Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזומט - איך זה עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם אבא שלי על להתקין דלקן כלשהו לאוטו , ואז עלה לנו וויכוח בנושא הפזומט

אני טוען שזה כמו דלקן רגיל , אתה משלם סכום X בסוף חודש וממלא כמה שבא לך באותו החודש

אבא שלי טוען שאתה מקבל חשבונית מהפזומט וכל תדלוק מחויב בנפרד ז"א אם היום מילאתי 300 ש"ח דלק , ומחר 400 , אז בסוף החודש יחייבו אותי ב700 ש"ח , והקטע של הפזומט פה זה שאתה לא צריך לשלם באותו הרגע

מי צודק?

ועוד שאלה בנושא אחר

אם לבנאדם יש רכב מהעבודה , שהבוס שלו נתן לו , ז"א כשהבנאדם בעבודה הרכב בשימוש לצורכי העסק , ואחרי העבודה הבנאדם לוקח אותו לבית ומשתמש בו כרצונו והבוס משלם דלק מכספו , הבנאדם משלם והבוס מחזיר לו (כמו נסיעות) , נניח אותו בנאדם משתמש ברכב הזה לצורכי עבודה שניה , שהבוס אינו יודע עליה , והבנאדם נקלע לתאונה , האם הביטוח תקף? האם יש פאק כלשהו שיכול לקרות מלבד העבודה שהבוס יגלה את זה שהבנאדם עבד בעבודה נוספת ברכבו של הבוס?

תודה מראש לעונים מצטער על החפירה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בעניין הפזומט - אבא צודק.

משלמים מה שמתדלקים רק בסוף החודש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לבן אדם פרטי.

כאשר אתה מקבל רכב מליסינג - התשלום על הליסינג הוא קבוע - וחברת הליסינג משלמת לפז לפי כמה שאתה תדלקת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם בליסינג הפזומט/דלקן הוא של החברה שלקחה את הליסינג ולא של חברת הליסינג.

את התקנת הדלקן עושים אחרי שהאוטו כבר הגיע לחברה אותה הוא ישרת.

פורסם
זה לבן אדם פרטי.

כאשר אתה מקבל רכב מליסינג - התשלום על הליסינג הוא קבוע - וחברת הליסינג משלמת לפז לפי כמה שאתה תדלקת.

ליביו

לא נכון !!

חברת הליסינג משלמת את עלות הדלק של הרכב אותו היא מחכירה ללקוח הסופי !

יתכן מצב שבחבילה שחברת הליסינג הציעה, קיים גם סעיף המכסה את עלות הדלק עד סכום מסוים, מעבר לו החברה השוכרת משלמת את הסכום העודף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חברת הליסינג בדרך-כלל לא משלמת את הדלק.

את הדלק משלם הלקוח (למשל המעסיק שלקח את הרכב עבור העובד) - כך זה עובד בלפחת 5 חברות גדולות שאני מכיר, עם ציי רכב של מאות מכוניות. החיוב הלאה לעובד הוא בד"כ קבוע (בהנחה שהוא משלם את עלות הליינג משכרו ברוטו), והמעסיק סופג את השונות בקילומטרז' והצריכה בין הנהגים השונים.

יש חברות בהן יש מקסימום דלק-חינם לעובד, והחל מסכום מסוים הוא מחויב לשלם. תלוי בהסכם ההעסקה בחברה הספציפית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לאבא שלי יש אוטו מהחברה

לפי מה שהבנתי ממנו בפעם האחרונה

המנהל משלם על הדלק ועל טיפולים ועל הכול ואבא שלי משלם כום בחודש על הכול (סכום קבוע שיורד כול חודש מהמשכורת)

אני לא יודע איך זה אצל כולם אבא שלי סמנכ'ל אז יכול להיות שזה שונה אבל זה מה שהאו הסביר לי

פורסם
ועוד שאלה בנושא אחר

אם לבנאדם יש רכב מהעבודה , שהבוס שלו נתן לו , ז"א כשהבנאדם בעבודה הרכב בשימוש לצורכי העסק , ואחרי העבודה הבנאדם לוקח אותו לבית ומשתמש בו כרצונו והבוס משלם דלק מכספו , הבנאדם משלם והבוס מחזיר לו (כמו נסיעות) , נניח אותו בנאדם משתמש ברכב הזה לצורכי עבודה שניה , שהבוס אינו יודע עליה , והבנאדם נקלע לתאונה , האם הביטוח תקף? סביר להניח שחברת הביטוח תשתמש בזה כעילה לא לשלם כלום , ומבחינתה הביטוח אינו תקף . האם זה יחזיק בבית המשפט ? לא יודע . צריך עוד הרבה אינפורמציה כדי לתת תשובה יותר מדוייקת , וגם אז זה תלוי במעביד ובשופט האם יש פאק כלשהו שיכול לקרות מלבד העבודה שהבוס יגלה את זה שהבנאדם עבד בעבודה נוספת ברכבו של הבוס?כן . שתאלץ לשלם את כול מה שיקרה , ותאלץ לשלם לעו"ד , והמעביד יכול לפטר , ויתכן ויכול גם בלי פיצויים

תודה מראש לעונים מצטער על החפירה

אתה צריך להבין שהמצב יכול להיות גרוע מאוד , אם תכנס במרצדס ויהיו נפגעים אתה עלול למצוא עצמך חשוף לחלוטין , ולשלם כסף עד יומך האחרון , וגם להיות בלי עבודה . עד כמה התרחיש אימה הזה מדוייק , תלוי בעד כמה העבודה השניה שונה מהעבודה של המעסיק , ועד כמה העו"ד יוכל להוציא אותך (אם בכלל ).

אני מתציע שכן תודיע למעסיק או לחילופין אל תשתמש ברכב עבודה

בברכה יהודה

פורסם

יש מספר אפשרויות אפשרויות לתדלק בפזומט:

1. התקן פזומט- בסמוך לפתח מילוי הדלק מתקינים טבעת (אנטנה) המשדרת לאקדח התדלוק שברכב זה יש פזומט,לאחר מספר שניות מתקבל זיהוי וניתן לתדלק.

התשלום מתבצע בסוף החודש בצורה מרוכזת יחד עם ההנחה שמקבלים לקוחות הבחורים לתדלק בפזומט.

2. כרטיס פזומט מעבירים את הכרטיס לפני התדלוק בטרמינל של המשאבה, אישור מתקבל וניתן להתחיל לתדלק.

התשלום מתבצע בסוף החודש בצורה מרוכזת יחד עם ההנחה שמקבלים לקוחות הבחורים לתדלק בפזומט.

3. כרטיסי תדלוק-(קאש פז), אלו כרטיסים שבהם רוכשים מראש את הכמות בכסף/ליטרים שאותה אנחנו מעוניינים לתדלק.

את הכרטיסים מעבירים בטרמינל לפני התדלוק.

הכרטיס עובד ומונה לאחור את כמות הליטרים או הכסף שיש בכרטיס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש חברות שבהן המעסיקים נותנים את הרכב לעובדים, ובתור בונוס נותנים להם לנסוע כמה שהם רוצים.

אני יודע שבחברת בנייה מסויימת זה ככה, מכיוון שהם נוסעים כל היום הרבה מאוד, אז המעסיק מצ'פר אותם בסופי שבוע.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם
3. כרטיסי תדלוק-(קאש פז), אלו כרטיסים שבהם רוכשים מראש את הכמות בכסף/ליטרים שאותה אנחנו מעוניינים לתדלק.

את הכרטיסים מעבירים בטרמינל לפני התדלוק.

הכרטיס עובד ומונה לאחור את כמות הליטרים או הכסף שיש בכרטיס.

ל'

אופציה מעניינת.

את יכולה להרחיב ולפרט איך רוכשים את הכרטים, מה גובה ההנחה וכל פרט רלוונטי אחר שיכול לעזור?

פורסם

בכרטיסים הללו אין הנחה, הם מיועדים בעיקר לחברות קטנות ולמעסיקים שרוצים לפקח על כמות הדלק של צי מכוניות קטן יחסית.

כרטיסים מהסוג הזה ניתן לרכוש בכל תחנת דלק של פז, יש לבקש ממנהל התחנה שיזמין אותם מהחברה ותוך מספר ימים הכרטיסים מגיעים ללקוח שאוסף אותם מהתחנה.

ניתן לשלם על הכרטיסים באשראי או במזומן.

פתרון טוב גם עבור הורים שילדיהם משאילים את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש חברות שבהן המעסיקים נותנים את הרכב לעובדים, ובתור בונוס נותנים להם לנסוע כמה שהם רוצים.

אני יודע שבחברת בנייה מסויימת זה ככה, מכיוון שהם נוסעים כל היום הרבה מאוד, אז המעסיק מצ'פר אותם בסופי שבוע.

למיטב ידיעתי זה ככה ברוב החברות, העובד מקבל רכב צמוד ורשאי לעשות בו מה שהוא רוצה מעבר לשעות העבודה (בגבולות ההגיון, כמובן- לא לקחת מאזדה 3 לנסיעת שטח).

"ai motoare capul doare"

פורסם
אופציה מעניינת.

את יכולה להרחיב ולפרט איך רוכשים את הכרטים, מה גובה ההנחה וכל פרט רלוונטי אחר שיכול לעזור?

ככה זה עובד ברכבים שכורים בצבא. למה ללקוח פרטי להתעסק עם כרטיסי תדלוק?

• תוכן חדש...