Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהשיקול העיקרי הוא אמינות וצריכת דלק

(ידני, קטן)

אם תמצא רינו טווינגו אז היא פשוט מושלמת לצרכיך .....

קטנה ..

ידנית.....

צריכת דלק נמוכה ביותר !! אפילו מוגזם כמה שהיא נמוכה ..

חביבה כזו ...

אמינה ואין בה בעיות מיוחדות ...

טיפולים במחיר נמוך ...

הבעיה העיקרית למצוא אחת במצב טוב למכירה...

אומרים שזו בעיה קשה.. חבר שלי מצא אחרי שבועיים של חיפושים ..

אולי יתמזל מזלך ותמצא אחת בקלות

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
לא עדיף יפנית באזור שנת 95 מבחינת האמינות?

רנו טווינגו נחשבת למכונית אמינה ביותר.... אבל היתרון הגדול שלה על יפניות הוא בנוחות ...

יש כאלה שאומרים שיפניות אמינות יותר ... אבל אחרי שנוהגים בצרפתי או כל דבר אחר הם מבינים שהם עשו עוול לגב שלהם ....

אני מכיר 2 חברה שיש להם טווינגו עכשיו ואחד שהיה לו אחת עד שמכר לפני זמן מה בגלל שהוא רוצה רכב ספורט :)

כולם מרוצים ביותר מהמכונית ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אם אתה לא מכיר את הרכב אז הנה אתר עם תמונות של טווינגו ...

http://www.twingo-portal.de/english/

אגב הוא מאוד מאוד קטן מבחוץ

אבל יש בו מקום ל 4 אנשים בקלות יחסית ! אני גם אוהב את העיצוב הפנימי שלו מאוד .. מאוד חדשני ביחס למודל של הרכב ...

Henry Miller

פורסם
הטווינגו דומה לצפרדע.

אימרה חכמה מאוד. :mm_nah:

devan, בצע חיפוש בארכיון הפורום (כפתור "חיפוש" מעלה) על הטווינגו

ותמצא מידע רב.

מומלצת מאוד באופן כללי ותמורה מעולה למחירה.

דניאל

tw.jpg

MCS 2008

• תוכן חדש...