Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הנה הגיע היום לעשות טסט לאוטו, הייתי במוסך כמה ימים לפני לטיפול ולהחליף מה שצריך על מנת שיעבור טסט, במוסך אמרו האוטו במצב מעולה ונוסע פיקס , החליפו רק תפוח הגה בעלות של 40 שקל ונגמר הסיפור.

היום הלכתי לטסט בטוח לחלוטין שאני עובר, וכן הכל יצא תקין חוץ מ:

א. לא היו לי מדבקות זוהרות מאחורה

ב. פנס ימיני מסנוור (זאת אומרת לא מוציא אור ממוקד)

אמרו לי תלך לחשמלאי תחליף את הפנס ותחזור, לפני שיצאתי ביררתי פעמיים מה מצבו של השמאלי אמרו לי השמאלי בסדר גמור.

הרמת טלפון לחבר ושאלתי לגבי חשמלאי אולי הוא מכיר, הוא שלח אותי לחשמלאי בנשר, החשמלאי בדק ואמר באמת שהמנורה הימינית מפזרת אור והחלפנו אותה בעלות של 30 שקל + כיוון ל2 המנורות (עוד 30 שקל) וגם במקרה היו לו 2 מדבקות עוד 12 שקל.

אחרי 20 דקות עבודה וכיוון נסעתי חזרה שוב למכון טסטים מחכה בתור כמו דביל עוד 10 דקות, הגיע תורי, הראתי לבוחן שכבר הייתי פה ושרק יראה מה מצב המנורות, בדק את המנורות אמר ימין תקין, אבל! עכשיו השמאלי לא טובה, היא מפזרת!

אמרתי לו הייתי פה לפני חצי שעה אמרת שהשמאלית בסדר ורק הימינית לא טובה, אמר אין ברירה תלך שוב לחשמלאי עד שיהיה מתוקן.

חזרתי לחשמלאי , החשמלאי אמר שבאמת יש ממש טיפה פיזור אבל להיות עד כדאי כך להיות חארות? אז החלפנו גם את המנורה השמאלית לחברה יותר טובה בעוד 30 שקל ושוב כיוון (הפעם בחינם).

חזרתי חזרה למכון , שוב עומד בתור כמו מפגר עוד 20 דקות, שהגיע תורי הוא אמר אתה לא צריך לעמוד פה, תלך תעמוד בעמדה של כיוון אורות (אז למה חיכיתי סתם 20 דקות!?!) הלכתי לעמדה של האורות, בדק , עכשיו אמר לי ש2 האורות לא בסדר! הימיני מפזר והשמאלי חלש ונמוך ולא קשור לכלום.

קיבלתי עצבים לא נורמלים והתחלתי לצרוח על כל המכון, שום דבר לא עזר ושוב נסעתי לחשמלאי (עניין של איזה 15 קילומטר בין המכון לחשמלאי), החשמלאי לא הבין על מה הם מדברים ונתן לי קבלה + אישור בכתב יד חתום ממנו שזה תקין ועובר.

טסתי חזרה למכון , שוב עומד בתור ושוב אמרו לי תעמוד בעמדה של הכיוון אורות, מגיע הבוחן הראתי לו את האישור של החשמלאי, אותו לא מעניין כלום, לא מוכן להעביר אותי ובאמת שאין סיבה על מה, הפעם באמת קיבלתי התעצבנתי כמו שלא התעצבנתי אולי כמה שנים טובות והתחלתי להבריח את הלקוחות שילכו כי זה מכון של גנבים ושלא יעברו פה טסט.

בעל המכון פתאום יצא מהמשרד בטח אחרי שהעובדים התלוננו מה שאני עושה להם ובא כביכול לעזרתי עם מילים כמו: "אחי מה נשמע וכאלה" הסברתי לו את כל הסיפור , הכניס אותי חזרה לכיון אורות , באמת כיוון שם את האורות ואיזה קטע! פתאום הכל תקין ובסדר, אמרתי לו העובדים שלך לא יכלו לכוון לי והייתי צריך לרכוש 2 מנורות חדשות + כיוון כי יש לך חרא של עובדים וחרא של מקום? תהיה בטוח שלפה יותר אני לא חוזר (כל זה אחרי שהסכים להעביר אותי בטענה שהאורות בסדר גמור ולא צריך להיות קטנוניים).

בקיצור המטרה של הבני ז****** האלה זה לסחוט ממני זוג מנורות שבטח יעלו אצלהם 200 שקל וגם מחברה סינית חרא.

פשוט לא יאומן איך מכון כזה מתנהל!

מי שרוצה אני מוכן לתת בפרטי את הפרטים של המכון ואם יש למישהו עוד תלונות עליהם אשמח להגיש תביעה יצוגית רק על העוגמת נפש ובזבוז הזמן והדלק (מ11 בבוקר הייתי שם רק עכשיו נכנסתי הבית -15:50).

אוהד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור מזעזע!!

זה מעצבן שככה עושים תמיד, אם אין לך מישהו שאתה מכיר במכון אין מצב שאתה עובר בלי עצבים!

אבל תמיד צריך לבדוק לפני איזה מכון טוב ואין לא.

מקווה שבפעם הבאה הטסט יעבור טוב יותר.

יום טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מבקש בפרטי את שם המכון.

אנחנו מאותה עיר...

תודה !

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם רואים!! זה קורה בכל הארץ,לפני חודש פתחתי שרשור על מקרה דומה,כנראה שזאת הוראה של משרד התחבורה,

מעניין שלא נתקלתי במכון טסטים הגון וישר

פורסם

עברתי חויה דומה של הונאה במכון "טסט קאר" שבנשר. גועל נפש מה שהלך שם, לא להתקרב בחיים.

רצו להכשיל אותי על חלון ידני מאחורה (הוא פתח את הדלת והתחיל לשחק בידית), רק איזה באסה החלון תקין. בסוף הרסו לי את כיוון הפרונט של הרכב, גבו על זה 70 ש"ח ונאלצתי לגשת לעשות כיוון מחדש ב- 200 ש"ח. (וזה קרה בפעם השנייה, בפעם הראשונה נכשלתי על רשימה של סעיפים כמו זיהום אוויר, צריה גמורה ושמן נוזל). נסעתי למוסך והוא היה המום, לא יודע על איזה צריה הוא מדבר.

רציתי להתלונן, המכתב כבר היה מוכן אך לבסוף לא שלחתי אותו.

מאז אני מעביר טסט כבר כמה שנים ב"טכנו טסט" רמת ישי, מכון מצויין, דקה אני שם, עובר, ונוסע.

פורסם

א. מה המניעה לפרסם פה לכולם באיזה מכון מדובר?

ב. אני לא הבנתי, הכשילו אותך על כיוון אורות? או נורות מקולקלות? אם יש בעיה של כיוון אורות, על המכון טסטים לכוון לך את האורות במקום, חינם! (אם תכריחו אותי, אני אחפור ואחפש את התקנה הזו, אבל אל תכריחו, יש לי לימודים :-()

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עברתי אתמול את אותו חירבון. נכנסתי שלשום למכון בקרית אתא, האוטו עבר טיפ טופ עד שבבדיקת מנוע אחד הבוחנים החליט שמס' המנוע מזויף. במקום לתת טופס על בקשה לבדיקת מס' מנוע במשרד רישוי הוא רשם בעט על טופס הבדיקה "לבדוק מס' מנוע". הלכתי למחרת למשרד הרישוי שם הוסבר לי שזה לא עובד ככה, צריך טופס מיוחד מהמכון עם בקשה לבדיקה, הוא אמר לי "לך אליהם, תגיד להם שאני אמרתי שזה בסדר". הלכתי. אם לא ילך, לפחות אני יבקש טופס בקשה מסודר כמו שצריך. הגעתי, הבוחן שפסל את הרכב לא היה, בוחן אחר שמע את הסיפור, הציץ, וחתם על הטופס שהכל תקין. טמטום.:x

פורסם

לפני חודש הייתי במכון בדיקה בראשל"צ עם חברה של אמי שרצתה לרכוש טויוטה יאריס

אחד הבוחנים לקח את הרכב לבדיקה, עברו 10 דק'... 20 דק', חצי שעה... והרכב עדיין לא חזר

בעלת הרכב ואני התחלנו להתעצבן ובמקביל לברר היכן הבוחן.

הפקידות התקשרו אליו והוא טוען שהוא תקוע בפקק בכלל בכיוון אחר בראשל"צ.

הזמן המשיך לחלוף לו, 40 דק', 45 דק', והרכב איננו.

כעבור שעה, הועיל בטובו הבוחן הנחמד לחזור עם הרכב, אחרי שהוא עשה סיבוב של 15 ק"מ!!

כמובן שישר שהוא הגיע בדקנו שהכל נמצא ברכב, אי אפשר כבר לדעת.

תגידו לי, אנשים במדינה הזו נפלו על הראש?

הסיבוב על הרכב אמור להיות במקסימום של 10 דק', ואולי 5 ק"מ של נהיגה - בטח שלא שעה ו-15 ק"מ!!

פשוט גועל נפש ההתנהגות של מכוני בדיקה ורישוי, ועוד לא התחלתי בכלל לדבר על הכסת"חים שרצים בבדיקות עצמם.

לפונים בפרטי אני אשמח לתת את שם המכון.

פורסם

אני אשאל שוב.....

מה המניעה לפרסם כאן את שמות המכונים?!?! :shock::shock::shock:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כי יותר קצר יהיה לפרסם את הרשימה של אלה אשר בסדר.

וזה מה שכדאי -לפתוח שרשור על המכונים שכן כדאי לגשת אליהם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...