה נהנה יותר מבחינת תשלום הדלק. בכל מקרה תחשוב טוב לפני שאתם קונים גולף.
  13. אהלן ברושתי שתי מוכניות לאנד קרוזר חדשה וה גולף V5 אני אישית יכול להגיד לך שהגולף שותה דלק בכמיות שלא תאמין ממש סבל רב נגרם לי ממנו מבחינת הדלק כמובן יש הבדל ממש משמעותי בין אה V5 לה גולף 2000 שיש לאמא שלי אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על משהו יותר חסכוני כמו גולף 1600 ידני גם יחסוך לך הרבה מאוד הוצעות מיותרות וגם נראת בצורה כמו אה V5 אז בשביל מה להוציא יותר : ) אבל זאת רק דעתי שהיה לך בהצלחה בקניה ותחשוב טוב טוב לפני מבחינת הדלק שבוע טוב תום.
  14. תשמע תקנה מכונית הכי פשוטה כמו 206 או אפילו פולו 92 תאמין לי אוטו צריך לשמש אותך רק נסיעה ממקום למקום זה לא עושה שום דבר אחר תאמין לי יום טוב!
  15. לצערי גנבו לי ברכב גיפ לאנד קרוזר תסמל אין לי מושג איך בקיצור איפה ניתן להשיג סמלים ? וגם לפלסווקגן V5 תודה לעוזרים? BTW וגם איך ניתן להוריד תסמל ?
×
×
  • תוכן חדש...