Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך היכרות עם משטרת בת ים והתושבים (כל אחד מלמיליאן).

אתה יכול לבוא, לפתוח למישהו תת*ת ולהשתין על מה שישאר, במקרה הזה אני מוכן לסייע.

*שרותי חברות "מקצועיות" שעושות את זה עולים 1000 ירוקים הדירה ותאמין לי שהם הרבה פחות "עדינים".

אני חושב גם שבמידה ויש לה חברים כאן בסביבה, זה אמור להספיק לה כדי להפחיד אותו.

למה שהבחור עושה קוראים "פלישה" לדירה ויש לדבר מספר דרגות שכמו שנאמר אחרי 30 יום לא מפנים וכולי עד שלאחר מספר שנים הנכס נהפך לשלו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משטרה אומרת לפנות לבית משפט

שהם לא מתערבים בזה לאחר שאותו פולש כבר מעל ל30 יום בבית

כן כן אתה שומע(קורא) טוב!

אני רק רוצה לציין שהסיבה שהמשטרה אומרת את זה זה מכיוון שהחוק לא נותן להם סמכות לפנות פולש מעל 30 יום, כלומר אין הבדל אם שוטר או אתה תעיפו אותו אחרי 30 יום מהדירה, זה לא חוקי באותה מידה ללא צו בית משפט.

כן כן אתה שומע(קורא) טוב!

בלי קשר, ליבי עם הנערה וצר לי לשמוע על הניצול המגעיל הזה של בן אדם חסר אונים, תעדכן בבקשה על התפתחויות (לטובה) אם יהיו.

ולמרות שאני מסכים עם כוח הזרוע במקרה הזה, יש הרבה עמותות שנותנות ייעוץ משפטי חינם לאנשים במצבה, כדאי לבדוק.

בהצלחה.

פורסם

אבל במקרה ותגרום לו לזוב דם, אפילו הקטן ביותר - אתה בתוך התא הקטן והמסריח של שתן וח*א שך בני דודינו, או של איזה שיכור דפוק שמצאו ברחוב.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

עם אני אהיה באיזור אני מוכן לבוע ולהחליף מנעול בחינם. (סיפור של 5 דקות)

הבעיה היא להיכנס לדירה (מבלי לעשות נזק לדלת.)

ולכן. הרעיון של לעשות את זה כאשר הוא בית. הוא טוב.

ועדיף משהוא שלא קשור אליך ולידידה שלך ישירות.

הרעיון של משלוח/דואר/סוכן מכירות. ואז להכנס. ופשוט לפנות אותו החוצה, הוא מצויין.

כמובן ללא כוח. ורק לעשות את זה בשעה הגיונית. (עדיף בוקר, כולם בעבודה.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

החלפת צילינדר היא פשוטה מאד!

לך לחנות טמבור וקנה צילנדר של רב בריח (קצת יקר 200+) עכשיו יש לך בורג שעובר בדיוק מול הצילנדר, הוא מעל לבורג התחתון.

תפתח אותו, תכניס את המפתח תשחק קצת והופ! יצא לך המנעול.

פורסם

חברים, עם כמה שאני רוצה לבוא ולעזור ב"פינוי" בעצמי, מערכת המשפט בישראל מעולה בלדפוק את אלו שדואגים לעצמם (ראו ערך "דרומי", ועוד לא מעט מקרים שלא מגיעים לחדשות).

השיטה לפנות את הבחור היא כזו:

מגיעים כמה חברה, ועדיף גדולים.

אחד מהחברה גורם לו לפתוח את הדלת - שליח של חברת החשמל, נציג חברת הגז שמודיע שיש דליפה בבית. אפשר אפילו לנתק את החשמל לבית ולחכות שיצא.

כולם נכנסים, תוך דגש על העובדה שלא משתמשים בכוח פיזי (אלא אם כן הוא התחיל, וגם אז לא יותר ממתון ביותר).

מבקשים ממנו בנחמדות להתפנות.

אם התפנה, הכל טוב ויפה. אם לא, החפצים שלו מתחילים להתפנות דרך החלון.

מרגע זה, מתחילות משמרות הגהנום - הבנאדם לא ישן, לא אוכל, לא משתמש בשירותים עד שהוא עוזב מרצונו החופשי.

הכי חשוב - תיעוד של האירוע, בוידאו. תגרמו לו להודות שהוא פלש, ושהדירה לא שלו.

כל מה שאמרתי מתבסס על העובדה שלא הרמתם יד על הבחור, ושהדירה שייכת לחברה/ידידה/ מכרה, שהזמינה אותכם.

Happy Hunting

PUG-306 XSI MK2

פורסם

טוב, גם אני מוכן לעזור עם הנושא, אני יכול לבוא בתור השליח אני עובד כשליח יש לי דברים כדי להראות שליח.

לגבי הנושא של החוק אבו עלי וכל זה:

אם הוא ילך למשטרה ישלחו אותו לבית משפט, אם הוא ילך לבית משפט ישלחו אותו החוצה כי אין לו שום חזקה על הדירה ואין לו שום חוזה ושום כלום, רק חשוב לא להזיק לציוד האישי שלו כי על זה הוא יוכל כן לתבוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אמא גרה שם,

השכנים בטוח מכירים אותה,

שהשכנה מהדלת ליד תקפוץ אליו לרגע,

תבואו בחמולה, תדפקו בדלת והיא תכניס אתכם[ושידידתך תהיה עם כל האישורים].

תביאו איתכם טייפ עוצמתי/דיסקמן ורמקול 2500W/כל דבר אחר שמעצבן + מנעולן שמודע לראש לכל התהליך.

ותעשו בבית מסיבה, משהו פסיכודלי לא מהעולם, שרק מהרעש הוא ירצה לעזוב.

ובדרך כלל במסיבות כאלה, שמתרחשות בבתים של אנשים, איכשהו דברים ניזוקים, וונדליזם בשפת העמחה.

תעיפו הכל דרך החלונות ואז תבהירו לו, או שאתה יוצא בעצמך, או שאתה עף אחרי החפצים שלך.

----

פורסם
אם אמא גרה שם,

השכנים בטוח מכירים אותה,

שהשכנה מהדלת ליד תקפוץ אליו לרגע,

תבואו בחמולה, תדפקו בדלת והיא תכניס אתכם[ושידידתך תהיה עם כל האישורים].

תביאו איתכם טייפ עוצמתי/דיסקמן ורמקול 2500W/כל דבר אחר שמעצבן + מנעולן שמודע לראש לכל התהליך.

ותעשו בבית מסיבה, משהו פסיכודלי לא מהעולם, שרק מהרעש הוא ירצה לעזוב.

ובדרך כלל במסיבות כאלה, שמתרחשות בבתים של אנשים, איכשהו דברים ניזוקים, וונדליזם בשפת העמחה.

תעיפו הכל דרך החלונות ואז תבהירו לו, או שאתה יוצא בעצמך, או שאתה עף אחרי החפצים שלך.

אמא שלה נפטרה. אתה לא חשבת שיחד עם אמא שלה גר גבר שהיא לא מכירה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

החוק ברור מאוד בענין.

פולש שפלש לנכס לא שלו - ניתן לפנותו, גם בכח סביר, תוך 30 יום.

היה ולא פונה - עליכם לפנות לבית המשפט.

סביר שתגררו שנים במשפטים ובסופם תזכו.

כל פתרון אחר, אלים, פולשני לדירה (שאמנם שלך, אבל נמצאת בחזקתו) אסור על פי חוק, ויפעל לרעתך, עד כמה שזה אבסורד.

לכן, פנה לעו"ד המתמחה בכך.

עוד מעט תגיד לי שאם אני אסע לחו"ל לחודשיים ויפרוץ לי איזה מסומם לבית למשך חודש כי נתתי את המפתחות לאמא שלו שתשקה לי את העציצים, אני לא אוכל להוציא אותו משם?

בדיוק כך. לצערנו החוק מגן עליו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
החוק ברור מאוד בענין.

פולש שפלש לנכס לא שלו - ניתן לפנותו, גם בכח סביר, תוך 30 יום.

היה ולא פונה - עליכם לפנות לבית המשפט.

סביר שתגררו שנים במשפטים ובסופם תזכו.

כל פתרון אחר, אלים, פולשני לדירה (שאמנם שלך, אבל נמצאת בחזקתו) אסור על פי חוק, ויפעל לרעתך, עד כמה שזה אבסורד.

לכן, פנה לעו"ד המתמחה בכך.

בדיוק כך. לצערנו החוק מגן עליו.

החוק מגן עליו כשהוא נמצא בדירה.

כשהוא יורד למטה החוק להגנה עצמית פועל על כולם. 8)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

המטרה של פותח השרשור היא להחזיר את הדירה לבעליה, לא להוריד כאפה ולעשות בזזזזז עם האצבע ברחוב.

כל פעולה אלימה נגד הפולש, תהיה לרעתם במשפט.

SAD BUT TRUE.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אבל במקרה ותגרום לו לזוב דם, אפילו הקטן ביותר - אתה בתוך התא הקטן והמסריח של שתן וח*א שך בני דודינו, או של איזה שיכור דפוק שמצאו ברחוב.

מה לעשות, זה החוק.

המשטרה פועלת לא על פי הגיון או צדק אלא על פי חוק וזהו הבסיס שנותן לגיטימציה לפעולות שלה.

הבעיה היא בחקיקה ולא באכיפה, אם מישהו שמה בכנסת יתעורר וישנה את החוק הזה שאלפי עבריינים ונבלות עשו ממנו דרך חיים של לחיות בחינם על גבי חסרי ישע אז הכל ייראה אחרת.

עד אז זה המצב.

• תוכן חדש...