Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מוכן בכיף גם לעזור,

לא צריך יותר מ 20 דקות שהוא בחוץ.

מנעולן טוב יחליף לך צילינדר בדלת תוך כמה דקות ..

דבר עם אחד, תסביר לו את העניין, תבקש ממנו להיות זמין במשך היום, ותנסה לתפוס אותו בזמן שהבנאדם יוצא ..

מקסימום יקח פעמיים שלוש .. אבל בפעם השלישית זה יקרה (הבנאדם יהיה מחוץ לבית והמנעולן פנוי באיזור)

וזה הכל

את הדברים שלו תוציאו כמה חברים יחד, וזה הכל.

אחרי כן, כמו שאמרתי, צו הרחקה במקרה הכי גרוע - פלוס תלונה על איומים \ פלישה (עכשיו זה כבר שוב פלישה לא?)

וסתם בשביל הקטע .. שאלה רצינית..

למה אתם לא עושים לו את המוות ? מוזיקה בשעות לא שעות, להפריע לו בכל דבר בבית, שלא ישן איזה כמה ימים, לא לנקות את הדירה, כל מיני דברים שיגרמו לבנאדם להבין שהוא לא רצוי ..

פורסם

מנעולן ירצה הוכחות שהוא פורץ לדירה שלך, יכול להיות שאם תראה לו תעודת זהות עם הכתובת זה יעזור..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזו דלת זו של פלדת או הדלתות דלת האלו בשתיים וחצי שקל?

אם זו דלת של פלדת הדרך היחידה היא לרדת עם פטיש 5 קילו על המנעול,כמה מכות טובות והיא נפתחת.

אם זו דלת עץ תן לה פשוט בעיטה טובה במנעול והיא נפתחת,יש עוד שיטה לפרוץ את הצלינדר עצמו אבל לא נראה לי שנאה לרשום את זה על גבי הפורום.

בכול מקרה אם מישהו שמשכיר ממני בית היה עושה לי דבר כזה היתי עושה אותו נכה בכול הגוף.

פורסם

אם אני הייתי היא, הייתי בא אליו כשהוא יוצא מהבית, ומפוצץ לו ת'אמא של הצורה במכות. הכל כמובן עם מסכת סקי, ועם איזה כלי נשק קר. לא שובר לו שום דבר, אלב מחליש אותו באופן ניכר. מרים ממנו ת'מפתח, הולך נכנס לדירה, אותו נועל באיזה מחסן, נותן לחבר להשגיח עליו, קושר אותו ומשתיק אותו ומשאיר אותו באיזה מקום נסתר, מרוקן את הדירה, כל חפץ שלו זורק לערמה גדולה מחוץ לדירה, מזמין מחליף מנעולים, מראה את תעודת הזאת, וזהו. היא תצטרך אותך, מר צ'אק נוריס כדי שתעשה את החרא הזה.

עריכה:

ושיהיה ברור, אני לא איזה פסיכי. אבל יש שלב בחיים, שבו צריך להוריד את הכפפות ולחנוק מישהו, במיוחד אם המישהו הזה נטפל לקטינה ששכלה את הוריה. יש גבול.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

קוקאין - תארבו לו מחוץ לדלת וכשהוא יוצא "תבקשו" ממנו יפה יפה לחזור איתכם אל הדירה.

בדרך גם תעזרו לו להוציא את הדברים, וזהו, נגמר הסיפור.

אם תספר לנו על איזה איזור מדובר אני בטוח שיש כאן חברה שימחו לעזור (במידה והם מהסביבה).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברה

אם יש כאן במקרה מנעולן או מישהו שמכיר אחד כזה - שישלח אותו למקום או שיגיע בעצמו וזהו.

אם הייתי אחד כזה הייתי בא בחינם רק בשביל להתענג על מראה הנבלה יושב בחוץ על ערמת ציוד.

פורסם

רק שאלה:

איזה מסמכים יש לה שמוכיחים שהיא גרה שם?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רק שאלה:

איזה מסמכים יש לה שמוכיחים שהיא גרה שם?

היא יכול להמציא מסמך שמעיד שהדירה שייכת לאמא שלה ז"ל.

עמידר,דורשים שהיא תחייה פיזית בדירה בשביל להעביר את הנכס על שמה.

אחרת היא יכולה לשכוח מהדירה.

פורסם

אז שתוציא את המסמך, בלי זה שום פורץ לא יגע בדלת.

אני בכל זאת מציע את הדרך הפשוטה של לדפוק בדלת ולהיכנס בכח...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לשבת כמה שעות \ להתחזות לפקיד דואר \ UPS \ ווטאבר , ולחכות שיפתח ת'דלת ואז פשוט במעט (ממש מעט, דחיפה) אלימות להיכנס פנימה ולהסביר לו בצורה "יפה" שזו דרכו החוצה.

פורסם

שניר אני איתך, אתה בא לבת-ים?:wink:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חבריי,במקרה הזה כל מה שיגרור כח בלתי סביר עלול לגרום לי להעצר.

אני כבר קיבלתי כמה עצות בפרטי על מנת שאני אהיה מכוסה מבחינה משפטית.

• תוכן חדש...