Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "מתנהג"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלנו לכתת רגלינו וראינו את הלאון קופרה...

ממש יפה, ואני אהבתי, הבעיה היא אשתי, היא נדלקה על האיביזה קופרה... נוח לה וקורץ לה המרכב הסקסי...

מה לעשות...

קראתי קצת ביקורות והבנתי שדגם הקופרה של האיביזה גם כן מתנהג סביר... בייחוד בהתאם למחיר שלו... אז כנראה שזה הרכב שיהיה...

שאלתי היא, האם האיביזה קופרה מגיעה גם בתצורת 5 דלתות או שמגיעה רק ב-3 דלתות?

האם היה גם 5 דלתות בשנים 2006/2007?

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הקשר בין CC להתנהגות ? :?

נהגת/נסעת פעם על 206 CC??? או שאתה גם מאלו שקופצים ואומרים דברים בלי שום קשר למציאות???

אתה מוזמן לסיבוב ואני מבטיח לך שאחרי שתסע איתי, כמו כמה אחרים מושפעים כמוך, תהיה מופתע.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נראה לי שגולף (דור רביעי) GTI גם יכולה להתאים. היא דומה מאוד ללאון טורבו 4X2 ואם תמצא לאון במצב טוב לך עליה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נהגת/נסעת פעם על 206 CC??? או שאתה גם מאלו שקופצים ואומרים דברים בלי שום קשר למציאות???

נדב

נסעתי ונהגתי , שתיהן מאוד מאכזבות לטעמי.

אולי יחסית למשפחתית אוטומטית הם סבבה לגמרי , אבל לטעמי אפילו הXS 16V כבר עושה עבודה טובה משמעותית כשזה קשור לנהיגה ולא איך שהאוטו נראה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כשאתה אומר "מתנהג טוב" למה בעצם אתה מתכוון? אתה רוצה שאשתך תטוס לתוך פניות ועיקולים, תרגיש כל סדק ואבן בכביש ושהאוטו שלה יהיה שתול באספלט או שזה סתם יהיה רכב שלא יאבד את הצפון כשיכנס לפניה חדה קצת מעל המהירות המותרת ויראה ספורטיבי?

במידה ובחרת באפשרות הראשונה ללא ספק MX-5 או קליאו ספורט. אם האופציה השניה קורצת לך, לך על GOLF GTI, לאון טורבו סטנדרטית, אוקטביה RS, איביזה FR\קופרה.

באופציה השניה תהנה מרכבים איכותיים, בעלי מרחב פנים גדול יותר ואופי שאשתך תסתדר איתו בקלות.

עריכה: לא כל כך בטוח לגבי אופי סלחני באיביזה קופרה :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
במידה ובחרת באפשרות הראשונה ללא ספק MX-5 או קליאו ספורט. אם האופציה השניה קורצת לך, לך על GOLF GTI, לאון טורבו סטנדרטית, אוקטביה RS, איביזה FR\קופרה.

או במילים אחרות כל מה שיש כאן :roll:

פורסם

147 בהחלט עונה להגדרה של מתנהגת טוב אבל סלחנית. בפרט הדגמים בעלי בקרת אחיזה (2 ליטר, וכמדומני גם ה-1.6 120 כ"ס). ה-105 כ"ס אינה בעלת בקרת אחיזה אבל עדיין, מכונית מאוד נשלטת, בעל אחיזה מצוינת ומתאימה לדרישה. לדעתי בהחלט אופציה מומלצת לדרישותיך. אפשר למצוא 2 ליטר ידנית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אתה מוזמן לסיבוב ואני מבטיח לך שאחרי שתסע איתי, כמו כמה אחרים מושפעים כמוך, תהיה מופתע.

נדב

נדב אל תתעצבן

יש בפורום הזה בעיה בקשר לקבריולט (לא רודסטאר). איך שאומרים אוטו פתוח אז ישר יש כזה היפ שהשלדה מתעוותת בסיבובים והאוטו לא יכול להחזיק כח ובקיצר אוטו לא מתנהג.הבנת?(אף אחד לא אמר שcc זה ספורט הארד קור אבל היא נוסעת יפה מאוד)

ומי אומרים את זה? אנשים שבחיים לא היה להם אוטו פתוח (קבריולט!), אולי מקסימום לקחו סיבוב בטיילת מידיד.בקיצור בילבולי שכל!

אז בלי קשר לשירשור, בוא ננפץ מיתוס :

אוטו פתוח (דוגמת הcc ושות')עם כיוון מתלים נכון ומנוע חזק ובריא יהיה מהנה לא פחות מהמון רודסטרים והאוט האצ'ים.המכוניות האלה יכולת להחזיק כח ולא מתפרקות בסיבובים.סגרנו את הסיפור קומפדרס?

יוגב

פורסם

נו קומפרנדה.

כהכללה מכונית קבריולה נחותה מאחותה עם הגג הסגור מבחינה דינמית. המרכב פחות קשיח והרכב יותר כבד. יותר כבד+פחות קשיח=מתנהג פחות טוב, גם אם תוסיף עוד כוח מנוע לפצות על המשקל העודף ולא ייפגעו הביצועים.

זה כהכללה.

בנפרד מכל השוואה לאחותה הקלה והקשיחה, יכולה כל מכונית קבריולה להיות חביבה לכשעצמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא מדע מדוייק, זה משתנה ממכונית למכונית או ממקרה למקרה.

אולי האוטו יותר כבד אבל הוא יותר כבד בריצפה כלומר מרכז כובד יותר נמוך שמפצה על הקשיחות במרכב (שגם ככה לא מרגישים אותה כל כך במכונית פתוחה מודרנית) .

אז הריצפה הכבדה הזאת גורמת לאוטו לשבת טוב על הכביש בסיבוב.

הבעיה עם מכונית פתוחה לרוב ( לא m3 קבריולט וכאלה!) היא שהיצרן ממקד את הדגם בתור אוטו פנאי ולא אוטו להתגרזנות ולכן הוא נותן לו כיול "פושר". אז כמו שאמרתי מהתחלה, עם כיול טוב ויותר כח במנוע המכוניות האלה יסעו בן @#.

הבעיה בארץ שאף אחד לא ניסה את זה (ברור למה כי חופרים פה לאנשים שהשלדה חלשה ומתעוותת והאוטו מתפרק בסיבוב) כמעט אז יש חוסר במידע.

יוגב

פורסם

רכב פתוח יכול להיות גם רכב "מתנהג" הכל עניין יחסי :roll:

היתה לי CC בעברי הרחוק ,הFUN מגג פתוח (בערב בעיקר או מוקדם מוקדם בבוקר) הרבה יותר זמין מהFUN מרכב מתנהג , אלא אם כן אתה גר\עובד מחוץ לעיר .

פורסם

נדב

נהגתי על CC, גם על גרסת ה- 1.6 וגם על 2.0.

1.6 עגלה מתה, כבדה, לא אוחזת ולא בולמת.

ה- 2.0 זה עדיין אוטו כבד, גדול, לא הכי מתקשר מבחינת היגוי, ולא אוחז יותר טוב ממשפחתית 2 ליטר ממוצעת.

אם אתה כותב "אתה מוזמן לסיבוב" כנראה שיש לך אחת כזו, מה שמעלה בי את השאלה הבאה:

"האם גם אתה מאלה שחושבים שהרכב שלהם הכי טוב?"

היחידה שעוד איכשהו מתנהגת היא ה- CC שהייתה לרובי בזמנו, ואחרי השקעה לא מבוטלת של אלפי / עשרות אלפי שקלים,

גם הוא הבין שהיא בחיים לא תהיה מה שפיאט קופה סטנדרטית נותנת (עכשיו אני נשמע ממש כמו הוא שפתח פורום משלו).

נדב, אם CC נחשב אוטו מתנהג עבורך - אשרייך, חסכת הרבה כסף בלקנות אוטו מתנהג אמיתי :wink:

יוגב - כמו שאומרים אצלנו - CHOOSE LIFE וזוז לי מהשמאלי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...