Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ידוע שבכל עסק אם זאת חנות בגדים או מכון רישוי ינסו לדחוף לך מוצרים ו/או תקלות שלא קיימות, זה מקומם זה מעצבן, אבל ראבק תן למכון את ה 80 שקל על שתי נורות של אוטופרט ועזוב שטויות לנסוע, לחזור, להסתכן, לשלם, להתעצבן.

כל זה בשביל שתי נורות...

מכוני בדיקה זה הכי קומבינות אין מה לשעות אתה רואה שם רכבים גמורים שרק נכנסים ועוברים כי הוא מכיר את דוד של השכן של הירקן שלו.

אני פעם העברתי את הניסאן של אמא שלי טסט, הכשילו על מגבים חורקים ולא תקינים שרק שבועיים לפני זה החלפנו אותם.

חזרתי אליו אחרי 20 דקות אמרתי שקניתי כאן מגבים בשטיפה, אגב ברישוי חן פרדס חנה, הוא בכלל לא רצה לראות, למרות שלא החלפתי אותם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זה ידוע שבכל עסק אם זאת חנות בגדים או מכון רישוי ינסו לדחוף לך מוצרים ו/או תקלות שלא קיימות, זה מקומם זה מעצבן, אבל ראבק תן למכון את ה 80 שקל על שתי נורות של אוטופרט ועזוב שטויות לנסוע, לחזור, להסתכן, לשלם, להתעצבן.

כל זה בשביל שתי נורות...

מכוני בדיקה זה הכי קומבינות אין מה לשעות אתה רואה שם רכבים גמורים שרק נכנסים ועוברים כי הוא מכיר את דוד של השכן של הירקן שלו.

אני פעם העברתי את הניסאן של אמא שלי טסט, הכשילו על מגבים חורקים ולא תקינים שרק שבועיים לפני זה החלפנו אותם.

חזרתי אליו אחרי 20 דקות אמרתי שקניתי כאן מגבים בשטיפה, אגב ברישוי חן פרדס חנה, הוא בכלל לא רצה לראות, למרות שלא החלפתי אותם.

איש יקר.

אני את ה-80 שקל מעדיף לתרום לנזקקים או לבית כנסת וכו'.

בשום פנים ואופן לא אתן יד לקומבינות ושאר ירקות.

תמיד זה מתחיל בקטן וממשיך הלאה לשאר תחומי החיים.

בגלל זה המדינה שלנו נראית כך ,אבל זה כבר נושא לפורום אחר.

בברכה

מוטי.

פורסם

הפדופיל הנ"ל לא גחן על המכונית, גם לא על הבחורה/אישה שרצתה למכור לנו את הרכב, והתיקון של הנורה היה זריז ואני מעדיף להוסיף חמישה שקלים על פני הוספה של 80 שקלים או יותר ועוד שעות מבוזבזות לריק בנסיעה בין מכונים ומוסכים ומתקנים.

אם יצאתי בקימבון של חמישה שקלים, אני מבסוט - כנראה שהם ממש מרגישים חסודים שם - מקמבנים "רק" חמישה שקלים.

ובכל זאת, במעט רצינות - אין שם תורים חסרי תקנה, הפדופיל נעצר ונלקח - והפקידה שם, גדולה ככל שתהיה, בעלת עיניים יפות כשל מלאך - יותר מזה?

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

מצטרף להמלצה של stio מהעמוד הראשון על המכון ברמת ישי , לא מתעסקים בשטויות ועושים מה שצריך!

בעפולה לעומת זאת מכשילים על כל שטות

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אם בהמלצות עסקינן, אמליץ על קומפיוטסט ברמלה, מהתבוננות שלי בעבודתם של הטסטרים וממספר הפעמים שהעברתי שם את האוטו טסט נראה לי שיש הוראה של בעל המכון להכשיל בקטנות.

למשל, מספר מקולף,או גומיות לדוושות,או פסים זוהרים, או כיוון אורות.את כל הליקויים האלו ניתן לתקן במתחם המכון = כסף לבעל הבית, ומכאן לדעתי ההנחיה להטפל לקטנות.

זה הרע במעוטו, ואני לא משלים עם המצב, אלא רק מעביר תחושה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...