Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהגת בפיאט אונו כבר 4 שנים והגיע הזמן להשתדרג...

הנסיעות שלי הן בערך 100KM ליום מינימום (רק לעבודה וחזרה) בדרכים בינערוניות , אז אני צריכה רכב שיהיה יחסית חסכוני בדלק, משהו כמו 18 ל1, רכב שאני לא אצטרך לבלות כל יום שני וחמישי איתו במוסך (ואם כבר במוסך אז שאני לא אצטרך למשכן כליה בשביל הטיפולים) ובשנתון נורמאלי (שנת 2000 פלוס מינוס). אוטמט או ידני לא משנה לי בכלל- העיקר שיחסוך בדלק. אה ויש עדיפות לסופר מיני :)

התקציב הוא 30000 ש"ח

הוצע לי פולו דיזל וזה נשמע לי כמ רעיון ממש טוב בהתחלה עד שגיליתי שהאוטו הזה שלא סוחב את עצמו... (הוא באמת כ"כ איטי?)

בקיצור אני בחיפושים המון זמן ואני כבר אובדת עצות..מאוד אשמח לקבל את עזרתכם..

תודה :)

פורסם

את נוסעת די הרבה ובכביש בינעירוני. דיזל יהיה בעייתי במחיר הזה, אבל יש כמה סופר-מיני ידניות טובות וחסכוניות בסכומים האלו. בין המומלצות - פיאט פונטו ורנו קליאו. פולו דיזל היא באמת מכונית איטית מאוד, אבל בכביש בינעירוני סביב 100 קמ"ש זה לא נורא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא מאמין שקיימת מכונית בתקציב הזה עם מנוע בנזין שמסוגלת לעשות בקביעות 1 ל18.

סקסו דיזל ידנית.

בנסיעות בינערוניות, ניתן אפילו להגיע לתצרוכת טובה יותר.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

שקודה פביה (עדיפות ל-16V).

איכותית, נוחה, מרווחת, מאובזרת, בטוחה, אמינה וחסכונית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפולו דיזל לא איטית כמו שהיא חסרת כח. על כבישים ישרים אין בעיה להגיע בה למהירויות יפות. הבעיה מתחילה כשאת נוסעת בעיקר בעליות - אז צריך כח.

פורסם
סקסו דיזל ידנית.

בנסיעות בינערוניות, ניתן אפילו להגיע לתצרוכת טובה יותר.

עידן

סקסו 1.1 בנזין עושה את זה אבל היא חלשה מאוד.

סקסו 1.4 בנזין יש צריכה מזערית והיא לא חלשה.

AX 1.1 ידנית תעשה את העבודה אבל היא לא ממש יפה מבפנים לפי דעתי.

פורסם
הפולו דיזל לא איטית כמו שהיא חסרת כח. על כבישים ישרים אין בעיה להגיע בה למהירויות יפות. הבעיה מתחילה כשאת נוסעת בעיקר בעליות - אז צריך כח.

אצל כל המכוניות מתחילות בעיות בעליה.

הכל תלוי בכמה נוסעים יש, אם הנהג לבד אפשר להתקדם יופי יופי.

ב3 נוסעים המצב כבר לא משהו.

ב5 נוסעים, ועשיתי את זה לא פעם, כבר מצחיק עד כמה שהיא לא סוחבת. :-D

פורסם

פונטו ספייס חסכונית מאוד , חלקים זולים , ממליץ מאוד!!!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אני נוסע בניו פליסיה 98 ולא מרגיש שהיא חלשה בכלל, אין בעיה לעמוד בקצב התנועה בכל כביש שהוא, רק הפתיחה קצת איטית עד 20-30 קמ"ש.

מבחינת צריכת דלק - 1:16 בנסועה מעורבת, וזה על רכב לא לגמרי תקין ועם למעלה מ 300 אלף ק"מ.

הטיפולים זהים לאלו של פולו דיזל (אותו המנוע).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...